Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Propozycja do edytora w dziale League of Legends

Xoni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawy pomysł, przydatne byłyby również informacje po najechaniu myszką, tylko kto zająłby się uzupełnieniem bazy przedmiotów i postaci.

Lider LoLa :P

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ciekawy pomysł, przydatne byłyby również informacje po najechaniu myszką, tylko kto zająłby się uzupełnieniem bazy przedmiotów i postaci.

mam wakacje, ja ;_;

tak

­

Opublikowano

Super sprawa, tak.

P.S.

Do Smita też trzeba w przyszłości dodać^^

Opublikowano

To jest świetny pomysł!!

Wszystko ok, tylko czy nie będzie to jakimś problemem dla forum i czy będzie to możliwe do zrobienia.

Jeżeli nie będzie przez to problemów i jest to wykonalne, to jak najbardziej jestem na tak.

Mozna zrobic na takiej zasadzie jak dzialaja emotikony.

Nie zagladam do tego dzialu, ale propozycja fajna - jestem na tak.

Opublikowano

Świetny pomysł, ułatwi to pracę przy poradnikach i skończy się problem z hotlinkami/wygaśniętymi obrazkami.

Opublikowano

To jest świetny pomysł!!

Wszystko ok, tylko czy nie będzie to jakimś problemem dla forum i czy będzie to możliwe do zrobienia.

Jeżeli nie będzie przez to problemów i jest to wykonalne, to jak najbardziej jestem na tak.

8372383248.png
Opublikowano

Doświadczeni grajo na angielskiej, a to dlatego siedziałem w bronzie 3 ;(((( 

Szybciej znaleźć jakiś item na osobnej stronie, niż wyszukiwać w takiej tabelce, gdzie jest wszystko na raz. Jeśli byłoby podzielone tak jak w grze, to czemu nie.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

może wyszukiwaniem nowych rzeczy itp. zająby się np. lider lub specjalnie wytypowana osoba, a wprowadzaniem do bazy raczej technik ;)

@topic. Tak.

Opublikowano

moze jeszcze dajmy szablon tutoriali jak sie robi temat, a jak nacisniesz na postac to odrazu caly tutorial wyskakuje..

na nie

<>

Admin Cienia
Opublikowano

Według mnie gra jest najgorszym syfem, jednak jeśli wprowadzwnie takiej opcji ułatwi użytkownikom korzystanie z działu, to jestem na tak.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Według mnie gra jest najgorszym syfem, jednak jeśli wprowadzwnie takiej opcji ułatwi użytkownikom korzystanie z działu, to jestem na tak.

To, że mogłeś przejść samouczka, nie czyni gry syfem.

1394047278-U990178.png

Opublikowano

K***a czlowieku ja nie wiem co ty sobie uroiłeś ale po co wchodzisz do tematu i obrazasz gre w ktora grales moze 10 min max... kolorek do czegos zobowiazuje.

Ale co do sugestii, jestem na tak, latwiej bedzie sie robilo buildy, rowniez latwiej bedzie mozna podac komus build do danej postaci co napewno ulatwi pomoc w dziale.

sstwc.jpg

Admin Cienia
Opublikowano

@Netrodal dlaczego nie rozumiesz, że każdy człowiek ma inny gust, który odróżnia jego zainteresowania od pozostałych ludzi?

Zrozum, że jednej osobie podoba się dana gra, natomiast innej już nie. Skoro wywalasz wulgi, bo ktoś wyraził negatywne zdanie na temat jakiejś gry, to może nie powinieneś brać udziału w żadnej dyskusji.

1294477714-U1.png

Opublikowano

@Netrodal dlaczego nie rozumiesz, że każdy człowiek ma inny gust, który odróżnia jego zainteresowania od pozostałych ludzi?

Zrozum, że jednej osobie podoba się dana gra, natomiast innej już nie. Skoro wywalasz wulgi, bo ktoś wyraził negatywne zdanie na temat jakiejś gry, to może nie powinieneś brać udziału w żadnej dyskusji.

Aha wzruszyło mnie to bardzo... OFF TOPIC 5% PLEASE DLA TEGO PANA :D

Zmieniam zdanie jestem na TAK ,lecz i tak można grafiki wklejać ,a jak już to robić to też w działach minecraft ,ale to raczej przeciąży forum... Proponuję dodać więcej emotikonów ,no ale cóż :D

47990292595971448862.png

Opublikowano

Tak, lecz także w działach innych gier MOBA typu. Dota i Smite

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...