Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ingato.com , czyli jak zarobić grając w LoL'a na RP i nie tylko.

Katatuki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Czy chcieliście kiedyś zarabiać pieniądze lub wygrywać ciekawe przedmioty grając w LoL'a? Tak, teraz to możliwe. Strona Ingato.com organizuje turnieje które trwają cały dzień, można tam grac miedzy innymi w Dote/Cs i oczywiście LoL'a. Codziennie można rozegrać turniej o 25$ a przez cały dzień odbywają się gry o punkty, które można wymieniać na nagrody o których powiem póżniej. Gdy dołączymy do jakiegoś turnieju dobiera nas do drużyny 5v5 i dostajemy Tournament Code by dołączyć do gry. Zaczynamy zabawę od początku:

1. Pobrać Clienta Ingato z ich strony ( Ingato.com ) I klikamy Download Now!:

778791403986113310762.jpg

2. Po pobraniu, instalujemy, rejestrujemy się i mamy takie okienko.

662341403986180310762.jpg

3. Wybieramy gre i klikamy Register:

494941403986180310762.jpg

Następnie czekamy aż turniej się zacznie, godzina jest podana z boku tak jak widać na SS, nagrody za dany turniej również są. Gdy turniej się zacznie wyskoczy komunikat czy chcemy dołączyć, mamy 1:30 min na potwierdzenie, po dołączeniu czekamy na dodanie nas do drużyny po czym wyskoczy nam Tournament kod którego wpisujemy w LoL'u, dla ułomnych jest tam ilustrowana instrukcja.

Chcesz zwiększyć swoje szanse na wygrana? Graj z kimś, a najlepiej na BoL'u, ostatnio grałem z Cassio w team na Cass whooping + Evadeee( + premade Vayne bol )i nic mu nie zrobili, czyli wszystko dozwolone

Co do tematu będę dodawał nowości związane z Ingato, bo jak na razie to masło maślane, jutro postaram się dodać wszystkie Nagrody dostępne które można wymienić za Punkty, wiec spodziewajcie się update.

Pozdrawiam Albicoovlod.

A tutaj kilkanascie SS'ow co mozna wygrac i za ile puntkow w Ingato;

*** Zlapalem laga neta i mi wszystkie screeny ze spoileru wyjebalo wiec wstawiam w zalaczniku... -.- ***

/// Tutaj co sie uratowalo na serwerach mpc;

129971414957091310762.jpg

751411414957051310762.jpg

243651414957051310762.jpg

767401414957051310762.jpg

200351414957051310762.jpg

912601414957051310762.jpg

447561414957050310762.jpg

780271414956987310762.jpg

401291414956987310762.jpg

352011414956987310762.jpg

195971414956986310762.jpg

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

• Odpowiedzi 227
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

• ,,to use map bugs in game, (ban for 10 days),, - cytat z regulaminu, jestes pewien ze za bola nie dadza bana i ten ban jest na konto w lolu czy ich aplikacje?

Opublikowano

• ,,to use map bugs in game, (ban for 10 days),, - cytat z regulaminu, jestes pewien ze za bola nie dadza bana i ten ban jest na konto w lolu czy ich aplikacje?

Chyba chodzi o Exploity, dlatego radze ich nie uzywac.

Jak to jest z teamami? Dobiera 1x top, 1 x mid, 1x jungler, 1x adc i 1x supp, czy może się trafić 5xmid?

Gry sa odbywane na Summoners Rift, to jak zagracie to juz inna kwestia.

Bylo chyba na HF albo Leaku.

Like za przetłumaczenie dla bobów.

Pisalem samemu ale racja, znalalem to na ww. stronie.

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

w/e jestem glupkiem. Nie radze botowac bo np. bedziecie pol roku zbierac punkty i wam usuna wszystkie jak was np. na streamie wykryja (niektore turnieje sa streamowane ). Albo bedziecie chcieli nagrode a oni wam zakwestionuja. 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Miałeś rozwijać ten temat, jak widzę przerwa. ;P

No coz... Troszke zadniedbalem temat myslalem, ze jednak jest male zainteresowanie tym. Ale ok, dodam teraz aktualne nagrody.

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

No coz... Troszke zadniedbalem temat myslalem, ze jednak jest male zainteresowanie tym. Ale ok, dodam teraz aktualne nagrody.

To nadal działa? Jakie są nagrody za daną ilość punktów ? Czy działa to na eu , west

­

Opublikowano

Na L# też można cisnąć ? :D

zgJ0B8x.jpg

Opublikowano

Jakie są nagrody za daną ilość punktów?

Wiekszosc nagrod wlasnie dodalem do tematu.

To nadal działa? Jakie są nagrody za daną ilość punktów ? Czy działa to na eu , west

Wiekszosc gier odbywa sie na eun.

Nagrody podalem, tak Dziala.

Na L# też można cisnąć ? :D

W tych mniejszych turniejach na pewno nie beda sie czepiac, ale lepiej sobie dac z tym spokoj jesli gra bedzie streamowana lub od wygrania bedzie gruba kasa...

Co do grubej kasy to mowie o tym... :P

786161414957697310762.jpg

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

@albicoolvod

Żeby brać udział w tych turniejach trzeba zakupić tzw. Premium

PS: Na koniec jakiegoś turnieju podane są nicki na czerwono i pisze że coś wygrali, trzeba coś kupić za punkty żeby dostać np mystery gifta?

Opublikowano

@albicoolvod

Żeby brać udział w tych turniejach trzeba zakupić tzw. Premium

PS: Na koniec jakiegoś turnieju podane są nicki na czerwono i pisze że coś wygrali, trzeba coś kupić za punkty żeby dostać np mystery gifta?

Za darmo mozna nabic Punkty na Bronze Account, poza tym free userzy tez maja okazje codziennie zagrac o 25 dolarow ;)

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

@ albicoolvod

A mam pytanie, czemu czasem nie moge dołączyć do turnieju mimo to że spełniam wymagania?

Piszę że niby nie ma takiej nazwy przywoływacza.

Czasem? Czy zawsze? Zaloguj sie i przy dolaczaniu do jakiegos turnieju wyskoczy okienko z wpisaniem nazwy przywolywacza...

Ktoś wie jakiej jakości są skiny do CS ?

Jakosci? To te skiny maja jakas jakosc? :O

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

Dostał już ktoś coś? Bo jak narazie to widze strone jak każde inne milion serwisów, czyli przez tydzien po kilka godzin grasz/postujesz/oglądasz reklamy/pobierasz coś etc.żeby dostać 840rp. Cebulaki. Za 1 do 3 h pracy przez siedem dni dostaniecie więcej. Na moje to lepiej iść na 3 godziny na ultoki mieć 20 zł niż siedzieć w domu i grać przez tydzień.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Dostał już ktoś coś? Bo jak narazie to widze strone jak każde inne milion serwisów, czyli przez tydzien po kilka godzin grasz/postujesz/oglądasz reklamy/pobierasz coś etc.żeby dostać 840rp. Cebulaki. Za 1 do 3 h pracy przez siedem dni dostaniecie więcej. Na moje to lepiej iść na 3 godziny na ultoki mieć 20 zł niż siedzieć w domu i grać przez tydzień.

No ale zauwaz, ze to jest jak zwykle granie normali za ktore dostajesz fajne nagrody po pewnym czasie. Wedlug mnie jest to ciekawe urozmaicenie gry-za granie otrzymujesz stopniowo nagrody. Jesli ktos chcialby rzeczywiscie tylko Rp dostac za darmo i kisilby sie caly dzien grajac kazdy po kolei turniej, to wtedy mozna bylo by go nazwac cebulakiem, ale to pojecie nie pasuje w tym przypadku... 

A to twoje 'inne milion serwisow' to tylko i wylacznie d***y.pl

Ogolnie twoja wypowiedz byla... jednym slowem mowiac, c*****a.

Czy cos ktos dostal? Ja jeszcze nie, ale pisalem z wieloma uczestnikami turniejow ktorzy potwierdzili wiarygodnosc serwisu, zwlaszcza, ze w innych krajach ingato jest szerzone na wysoka skale, zwlaszcza w Serbii, bardzo duzo osob sie w to angazuje.

można grać solo 1 vs 1? czy trzeba z kimś?

Nie ma tam gier 1v1. Przynajmniej nie widzialem takich, mozna grac z przyjaciolmi zapraszajac ich podobnie jak na steamie, zapraszasz do friendsow i przy rejestracji do turnieju masz 'invite friends' mozna wtedy grac z innymi.

Jesli sam sie piszesz do turnieju to dochodzisz do wyrownanego teamu. Tj. W obu teamach sa podobne dywizje.

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

przed chwilka wygrałem jakiegoś dropa   i kolesiowi wyleciała skrzynka jakas :D

No wiem, to mnie troche boli jak wykeruje tych idiotow, a najgorszy nerd dostanie 1600 rp gifta czy tez jakas skrzynke z postacia/skinem :/

Albicoolvod->Katatuki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...