Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Asterius-MT2

Gość _νєиσмѕ_

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 136
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedy udostępnicie item-shop?  :P

Postaram się dzisiaj w nocy aby jutro na rano był :)

Opublikowano

Zdążysz dodać świecenie postaci graczy?  :ninja:

Tak, lubię kolory.

​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs :ninja:

~ Cirkays

Opublikowano

mam pytanie kiedy rejestracja on i klient do pobrania bo neta zbyt szybkiego nie mam :/

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

mam pytanie kiedy rejestracja on i klient do pobrania bo neta zbyt szybkiego nie mam :/

Klient będzie jutro 15/16 a start o 21.

Opublikowano

Czy w IS'ie rzeczy takie jak pety, kostiumy, fryzy, wierzchowce będą drogie ? :D

Co do petów i kostiumów, wszystkie dają takie same bonusy?

Opublikowano

Klient będzie jutro 15/16 a start o 21.

a reje?

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

a reje?

Reje będzie jutro.

Jaka jest szansa na drop np truty ? Są ss z dropu z metka ? bo nie zauważyłem xD

% nie jestem w stanie Ci odpisać ale nie będzie to duży wyczyn :)

Opublikowano

Dodaliśmy na serwer Mumię , z które będą dropić oście i będą one jednym z ulepszaczy na serwerze na poziom 130lv+ :)

Dodatkowo teraz testujemy bossy oraz moby :)

Ogólnie już końcowe rzeczy :)

Pozdrawiam /venoms.

KD w sklepach będą +4.

Opublikowano

Naprawdę? Kolejny s**t... Jak ludzie mogą polecać gotowca? Wymieńcie mi tutaj autorskie rzeczy :) WSZYSTKO to SKLEJKA z MPC/ePvP. Jedyna "autorska" rzecz to chyba dodany napis w opisie broni. Jest to jeden powód przez który nie polecam serwera. Drugim powodem jest administracja a dokładnie sreezy hakjer. Sprzedawczyk naprawdę nie ma się gdzie pchać? Nie mówię już o navi, które i tak będzie bo ma dostęp do serwera. Ale chodzi mi o faworyzacje :) Jak myślicie? Kto będzie miał pierwszy skille? Jego koledzy z gildii. Nie trawie też serwerów gdzie za nagrywanie dostaje się tyle że normalny gracz "tyra" na to kilka dni. O reszcie administracji nic nie powiem bo ich nie znam. Ale nie polecam tutaj grać z powodów wyżej :)

NIE POLECAM:

- BO WEEZY
- BO NAVI

- BO FAWORYZACJA GRACZY

- BO SERWER NA TYDZIEŃ

- BO KIEŁBASA

- BO BRAK AUTORSTWA

Aha i czekam na te wasze hejty :* Naprawdę, robi mi się tak dobrze jak je czytam... grrrr <3.

Opublikowano

Naprawdę? Kolejny s**t... Jak ludzie mogą polecać gotowca? Wymieńcie mi tutaj autorskie rzeczy :) WSZYSTKO to SKLEJKA z MPC/ePvP. Jedyna "autorska" rzecz to chyba dodany napis w opisie broni. Jest to jeden powód przez który nie polecam serwera. Drugim powodem jest administracja a dokładnie sreezy hakjer. Sprzedawczyk naprawdę nie ma się gdzie pchać? Nie mówię już o navi, które i tak będzie bo ma dostęp do serwera. Ale chodzi mi o faworyzacje :) Jak myślicie? Kto będzie miał pierwszy skille? Jego koledzy z gildii. Nie trawie też serwerów gdzie za nagrywanie dostaje się tyle że normalny gracz "tyra" na to kilka dni. O reszcie administracji nic nie powiem bo ich nie znam. Ale nie polecam tutaj grać z powodów wyżej :)

NIE POLECAM:

- BO WEEZY

- BO NAVI

- BO FAWORYZACJA GRACZY

- BO SERWER NA TYDZIEŃ

- BO KIEŁBASA

- BO BRAK AUTORSTWA

Aha i czekam na te wasze hejty :* Naprawdę, robi mi się tak dobrze jak je czytam... grrrr <3.

1. NIe ma dostępu do navi

2. Mam logowanie serwerowe i widzę komu gdzie i co dają osoby z rangami GM'owskimi

3. Po twojej wypowiedzi wnioskuję , że i tak mało tutaj wnosisz właśnie swoimi dowodami :)

4. Serwer na tydzień jak nawet nie wystartował o_O - Wróżbita Maciej

5. Czekamy na twój serwer, który będzie posiadał same autorskie scripty i rzeczy (y)

6. Faworyzowania nie będzie, bo sam Weezy nie dostanie żadnych sm'ów :) Tylko paczkę startową dla YT, a same itemki z paczki dla YT nie są możliwe do handlowania.

7. Najwidoczniej bardziej nadaje się na stanowisko HA niż ty , cóż żal 4 litery ściska. Dla twojej informacji dodam Ci iż wszyscy youtuberzy od 500 + nie dostają zadnych iemów które psują gospodarke lecz itemy ktorymi nie da się handlowac i nie zepsują nic :)

Następnym razem jak nie masz dowodów nie pisz :ninja:

Opublikowano

1. NIe ma żadnego dostępu do serwera :) ani do Navi oraz plików

2. Mam logowanie serwerowe i widzę komu gdzie i co dają osoby z rangami GM'owskimi

3. Po twojej wypowiedzi wnioskuję , że i tak mało tutaj wnosisz właśnie swoimi dowodami :)

4. Serwer na tydzień jak nawet nie wystartował o_O - Wróżbita Maciej

5. Czekamy na twój serwer, który będzie posiadał same autorskie scripty i rzeczy (y)

6. Faworyzowania nie będzie, bo sam Weezy nie dostanie żadnych sm'ów :) Tylko paczkę startową dla YT, a same itemki z paczki dla YT nie są możliwe do handlowania.

Następnym razem jak nie masz dowodów nie pisz :ninja:

1,2,3.Proszę Cie... Debila ze mnie robisz? Nie nawiązuje tylko do tego ale sam powiedział na filmie że dostęp do navicata będzie miał.

4. Serwer na tydzień, bo jest tam weezy... Jak nie przez niego to padnie przez bugi, ataki albo brak graczy. Bo ten serwer nie oferuje NIC innego jak to co 20innych serwerów z tym poziomem trudności.

5.Ja swojego serwera NA RAZIE nie robię i nie mam zamiaru, nie mówię też że serwer ma posiadać SAME autorskie rzeczy ale chodzi mi o to aby się choć trochę wyróżniał a ten niestety nie ma czym.

6. Pewnie że nie dostanie od Ciebie żadnych sm'ów :) Sam sobie je weźmie, bo dostęp BĘDZIE MIAŁ. Itemkami z paczki nie można handlować, ale rzeczami z navi można :)

Mówisz mi że jak nie mam dowodów to żebym nie pisał, mam chodzić za nim z kamerą i nagrywać co robi? Jak liże dupe administracji na innych serwerach? Przecież jakbym zmieniał tak serwery jak on to bym chyba epilepsji dostał.

Mam prawo do wypowiadania się, jest to forum na którym mam prawo mieć własne zdanie. Krytykę powinieneś przyjąć na klatę :) Rozumiem masz prawo się bronić, samego Ciebie nie znam, ale wiem że popełniłeś błąd biorąc do teamu tego sprzedawczyka :)

peace.

Opublikowano

1,2,3.Proszę Cie... Debila ze mnie robisz? Nie nawiązuje tylko do tego ale sam powiedział na filmie że dostęp do navicata będzie miał.

4. Serwer na tydzień, bo jest tam weezy... Jak nie przez niego to padnie przez bugi, ataki albo brak graczy. Bo ten serwer nie oferuje NIC innego jak to co 20innych serwerów z tym poziomem trudności.

5.Ja swojego serwera NA RAZIE nie robię i nie mam zamiaru, nie mówię też że serwer ma posiadać SAME autorskie rzeczy ale chodzi mi o to aby się choć trochę wyróżniał a ten niestety nie ma czym.

6. Pewnie że nie dostanie od Ciebie żadnych sm'ów :) Sam sobie je weźmie, bo dostęp BĘDZIE MIAŁ. Itemkami z paczki nie można handlować, ale rzeczami z navi można :)

Mówisz mi że jak nie mam dowodów to żebym nie pisał, mam chodzić za nim z kamerą i nagrywać co robi? Jak liże dupe administracji na innych serwerach? Przecież jakbym zmieniał tak serwery jak on to bym chyba epilepsji dostał.

Mam prawo do wypowiadania się, jest to forum na którym mam prawo mieć własne zdanie. Krytykę powinieneś przyjąć na klatę :) Rozumiem masz prawo się bronić, samego Ciebie nie znam, ale wiem że popełniłeś błąd biorąc do teamu tego sprzedawczyka :)

peace.

Ale chłopcze :)

Jak ja mówię, że nie będzie miał to nie.

Logowania do Navi są na adresy ip po dodaniu ich do ipfw, a on nie dostał do niczego dostępu i nie dostanie :) Chociaż miał by odejść, przykro mi bardzo zniszczyłem ci marzenia. Dodatkowo Serwer nie padnie przez bugi ani przez niego :)

Mówiłem, mu iż pierwszy jakikolwiek wypadek / występek będzie miał swoje skutki, przed wzięciem go do siebie powiedziałem mu dokładnie czego oczekuję, czego nie toleruję. Ja nie toleruję kłamstwa. Jak powiedział w filmie , że będzie to jedynie pomyłka.

I POWIEM OSTATNI RAZ, DOSTĘP DO NAVI, FTP, WWW MAM TYLKO I WYŁĄCZNIE JA NIKT WIĘCEJ !!!!!

I POWIEM OSTATNI RAZ, DOSTĘP DO NAVI, FTP, WWW MAM TYLKO I WYŁĄCZNIE JA NIKT WIĘCEJ !!!!!

Opublikowano

peace.

Sprzedawczyk ? No jasne! Powinien robić filmy za darmo!

Załosny jestes.

Opublikowano

Serwer jest na prawde ogarnięty,co do weezego zmienił się!!!! nie oceniajcie serwera po okładce wbijcie jutro na starcie a zobaczycie że serwer wypalił !!!

Opublikowano

Błagam, tylko nie zmieniony wygląd Skowytu! Niektóre bronie są zbędne, można było ciut mniej zrobić, zostawić te lepsze/ładniejsze. Przedostatnia zbroja dla Ninja - taka czarna, szkoda, że pozostałe klasy nie mają ich, bo wiem, że jest dla każdej klasy. A szamanka i ninja świetnie wyglądają w nim :p Na pewno mogę polecić ze względu na Administrację. Co do prezentacji, przejrzysta, ale te obrazki *mapy* stanowczo są za małe + brak wtopienia z ogniem :)

Opublikowano

256661403886010497535.jpg

Nie polecam ze względu na administracje

P.S.

marna prezentacja, nie wiem kto robił wam napisy, w każdym razie zjebał sprawę

Dla mnie taka wypowiedz jest niczym wiesz dlaczego ? dlatego że nie liczy się prezentacja tylko sam serwer wejdziesz na serwer i wtedy możesz go dogłębnie ocenić co do Weezego zmienił się jest ogarnięty wiec takie pisanie nie ma sensu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...