Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Asterius-MT2

Gość _νєиσмѕ_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grafika by ? Bo c*****a ;x  Zapewne ty robiles poraz drugi ta ci troszke lepiej wyszla (jezeli to twoja) ale nadal c*****a ;xx

@ Polecam lecz nie zagram bo mi sie serwer nie podoba (nie lubie takich)

40117680099074104760.gif                                                 

• Odpowiedzi 136
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wow na prawdę, wasze zaangażowanie nawet na tym forum jest godne podziwu. Wezzy powinien zostać! I wiecie co? Jeszcze spytam jak to będzie u was z kradzieżami? Najczęściej jak wymieniam postać np. (Dam archera 130 lvl za bm'a 120+) zostaje okradziony przez swoją głupotę, więc moje pytanie jest nast. czy można liczyć na waszą pomoc w takich przypadkach? Mało jest serwerów na których idzie się z tym dogadać, np. b***o*a, r***a. (więcej w sumie nie znam, admini mają w';'jebke.) Jak to będzie tu? I jeszcze pyt. opłaca się łowić rybki?

Będzie wymiana przy administracji.

Czy to WeeZy czy ja czy Acze bądź Tiger.

Grafika by ? Bo c*****a ;x  Zapewne ty robiles poraz drugi ta ci troszke lepiej wyszla (jezeli to twoja) ale nadal c*****a ;xx

@ Polecam lecz nie zagram bo mi sie serwer nie podoba (nie lubie takich)

Harnas

jest maly problem nie mam mikra moge napisać na pw wiadomość tobie tu lub na fp ?

wystaczy ze napiszesz i potwierdzisz wiadomoscia na fb ze to ty.

Opublikowano

system ulepszeń sztos, zagram. Powodzenia

dziekujemy i zapraszamy

Opublikowano

ok dam link do profilu i u wezzego zobaczysz filmik i login podam

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Bedzie bs wbudowany w clienta? Dajcie temat do prenzentacji wiecej osob zobaczy.

bs jest legalny ale nie ma go w kliencie

Opublikowano

Grafik chyba był naćpany jak robił wam tą prezentacje ? 

Co macie własne autorskiego z tego co widzę większość z E...e . 

Wygląd skilli to porażka skopiować 2 pliki z Xenoxa widać pokazaliście szczyt swoich możliwości :)

Nie polecam!!!

To nie jest hejt tylko moje zdanie do którego mam pełne prawo jako użytkownik tego forum. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...