Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Beliar.pl [Dedyk] [Easy]

Gość BeliarMt2

Beliar  

638 użytkowników zagłosowało

1. 1. O jakiej godzinie mamy startować zważając na problemy z clientem?

• 17:00
      338
    • 19:00
      73
    • 20:00
      96
    • 21:000
      131

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grupa wymagana do dungeonów prawdopodobnie zostanie usunięta mogę zrobić ankietę.

Uznałem także,że stare sety broni bardziej pasują więc na chwilę obecną będę musiał w prezentacji pozmieniać ssy natomiast biżuteria zostanie zmieniona ( za chwile dam ss na jaką )

Edit.Drop yang został pomniejszony stukrotnie.Co oznacza to dla Was jako graczy?Handel mniejszymi sumami, możliwość wystawienia czegoś na tobołku a nie,że tylko 1 czy 2 itemy a co za tym idzie rynek.

• Odpowiedzi 473
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proszę o potrzebne linki oraz datę startu. 

Jeżeli serwer nie wystartuje o 15 - to kosz.

31Prezentacja serwera może zostać umieszczona 24h przed przewidywanym startem serwera.

Serwer wystartuje o 17:00.Linki dam jak skończe ok.13:00

Opublikowano

WEŚCIE ZAMIEŃCIE TE ZBROJE TA OSTATNIA JEST JUŻ TAK OKLEPANA ŻE SZKODA GADAĆ NA WIĘKSZOŚCI JĄ WIDZĘ PODMIEŃCIE JĄ Z TĄ PRZEDOSTATNIĄ A ZAGRAM ..................

Opublikowano

Zapowiada się epic server Easy miejmy nadzieję że wystartuje bez problemów i na dłuższą metę 

zawitam z ekipka ;3

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

koleś nie to są opinie takie jak są prawdziwe na temat tego serwera robicie serwer co znowu padnie tak jak deila.pl

znowu gracze tylko kasę stracą tacy was organizacja z serwerem

A k***a skąd wiesz czy ktoś będzie wydawał kasę, nawet jeśli to co ?

Ból dupy jakiś masz czy jak ? Może ktoś nie ma co z kasą robić ?

Kiedy w końcu ten start ? 

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

A k***a skąd wiesz czy ktoś będzie wydawał kasę, nawet jeśli to co ?

Ból dupy jakiś masz czy jak ? Może ktoś nie ma co z kasą robić ?

Kiedy w końcu ten start ? 

o 17

Opublikowano

Tak czytam te posty i co drugi w stylu: "Kradzione, nie grać", "Było nie polecam", "Słabe, nie grajcie tutaj"... Po co piszecie takie pojeb*ne pierdoły? Na chuy? To jest prezentacja, reklama serwera, która ma na Celu zaprosić gracza. Jeśli takowy wejdzie, pogra chwile i kur*a sam oceni czy grać czy nie... Przestańcie pisać takie bzdety bo tylko niepotrzebnie spamujecie, robicie z ludzi debili. Każdy ma swój rozum i będzie wiedział czy grać, czy nie, a swoje "negatywne" zdanie na temat serwera, który jeszcze nie wyszedł zachowajcie tylko i wyłącznie dla siebie.

każdy gracz może wyrazić swoje zdanie na temat Floruine/serwera więc się tak nie sap.

@@Topic 

Exp łatwiejszy niż na deili.pl czy trudniej?

Opublikowano

WEŚCIE ZAMIEŃCIE TE ZBROJE TA OSTATNIA JEST JUŻ TAK OKLEPANA ŻE SZKODA GADAĆ NA WIĘKSZOŚCI JĄ WIDZĘ PODMIEŃCIE JĄ Z TĄ PRZEDOSTATNIĄ A ZAGRAM ..................

Chyba nie będą teraz zamieniać jedną zbrojkę ze względu na Ciebie....

Opublikowano

Flourine w teamie ?

Nie polecam tego serwera ze względu na tego typa... serwer trochę postoi dla hajsu i go sami wyłączą :)

Flourine = Serwer syf :D

ronaldinho_and_messi_by_xiced-d5g50vg.pn

Fajny pościk Co ? Aż się prosi o Like !

Opublikowano

*WEŹCIE

Również jestem za podmianą tych zbrojek. Przedostatnia wygląda naprawdę fajnie na wszystkich klasach. Co do broni nie mam zastrzeżeń (może oprócz ostatniego dzwonu dla szamana - jakoś topory w ogóle mi nie pasują do metina a już szczególnie dla szamana). 

1. Kiedy wystartuje strona?

2. Kiedy i gdzie otworzycie tę ankietę odnośnie braku pt na dungach? Na tym forum czy gdzieś u siebie?

3. Bony wchodzą tylko max?

4. Serwer ma własną fabułę? Jeśli tak to czy jest ona z nutką gothica? (Beliar kojarzy mi się z Gothic'iem)

Mam nadzieję, że serwer wypali i nie zrobicie go tylko pod IS dając tam kostiumy, fryzury, pety i Bóg wie co jeszcze z bonami na ludzi. Dobrze by było gdyby dało się również handlować SM'ami w grze za yangi/itemy. 

P.S. Jest sporo tych ulepszaczy, fajnie jakby wszystkie lub chociaż większość na te początkowe itemy można było zdobyć z prywatnych dungów, bo najbardziej nie lubię na serwerach czaić się na resp bossów co do minuty i przepychać się z grupą ludzi (no chyba, że bossy będą się respiły co 15min)

Novum.png

Opublikowano

*WEŹCIE

Również jestem za podmianą tych zbrojek. Przedostatnia wygląda naprawdę fajnie na wszystkich klasach. Co do broni nie mam zastrzeżeń (może oprócz ostatniego dzwonu dla szamana - jakoś topory w ogóle mi nie pasują do metina a już szczególnie dla szamana). 

1. Kiedy wystartuje strona?

2. Kiedy i gdzie otworzycie tę ankietę odnośnie braku pt na dungach? Na tym forum czy gdzieś u siebie?

3. Bony wchodzą tylko max?

4. Serwer ma własną fabułę? Jeśli tak to czy jest ona z nutką gothica? (Beliar kojarzy mi się z Gothic'iem)

Mam nadzieję, że serwer wypali i nie zrobicie go tylko pod IS dając tam kostiumy, fryzury, pety i Bóg wie co jeszcze z bonami na ludzi. Dobrze by było gdyby dało się również handlować SM'ami w grze za yangi/itemy. 

P.S. Jest sporo tych ulepszaczy, fajnie jakby wszystkie lub chociaż większość na te początkowe itemy można było zdobyć z prywatnych dungów, bo najbardziej nie lubię na serwerach czaić się na resp bossów co do minuty i przepychać się z grupą ludzi (no chyba, że bossy będą się respiły co 15min)

To z czego mają się utrzymywać ? ...

Są misję fabularne ?

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Nie Polecam,

Flourine znowu będzie w c**j Navi itp itd.

Jak mam przez tunel navi zrobić? xD  .Client już się upa.

http://prntscr.com/3wzvuh - Pierw dam z mega.co.nz potem z multi czy coś ; >

Opublikowano

Stronka w ogóle nie działa, jest godzina 13:35 i nadal nie ma linku do pobrania. Coś czuje, że ten serwer wystartuje za 1-3 godziny, albo wcale, Jeśli wszystko będzie ok, to wtedy zagram :) :rolleyes:  <_<  :)  :angry:

Nick : FallTryPL

Serwer : Metin2 (Diumar)

Level : 84

Klasa : Sura WP (Weapon)

...Daj like/plusa <-- Dla Ciebie to tylko kliknięcie, a dla mnie to coś więcej niż kliknięcie :DGG : 51025729

Opublikowano

godzina minęła od przybliżonego czasu 'podania wszelakich linków', 

BeliarMt2/Flourine, mógłbyś chociaż podać link do forum/str głównej ?:}

nie wiem czy jesteś flourine, wali mnie to, na serwer wbije itak, bo mi się podoba zapowiedź, jedyny minus to, taki że się nie mieścisz w terminach które sam podajesz :), mam nadzieje, że chociaż ze startem wszystko będzie ok

(nie pogardze linkiem jeszcze do IS, bo chciałem ceny oblookać:>)

Opublikowano

Startować miał o godzinie 17:00. Nie wiem jak jest, nie gram. 

@Ulepy dropią na mapach? 

https://www.facebook.com/Agar.ioPL.x/

Zapraszam na stronę Agar.io, która znajduje się na Facebook'u. Jedyny polski działający fanpejdż. 

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do polubienia! Myślę również nad założeniem kanału na YouTube!

Opublikowano

Ja również czekam z niecierpliwością, ani strony ani downloadu.. nadal czekamy ; ) oby wszystko działało ;]

Sygnatury brak z powodu nauki ;3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...