Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Asterius-MT2

Gość _νєиσмѕ_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

256661403886010497535.jpg

Nie polecam ze względu na administracje

P.S.

marna prezentacja, nie wiem kto robił wam napisy, w każdym razie zjebał sprawę

Czyli nie polecasz ze względu na cała administrację rozumiem ?

edit/:

Z 5x Ripperów wydropiły 2x Trutki (testujemy dorp'y i dmg bossów)

5p3b8j.jpg

• Odpowiedzi 136
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sprzedawczyk ? No jasne! Powinien robić filmy za darmo!

Załosny jestes.

Widać nie jesteś w temacie :) Szkoda, nie mam czasu na tłumaczenie. Chyba kazdy wie jak działa weezy na innych serwerach. "SZNZ" <--- jego zasada.

Sprzedaj się, zapowiedz serwer, nagraj 2odcinki, zmień serwer.

Też nie napisałem że ktoś ma to robić za darmo, bo wiem że nagranie, obróbka, render, wrzucanie to trochę trwa i jakiś wysiłek w to jest włożony. Ale osoby pokroju weezego nie zasługują nawet na najmniejsze wynagrodzenie :) Naśladuje nie wiadomo kogo, słowami "madafaka" "jp" "niech Ci matka na raka zdechnie" myśli że zawojuje światem. Nie chodzi nawet o navi/to co dostaje za odcinki ale o jego zachowanie, które nie powinno mieć miejsca kiedy jest się adminem.

256661403886010497535.jpg

Nie polecam ze względu na administracje

P.S.

marna prezentacja, nie wiem kto robił wam napisy, w każdym razie zjebał sprawę

Też bekę cisłem niezłą :) +

Czyli nie polecasz ze względu na cała administrację rozumiem ?

edit/:

Z 5x Ripperów wydropiły 2x Trutki (testujemy dorp'y i dmg bossów)

4816314038872031114398.jpg

Nie chodziło mu o całą administrację tylko o sprzedawczyka.

Ale chłopcze :)

Jak ja mówię, że nie będzie miał to nie.

Logowania do Navi są na adresy ip po dodaniu ich do ipfw, a on nie dostał do niczego dostępu i nie dostanie :) Chociaż miał by odejść, przykro mi bardzo zniszczyłem ci marzenia. Dodatkowo Serwer nie padnie przez bugi ani przez niego :)

Mówiłem, mu iż pierwszy jakikolwiek wypadek / występek będzie miał swoje skutki, przed wzięciem go do siebie powiedziałem mu dokładnie czego oczekuję, czego nie toleruję. Ja nie toleruję kłamstwa. Jak powiedział w filmie , że będzie to jedynie pomyłka.

I POWIEM OSTATNI RAZ, DOSTĘP DO NAVI, FTP, WWW MAM TYLKO I WYŁĄCZNIE JA NIKT WIĘCEJ !!!!!

I POWIEM OSTATNI RAZ, DOSTĘP DO NAVI, FTP, WWW MAM TYLKO I WYŁĄCZNIE JA NIKT WIĘCEJ !!!!!

Tak tak tak :) "Mówiłem, mu iż pierwszy jakikolwiek wypadek / występek będzie miał swoje skutki", może lepiej już teraz go wywalić z teamu? "Dasz palec, wjebie Ci rękę" Wspomnisz moje słowa :)

Ok, to był ostatni post w prezentacji :) Nie chce Ci tutaj robić gówna (spamu) bo do Ciebie nic nie mam, tylko do weezego. Jeżeli zacznie się chłopaczyna sapać to też odpowiem :)

Tobie powodzenia, weezemu najszybszego upadku :*

Opublikowano

i fajnie :D żeby nie było kłopotów na starcie 

Pomogłem ? daj lika :)

POZDRO DLA TYCH CO NIGDY SIĘ NIE PODDALI I DĄŻYLI DO SWOJEGO CELU .

Opublikowano

[...] samo zabezpieczenie plików [...]

Czym zabezpieczyłeś te pliki? WinRarem z hasłem?  :P

e2TT2Na.png

Opublikowano

Możesz powiedzieć jakie są bony na tym serwerze?

2 poziomy.

potem dodam tabelke.

Czym zabezpieczyłeś te pliki? WinRarem z hasłem?  :P

zabawne :)

Opublikowano

8. Pytanie w FAQ.

8. Kiedy start serwera?

- Oficjalna data startu serwera to 28.06.2014r  około godziny 20:00 - 21:00 i raczej nie zmieni się.

Opublikowano

Czy drop ulepszaczy będzie uniwersalny? <3  Czy będzie trzeba robić multi dropki...?   8S

Skoro wszystkie postacie są wyrównane w pvp, to jak WP jest koxem do expa to będzie taką samą kosą w pvp jak BM? 

Tak, lubię kolory.

​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs :ninja:

~ Cirkays

Opublikowano

Czy drop ulepszaczy będzie uniwersalny? <3  Czy będzie trzeba robić multi dropki...?   8S

Skoro wszystkie postacie są wyrównane w pvp, to jak WP jest koxem do expa to będzie taką samą kosą w pvp jak BM? 

Wszystkie są wyrównane , każda jest kosą :)

Polecam Serdecznie :)

Dzięki Hooltras ^^

Opublikowano

Może na pierwszą część też mi odpiszesz? (związaną z dropkiem ulepszaczy)

Czyli po co grać healerem i się męczyć z expem jak można ciskać wpkiem, już widzę to zróżnicowanie na serwerze.

Osobiście zagram, ale jednak WP a nie dagg, skoro mam się tak męczyć niepotrzebnie.  :(

Tak, lubię kolory.

~ Cirkays

Opublikowano

Może na pierwszą część też mi odpiszesz? (związaną z dropkiem ulepszaczy)

Czyli po co grać healerem i się męczyć z expem jak można ciskać wpkiem, już widzę to zróżnicowanie na serwerze.

Osobiście zagram, ale jednak WP a nie dagg, skoro mam się tak męczyć niepotrzebnie.  :(

Drop jest uniwersalny , potrzebne są perly i dopiero potem lepsze ulepy z wyższych map

Będzie zwój do zmiany profesji? Czy od początku do końca tą samą klasą.

Jest w skrzynce :)

Opublikowano

Wszystko  mi się podoba poza tym że postac do expa jest taką samą kosą w pvp co np. dagger (który ma słabo z expem).

Zastanawia mnie tylko czy 150 lvl dropnie perłe, czy będzie trzeba dropkować.

No trudno, najwyżej zainwestuje się w item-shop. Może serwer będzie tego wart.  <3

Tak, lubię kolory.

~ Cirkays

Opublikowano

Wszystko ładnie i pięknie ale....... weezy....

Ja i wiele osób zapewne nie zagramy na tym serwerze własnie przez niego....

Dlaczego?

On na KAŻDYM serwerze ma totalnie zjeb**ą opinie. 

Dlaczego?

Bardziej zachłannego gościa na kase nie widziałem.... Jego zachowanie... Totalne zero, robi z siebie księcia gdy tak na prawdę jest NIKIM.

Jemu daliście HA /GA ( jeden ch*j GA czy HA) na jakiej podstawie ? Sami sobie strzelacie w kolano, nie wiem kogo on udaje na filmach bo nie oglądam, ale wiem jakim jest graczem.

NIE POLECAM TYPA Z CAŁEGO SERCA.

A na całkiem ładnym serwerze który miał szanse wypalić musieliście wpiep**yć weeziego na miejsce jednego z adminów... (śmiech)

Przez niego więcej graczy stracicie niż zyskacie. Nie wspominając o tym co będzie się działo po starcie serwera. On i jego patologiczna gildia będzie miała dostęp do wszystkiego jako pierwsza... Np. eventy, jestem pewny, że będą znali odpowiedzi do OX czy też kordy do tak zwanego ''znajdź GM'' (o ile będą jakieś eventy).

Pozdrawiam, oraz jeszcze raz NIE POLECAM ZE WZGLĘDU NA TYPA Z NICKIEM      ''  WEEZY ''.

''Chcesz zmienić świat na lepsze?... Może od siebie zacznij!''

Opublikowano

Dlaczego?

Dlaczego?

Bardziej zachłannego gościa na kase nie widziałem.... Jego zachowanie... Totalne zero, robi z siebie księcia gdy tak na prawdę jest NIKIM.

Jemu daliście HA /GA ( jeden ch*j GA czy HA) na jakiej podstawie ? Sami sobie strzelacie w kolano, nie wiem kogo on udaje na filmach bo nie oglądam, ale wiem jakim jest graczem.

A na całkiem ładnym serwerze który miał szanse wypalić musieliście wpiep**yć weeziego na miejsce jednego z adminów... (śmiech)

Przez niego więcej graczy stracicie niż zyskacie. Nie wspominając o tym co będzie się działo po starcie serwera. On i jego patologiczna gildia będzie miała dostęp do wszystkiego jako pierwsza... Np. eventy, jestem pewny, że będą znali odpowiedzi do OX czy też kordy do tak zwanego ''znajdź GM'' (o ile będą jakieś eventy).

Pozdrawiam, oraz jeszcze raz NIE POLECAM ZE WZGLĘDU NA TYPA Z NICKIEM      ''  WEEZY ''.

Zacznijmy od tego kolego drogi.

Jego kanał , jego sprawa. Ma swoich widzów etc.

On sam załatwił całą reklamę serwera , wszystkich youtuberów. On ma tylko zrytą opinię na MPC lecz youtuberzy chętnie z nim podejmują współpracę.

Nikt do niczego nie będzie miał dostępu człowieku , on nie zakłada gildii jedyne co to będzie nagrywał z postacji prywatnej aby promować serwer oraz drugą serię.

Będą znali odpowiedzi do OX ? Ciekawe skąd :)

Szkoda mi takich ludzi jak ty , którzy piszą " nie polecam bo WeeZy " - on sam zrobił wiele dla serwera

Ja wraz z Acze zajmuje się od strony technicznej a sam WeeZy od strony gry.

Ludzie na TeamSpeaku nic do niego nie mają jest dla nich uprzejmy i jeszcze nikt nie narzekał. Wykonuje sumiennie swoją prace.

Wszystko jest tak jak powinno i zmierza w dobrą stronę

Dodatkowo powiem Ci że zmienił swoje zachowanie w 100% co z resztą wiadać po wypowiedziach niektórych tutaj.

Pozdrawiam.

-------------

Download klienta będzie między 15/16 a rejestracja kilka godzin przed startem !

Forum oraz TeamSpeak podany na stronie głównej

Opublikowano

Dlaczego?

Dlaczego?

Powiem ci tak c**j cie obchodzi ile zarabia i ile wydaje.. to jest jego sprawa ... Weezy się stara jak najlepiej dla tego serwera a jak ci się coś nie podoba zapraszam na ts to wyjaśnimy to w inny sposób.

Opublikowano

Serwer polecam. ;)

Bardzo dużo nowości, nie za łatwy, nie za trudny ;)

No i Weezy pindol w teamie :P

Nie zagram bo czekam na inny debiut, ale powodzonka życzę.

Stay Trippin.

Opublikowano

@Dejvid dawid czy ja gdzieś napisałem cokolwiek o jego zarobkach? Masz racje, mnie na prawdę ch*j obchodzi ile zarabia.

Venoms, napisałem że ma zje**ną opinie wobec graczy którzy z nim grali, nie w środowisku YT. Ostatnio grałem z nim na jakimś serwerze z 3 tygodnie temu, i widziałem jak sie zachowuje. Jest bezczelny i chamski. Mówisz że się zmienił. Czyli wiesz jak się zachowywał? Powiem Ci że w 3/4 tygodnie nie zmienisz człowieka jak Ty to powiedziałeś w 100%. Ja już wyraziłem opinie na jego temat, więcej o nim nie mam zamiaru pisać nie będę robił niepotrzebnego spamu. :) Powodzenia przy starcie, jednak weeziemu życzę porażki. 

''Chcesz zmienić świat na lepsze?... Może od siebie zacznij!''

Opublikowano

@Dejvid dawid czy ja gdzieś napisałem cokolwiek o jego zarobkach? Masz racje, mnie na prawdę ch*j obchodzi ile zarabia.

Venoms, napisałem że ma zje**ną opinie wobec graczy którzy z nim grali, nie w środowisku YT. Ostatnio grałem z nim na jakimś serwerze z 3 tygodnie temu, i widziałem jak sie zachowuje. Jest bezczelny i chamski. Mówisz że się zmienił. Czyli wiesz jak się zachowywał? Powiem Ci że w 3/4 tygodnie nie zmienisz człowieka jak Ty to powiedziałeś w 100%. Ja już wyraziłem opinie na jego temat, więcej o nim nie mam zamiaru pisać nie będę robił niepotrzebnego spamu. :) Powodzenia przy starcie, jednak weeziemu życzę porażki. 

Porównujesz dwie sytuacje.

Granie na serwerze a bycie na nim administratorem.

Weezy jako administrator jest kulturalny do graczy , egzekwuje odpowiednie kary i wszystko jest na swowim miejscu.

Mysle że wyjasnione i to koniec dyskusji.

Serwer polecam. ;)

Bardzo dużo nowości, nie za łatwy, nie za trudny ;)

No i Weezy pindol w teamie :P

Nie zagram bo czekam na inny debiut, ale powodzonka życzę.

Dziekujemy i życzymy powodzenia na innym serwerze :)

Opublikowano

Pisałem na forum propozycję o nieskończoną pelerynkę. Będzie ona wprowadzona? Umili ona grę i nie trzeba bd zaśmiecać eq setkami peleryn.

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...