Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Centurius.pl - Medium/Easy

Centurius

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zwracam honor :D Mój wzrok mnie zmylił :( Będzie jakaś beta ?

Nie ma konieczności robienia bety z tego względu że wszystko mamy dopięte i nie ma żadnego błędu :) Serwer sprawdziliśmy pod każdym względem :)

• Odpowiedzi 175
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ma konieczności robienia bety z tego względu że wszystko mamy dopięte i nie ma żadnego błędu :) Serwer sprawdziliśmy pod każdym względem :)

Już po obejrzeniu tych pierścieni i widząc ich bony stwierdzam,że pvp na tym serwerze na pewno nie będzie zbalansowane ;)

Zastanówcie się dwa razy nad betą i nie zasłaniajcie się tym,że sami testowaliście serwer bo to za mało.

No cóż powodzenia.

#rein

Opublikowano

Naszym zdaniem są odpowiednio zbalansowane klasy . A jeżeli będziecie uważali że jest coś nie tak jesteśmy otwarci na sugestie : )

Opublikowano

Ss są ogólnodostępne w googlach , i zależy od tego jak kto wykorzysta :) A karty bohaterów są nowością na żadnym serwerze tego nie ma :)

O jaką zlepkę tematów ci chodzi ?

Najlepiej wejdź na start i sam zobaczysz a później wyrazisz swoją opinie :)

Zlepka tematów które zawierają dl do modeli broni oraz mountów czy zbroi na niemieckim forum.

Nic ciekawego serwer sobą nie prezentuje

Karty bohaterów.... jakby był to jakiś system w pajtonie to jeszcze ok ale takie coś.

Nie polecam

xxx

Opublikowano

Zlepka tematów które zawierają dl do modeli broni oraz mountów czy zbroi na niemieckim forum.

Nic ciekawego serwer sobą nie prezentuje

Karty bohaterów.... jakby był to jakiś system w pajtonie to jeszcze ok ale takie coś.

Nie polecam

Jaka zlepka tematów ? prezentacja jest w jednym temacie a odpowiednie pixele na głównej prezentacji serwera zostaną zmienione :)

Jeżeli masz jakąś nowość której nikt nie ma podziel się :) Bo ja na żadnym serwerze kart bohaterów nie widziałem .

Krytyką nie należy się przejmować ale ją przyjmujemy :) My jesteśmy otwarci do graczy na ich sugestie każdy pomysł zostanie rozpatrzony . Pozdrawiam

Opublikowano

Jak zobaczyłem prezentacje zachciało mi się rzygać xD jak będziecie szukali grafika to piszcie GG na PW bo ogólnie serwer wydaje się dobry :)

Opublikowano

Tak szczerze mówiąc prezentacja nie przyciąga, wszystko z innej beczki, inny teksty i czcionka tutaj, tutaj inne kolory, trzeba było utrzymać jeden klimat i było by zajebiście :) Za sam serwer wbije, wydaje się ciekawy :) Pozdrawiam i wyczekuje startu

xD

Opublikowano

Jak zobaczyłem prezentacje zachciało mi się rzygać xD jak będziecie szukali grafika to piszcie GG na PW bo ogólnie serwer wydaje się dobry :)

Tak szczerze mówiąc prezentacja nie przyciąga, wszystko z innej beczki, inny teksty i czcionka tutaj, tutaj inne kolory, trzeba było utrzymać jeden klimat i było by zajebiście :) Za sam serwer wbije, wydaje się ciekawy :) Pozdrawiam i wyczekuje startu

Krytykę przyjmujemy na klatę i postaramy się spełnić oczekiwania w głównej prezentacji :) Ale trochę koloru w prezentacji nie zaszkodzi .

A grafika nie poszukujemy jest napisane w team :)

A tak nawiasem zapowiedź jest przedsmakiem tego co czeka w grze :) Img nie zawsze pokazuje atuty serwera . Zapraszamy gorąco na start i będziemy czekali na opinie po starcie .

Oczywiście nie ignorujemy opinii które teraz przedstawiacie . Ale po starcie mam nadzieję że zmienicie swoje zdanie :) Pozdrawiam

Opublikowano

Jak patrze na co niektóre to mi się rzygać chce . Nie docenicie ani krzty tego że się napracowali przy serwerze na MPC widziałem dużo gorsze prezentacje a ta jak dla mnie jest na razie najlepszą jaka może być . Na ich forum prezka ładnie się prezentuje tutaj jest jakaś powiększona .  Ja doceniam wkład w prezentacje i w 100% zawitam na starcie bo nie wierze żeby robili coś na odpierdziel . Zawitam na starcie i również zapraszam inncyh żeby się przekonali że prezentacja to nie wszytko. Post nie ma na celu nikogo obrazić  po prostu mówię jak jest .

POLECAM SERWER !

Opublikowano

Za dużo nowości, ja wolę klasyczne serwery, ale życzę powodzenia.

Sprobuj , moze akurat cie przekonamy abys pogral u nas. Przeciez klasyki to lepiej isc juz na globala nizeli meczyc privki hardy, oczywiscie to moje zdanie, kazdy ma swoje.

Dziekuje , napewno bedzie potrzebne powodzenie:)

Opublikowano

Za dużo nowości, ja wolę klasyczne serwery, ale życzę powodzenia.

Za mało nowości też nie może być bo gra po pewnym czasie się nudzi tutaj jest w sam raz nie widziałem większości rzeczy na innych serwera . Karty / dungi / bosy etc :) Ale każdy ma inny gust i nic się nie poradzi na to ale tak czy siak zachęcam do zagrania na tym serwerze i może zmienisz zdanie :) Pozdrawiam

Opublikowano

Więc istnieją gorsze prezentacje niż nasza nie wliczając w to konkurencji plikowych prawda ? Jeżeli mi się coś nie podoba wychodzę i nie komentuje bo po co ? idę dalej i szukam czegoś co mi się spodoba , każdego pracę należy docenić jaka by nie była a raczej w tej zapowiedzi grafik nie próżnował . Nie liczy się kto jak zaczyna tylko kto jak kończy . Wejdźcie na serwer pograjcie trochę i dopiero wyciągnijcie odpowiednie wnioski . Pozdrawiam

Opublikowano

Chciałbym polecić ten serwer każdemu, kto zamierza zagrać na porządnie dopracowanym serwerze. Główny admin poświęcił wiele czasu, żeby ten serwer przygotować jak najlepiej się da. Odkąd go znam, pracuje nad tym serwerem, a znam go już długo. :)

POLECAM TEN SERWER I DAJĘ OKEJKĘ! :D

PS. Zapowiedź też porządna. :)

Napisz do mnie, jeżeli potrzebujesz patcher'a.

Opublikowano

Efekty tej pracy widać po zapowiedzi i chyba ludzie chociaż trochę doceniają wkład pracy w to co wykonał . Bo jeszcze takiego serwera nie widziałem gdzie tyle nowości jest wrzuconych , Pozostaje tylko czekać na start :)

Opublikowano

Co do serwera jest spoko , ale za dużo nowości. Teraz aktualnie są wakacje i większość osób ma pracę sezonową aby coś do kieszeni wpadło. Więc mój pomysł jest następujący usunąć niepotrzebne funkcję w dać wszystko standardowe max 200lvl , system ulepszeń podobny niech to będzie serwer easy bo teraz aktualnie jest ich brak a właśnie teraz są wakacje i nikt nie ma aż tyle czasu aby siedzieć 24h i expic dropić , raczej wieczorem wbić poexpić , po ulepszać i pogadać z gildią. Wiadomo serwer z czegoś musi się utrzymać więc np pety , lizaki i duperele upchnąć do IS i mogę się założyć że na serwerze stabilnie grało by 1k osób :). Ale wszystko zależy od Administracji. Pozdrawiam.

bk0ZyMF.jpg

Opublikowano

Według mnie nie ma co się czepiać do prezentacja jest fajna może nie propesjonalna ale przedstawia wszystko co powinna  a nawet i więcej !

Opublikowano

Jak patrze na co niektóre to mi się rzygać chce . Nie docenicie ani krzty tego że się napracowali przy serwerze na MPC widziałem dużo gorsze prezentacje a ta jak dla mnie jest na razie najlepszą jaka może być . Na ich forum prezka ładnie się prezentuje tutaj jest jakaś powiększona .  Ja doceniam wkład w prezentacje i w 100% zawitam na starcie bo nie wierze żeby robili coś na odpierdziel . Zawitam na starcie i również zapraszam inncyh żeby się przekonali że prezentacja to nie wszytko. Post nie ma na celu nikogo obrazić  po prostu mówię jak jest .

POLECAM SERWER !

Chyba ktoś ogląda Mariusza Max Kolonko i mówi jak jest! :D

@Co do serwera możliwe, że zawitam na serwer.Z prezentacji dowiedziałem się tego co jest na serwerze, także jest okey.Kolorki mi nie przeszkadzają jakoś zbytnio, nie zwracałem na nie uwagę.

Mogę polecić i oby jak to mówicie żeby tam mi bugów na starcie nie było... Już kilka serwerów tak obiecywało i nawet miecha nie wytrzymało, także powodzenia :).

Opublikowano

Dla osób które twierdzą że nasza prezentacja jest ochydna że aż się rzygać chce zapraszam do obejrzenia tych zapowiedzi:)  To są prace robione w paincie :)

http://www.mpcforum.pl/topic/1237841-zapowiedz-atheria/

http://www.mpcforum.pl/topic/1237969-zapowiedzraticana4fun/

Pozdro dla cb, jak można być takim człowiek i wybrzydzać kogoś tak prezentacje i ją porównywać do swojej ;/ .. I to jeszcze Admin ;/

Opublikowano

Pozdro dla cb, jak można być takim człowiek i wybrzydzać kogoś tak prezentacje i ją porównywać do swojej ;/ .. I to jeszcze Admin ;/

To nie jego prezentacja tylko ja robilem cala prezentacje. Masz racje palnal glupote i chyba nawet jej nie przemyslal.Zaznacze jedynie iz to nie admin tylko GM. Ale nie poszedl tam i nie sra ogniem w zapowiedzi,prawda?

Chyba ktoś ogląda Mariusza Max Kolonko i mówi jak jest! :D

@Co do serwera możliwe, że zawitam na serwer.Z prezentacji dowiedziałem się tego co jest na serwerze, także jest okey.Kolorki mi nie przeszkadzają jakoś zbytnio, nie zwracałem na nie uwagę.

Mogę polecić i oby jak to mówicie żeby tam mi bugów na starcie nie było... Już kilka serwerów tak obiecywało i nawet miecha nie wytrzymało, także powodzenia :).

Jesli mial bym ci obiecywac na 100 % ze nie znajdziesz bugu to byl bym skonczonym baranem, poniewaz zawsze cos sie moze zepsuc , zawsze czlowiek sie moze pomylic, czy to w quescie czy gdzie indziej. Jedno ci obiecam napewno ,doloze wszelkich staran aby wszystko poszlo jak nalezy.  Team zapewne rowniez dolozy wszelkich staran by wszystko byla na najwyzszym poziomie.

Zapraszam serdecznie na serwer , rejestracja otwarta, klient bedzie mysle ze na ten weekend na luzie juz do pobrania...

PS. Chcialem teraz wgrac jakos te 4 czy 5 zdjec na mpc ale niestety jest jakis blad od strony mpc poniewaz z zadnego hostingu nie przyjmuje akurat tych zdjec. Wszedzie dziala normalnie tylko nie tu, szkoda bo te zdjecia ktorych nie wyswietla pokazuja pety na serwerze, nowe efekty kart, pierscieni itd. Teraz nawet nie moge wysrodkowac tematu poniewaz pojawiaja sie jakies dziwne bledy z du... ze nie mam takich praw. Jesli uda mi sie jutro trafic za dnia Lord Makina to poprosze go o pomoc w tej sprawie.

Dziekuje, zycze wam dobrej nocy.

Opublikowano

To nie jego prezentacja tylko ja robilem cala prezentacje. Masz racje palnal glupote i chyba nawet jej nie przemyslal.Zaznacze jedynie iz to nie admin tylko GM. Ale nie poszedl tam i nie sra ogniem w zapowiedzi,prawda?

Jesli mial bym ci obiecywac na 100 % ze nie znajdziesz bugu to byl bym skonczonym baranem, poniewaz zawsze cos sie moze zepsuc , zawsze czlowiek sie moze pomylic, czy to w quescie czy gdzie indziej. Jedno ci obiecam napewno ,doloze wszelkich staran aby wszystko poszlo jak nalezy.  Team zapewne rowniez dolozy wszelkich staran by wszystko byla na najwyzszym poziomie.

Zapraszam serdecznie na serwer , rejestracja otwarta, klient bedzie mysle ze na ten weekend na luzie juz do pobrania...

PS. Chcialem teraz wgrac jakos te 4 czy 5 zdjec na mpc ale niestety jest jakis blad od strony mpc poniewaz z zadnego hostingu nie przyjmuje akurat tych zdjec. Wszedzie dziala normalnie tylko nie tu, szkoda bo te zdjecia ktorych nie wyswietla pokazuja pety na serwerze, nowe efekty kart, pierscieni itd. Teraz nawet nie moge wysrodkowac tematu poniewaz pojawiaja sie jakies dziwne bledy z du... ze nie mam takich praw. Jesli uda mi sie jutro trafic za dnia Lord Makina to poprosze go o pomoc w tej sprawie.

Dziekuje, zycze wam dobrej nocy.

Wrzuć na hosting mpc

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...