Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Asterius-MT2

Gość _νєиσмѕ_

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 136
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W prezentacji nie widze nic autorskiego. Co ma mnie zachecic do odwiedzenia serwera, czym rozni sie od wielu podobnych serwerow ?

[center][img=http://alistria.eu/pliki/sygny/sygna1.png][/center]

Opublikowano

W prezentacji nie widze nic autorskiego. Co ma mnie zachecic do odwiedzenia serwera, czym rozni sie od wielu podobnych serwerow ?

Gwarantujemy stabilność , dobry kontakt z administracją , częste update 

Opublikowano

Przekonałeś mnie do serwera szybką odpowiedzią :D

Dziś 20/21 start?

Tak.

/ staram się jak mogę

Opublikowano

dasz link wcześniej do pobrania ????? multiupload ;d

bedzie kilka linkow o godzine 15/16

Opublikowano

Świetny serwer,doświadczona i ogarnięta administracja..

Bardzo mi się spodobała prezentacja jak i 3 zbroja sury,bardzo ładnie się komponuje ;)

Polecam i zapraszam na serwer ;)

Opublikowano

Podobno nie miało być kd+6 z is.  :huh:

Ich szansa na wbicie do eq to 100%?

+ opiszcie te przedmioty bo jak mam poznać ich bonusy.  xD

Tak, lubię kolory.

​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs :ninja:

~ Cirkays

Opublikowano

Świetny serwer,doświadczona i ogarnięta administracja..

Bardzo mi się spodobała prezentacja jak i 3 zbroja sury,bardzo ładnie się komponuje ;)

Polecam i zapraszam na serwer ;)

Dziekujemy :)

Bedzie licznik na stronie?

Spodziewacie sie ~1k graczy xD?

Jest licznik na stronie.

Podobno nie miało być kd+6 z is.  :huh:

Ich szansa na wbicie do eq to 100%?

+ opiszcie te przedmioty bo jak mam poznać ich bonusy.  xD

WeeZy robi IS teraz.

Opiszemy to przed startem.

Opublikowano

Pisałem na forum propozycję o nieskończoną pelerynkę. Będzie ona wprowadzona? Umili ona grę i nie trzeba bd zaśmiecać eq setkami peleryn.

Ponawiam.

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

jak wygrałem te sm to do kogo mam się przed startem zgłosić?

Ponawiam.

zobacz filmik to sie dowiesz

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Wiem ze Venoms sie zna na tym co robi, lecz to ze jakies kamienie teczowe w IS to przesada... rozumiem ze mozna to takze w grze zdobyc no ale medium nie opiera sie na skilach... wstawcie cos innego ale mniejsza o to. Druga rzecz, macie wielka reklame ? niektorzy JUTUBERZY maja po 30-60 subow i maja po 150-250 wyswietlen tylko dzieki mpc forum.. trzecia sprawa Weezy w teamie ? Odrazu podziekuje serwerowi z wlasnych powodow, wtajemniczeni wiedza o co chodzi. 4 sprawa, sorrka ale spodziewalem sie czegos lepszego, przynajmniej z Twojej strony bo tak naprawde jest aktualnie duzo lepszych serwerow i wiem ze potrafiłbyś zrobic cos lepszego, mimo to polecam bo mysle ze dasz sobie rade z serwerem i go jakos utrzymasz.

Opublikowano

jak wygrałem te sm to do kogo mam się przed startem zgłosić?

zobacz filmik to sie dowiesz

Sm na ts przed startem do Weeziego albo mnie / acze 

Ojj będa plejsy. Tylko mało dungeonów, zrobilibyście coś :)

Dungeony będą po udate 4 nowe :)

Wiem ze Venoms sie zna na tym co robi, lecz to ze jakies kamienie teczowe w IS to przesada... rozumiem ze mozna to takze w grze zdobyc no ale medium nie opiera sie na skilach... wstawcie cos innego ale mniejsza o to. Druga rzecz, macie wielka reklame ? niektorzy JUTUBERZY maja po 30-60 subow i maja po 150-250 wyswietlen tylko dzieki mpc forum.. trzecia sprawa Weezy w teamie ? Odrazu podziekuje serwerowi z wlasnych powodow, wtajemniczeni wiedza o co chodzi. 4 sprawa, sorrka ale spodziewalem sie czegos lepszego, przynajmniej z Twojej strony bo tak naprawde jest aktualnie duzo lepszych serwerow i wiem ze potrafiłbyś zrobic cos lepszego, mimo to polecam bo mysle ze dasz sobie rade z serwerem i go jakos utrzymasz.

Przestan już komentować o tym Weezim.

Jest w teamie i jestem z niego zadwolony.

Tęczakow jeszcze nie ma w isie i nie wiem czy bedzie

Opublikowano

Wow na prawdę, wasze zaangażowanie nawet na tym forum jest godne podziwu. Wezzy powinien zostać! I wiecie co? Jeszcze spytam jak to będzie u was z kradzieżami? Najczęściej jak wymieniam postać np. (Dam archera 130 lvl za bm'a 120+) zostaje okradziony przez swoją głupotę, więc moje pytanie jest nast. czy można liczyć na waszą pomoc w takich przypadkach? Mało jest serwerów na których idzie się z tym dogadać, np. b***o*a, r***a. (więcej w sumie nie znam, admini mają w';'jebke.) Jak to będzie tu? I jeszcze pyt. opłaca się łowić rybki?

Opublikowano

Sm na ts przed startem do Weeziego albo mnie / acze 

Dungeony będą po udate 4 nowe :)

Przestan już komentować o tym Weezim.

Jest w teamie i jestem z niego zadwolony.

Tęczakow jeszcze nie ma w isie i nie wiem czy bedzie

jest maly problem nie mam mikra moge napisać na pw wiadomość tobie tu lub na fp ?

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...