Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Beliar.pl [Dedyk] [Easy]

Gość BeliarMt2

Beliar  

638 użytkowników zagłosowało

1. 1. O jakiej godzinie mamy startować zważając na problemy z clientem?

• 17:00
      338
    • 19:00
      73
    • 20:00
      96
    • 21:000
      131

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 473
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co to za administracja skoro w ogóle nie odpowiadają na pytania przyszłych graczy?

Większość są to hejty,które i tak nie zagrają a próbują coś napisać aby nie dostać warna i przy okazji dogryźć.

Opublikowano

Wieczorem grafik powinien wrócić i dokończy.Dzisiaj wieczorem późnym lub jutro rano będzie już client.

Opublikowano

Większość są to hejty,które i tak nie zagrają a próbują coś napisać aby nie dostać warna i przy okazji dogryźć.

To krytyka, a nie hejt. Taki z ciebie administrator, ze uciekasz przed krytyka, a powinienes zaakceptowac, ze do konca zostaniesz tutaj Flourine najwiekszym placzkiem, dzieckiem i nieogarem. Niestety nic Ci nie pozostalo jak zostanie One Hit Wonder Boy co to nowi gracze na nieswiadomce bda wchodzic na twoje servery i bulic troche na IS.

Opublikowano

a c**j cie interesuje biolog i nagrody jezeli grac nie bd xD xD xD xD

flourine nie ma w team, dziekuje pozdrawiam.

glosu by tak nagle nie zmienil.

a ty dalej udajesz debila czy nim jestes? http://www.mpcforum.pl/topic/1228059-zapowiedz-beliarpl/ chyba od 6str przyznaje sie ze to on. Ogólnie dziwie sie, ze hool współpracuje z kimś takim, ale jak widac kasa ważniejsza ;P

skąd truty?

bedzie reklama?

start jutro?

Opublikowano

Nie wiem kto wymyśla start w piątek jak większość ma zakończenie i idzie zalewać pałę, pewnie Flourine buntownik 14 letni co woli przed kompem siedzieć ;)

17607462699095201746.png

Opublikowano

Jest jakiś teamspeak i strona?  ^_^

Co do serwera - prezentacja bardzo mi się spodobała, nie grałem na deili czyli nie jestem za bardzo w temacie więc (patrząc po hejtach na w/w osobę) nie wiem czy zagram.  :(

Tak, lubię kolory.

​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs :ninja:

~ Cirkays

Opublikowano

Jest jakiś teamspeak i strona?  ^_^

Co do serwera - prezentacja bardzo mi się spodobała, nie grałem na deili więc nie jestem za bardzo w temacie więc (patrząc po hejtach na w/w osobę) nie wiem czy zagram.  :(

TeamSpeak będzie najprawdopodobniej entergames.Strona pojawi się w godzinach rannych.

Opublikowano

Powodzenia wam życzę, lecz ja bym sie nie spodziewał u was dość dużej ilości graczy pliki macie miód malina, ale mało osób wam ufa.

Opublikowano

Serwer Turima.pl przedostatnia zbrojka to taka sama jak na turima.pl na 200lv nie polecam. Kopia

Niektóre zbroje, bronie itd można znaleźć bez problemu na MPC forum, czy gdzieś indziej. Jeżeli zostały udostępnione to też mogę sobie takie wrzucić do clienta. Może T... sprzedała zbrojkę ;3. 

Ale nie polecam ;d.

To co z tym biologiem?

https://www.facebook.com/Agar.ioPL.x/

Zapraszam na stronę Agar.io, która znajduje się na Facebook'u. Jedyny polski działający fanpejdż. 

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do polubienia! Myślę również nad założeniem kanału na YouTube!

Opublikowano

Zagram na 100% wraz z kumplem bardzo dobra i przejrzysta prezka :)

Nie posiadam sygnaturki jeśli byłby ktoś taki dobry i potrafił ją zrobić jestem w stanie coś mu zaoferować :)

Opublikowano

Usuńcie pt do dungeonów, to będzie więcej ludzi. Bossy łatwe do ubicia, tylko drop się traci albo czas na expienie 2 kont.

Pasjonat
Opublikowano

Tak czytam te posty i co drugi w stylu: "Kradzione, nie grać", "Było nie polecam", "Słabe, nie grajcie tutaj"... Po co piszecie takie pojeb*ne pierdoły? Na chuy? To jest prezentacja, reklama serwera, która ma na celu zaprosić gracza. Jeśli takowy wejdzie, pogra chwile i kur*a sam oceni czy grać czy nie... Przestańcie pisać takie bzdety bo tylko niepotrzebnie spamujecie, robicie z ludzi debili. Każdy ma swój rozum i będzie wiedział czy grać, czy nie, a swoje "negatywne" zdanie na temat serwera, który jeszcze nie wyszedł zachowajcie tylko i wyłącznie dla siebie.

Opublikowano

koleś nie to są opinie takie jak są prawdziwe na temat tego serwera robicie serwer co znowu padnie tak jak deila.pl

znowu gracze tylko kasę stracą tacy was organizacja z serwerem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...