Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

✩ FIFA World miniTrainer ✩

Pawellek

Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?  

522 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?

• Jest super!!
      287
    • Mogłoby być lepiej...
      159
    • Strzaszna lipa.
      76

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Brawo Pawellek ! Robisz trainera,by go później zabrać :) Nie sądziłem,że jesteś tak zachłanny na haj$.

Skoro jestes lepszy to zrob swojego i udostepnij za darmo. Nie widze problemu. ;)

Ale pewnie, lepiej pohejtowac, bo 20zl to kupa "haj$u".

Opublikowano

ej trainer nie dziala jak widze przeciwika karty klikam f4 i dodaj 5 bramek i wylaczy sie pomocy

To tylko potwierdza jakie dzieciaki używały tego trainera. Takim mówimy nie. Pawelek stworzyłeś coś fajnego, powinieneś odrazu brać za to pieniądze to i Ty byś miał lepiej i inni nie musieliby sie wkurwiać przez tylu trainerów. Chyba, że to był taki chwyt marketingowy w stylu "zobaczcie że naprawde działa, a później kupcie". Ciekawie to wygląda tylko że ... coś wam powiem. Miałem normalnego czystego kompa, wszystko śmigało. Pewnego pieknego dnia postanowiłem pobawić się tym trainerem. Ściągnąłem wersje aktualną na tamten czas. Antywirus (Norton i jakiś inny, obydwie płatne, pełne wersje) wykazały w tym pliku kilka wirusów (np. "Trojan.gen"). Pomyślałem, że tak musi być i wyłączyłem zapore. Trainer działa, wszystko ok, ale ... Już od następnego włączenia komputera wszystko zaczeło sie w nim "j*b*ać". Net jakoś wyjątkowo sie spowolnił, myszka częściowo przestała działać i ogólnie zaczął mulić. Pomyślałem, że to od czegoś innego i sformatowałem komputer. Wszystko znów było czyste i sprawne. Po zainstalowaniu fify ok, odpalam trainera i ... znowu to samo. Komputer jak komputer, w dodatku nowy i nie wierze że nikt z was nie zauważył obecności wirusa (niektóre programy np. Avast nie wykazują go) i jego skutków. Także nie polecam ściągać takich "czitów" a wziąść sie do roboty i normalnie pograć. Nie dosyć że EA serwuje wam dobrą, darmową gre to jeszcze nie potraficie sie nią bawić. Można tak jak ja sprawdzić, oblukać jak to działa, ale nie non stop nakurwiąć na tym. Ja już po tym incydencie gram całkowicie czysto i jestem w pierwszej lidze. Da się? Da sie. Także złóżcie wszyscy podziękowania Pawelkowi za chwile ułatwienia, zamknijcie strone z tym tematem i idźcie normalnie grać. Pozdrawiam. 

Opublikowano

@adi10009

To jest jakaś antyreklama żebys Ty mógł trainerować a innych zniechęcić? mam w cholere trainerów na PC i kompletnie nic nie muli.a wirusy? owszem wykazuje ale to samo jest w crackach jak komus sie nie chce oryginalnej gry kupić.od kilku miesięcy grania na trainerze nic nie mulia co do tego że EA serwuje dobrą darmową grę...Ty siebie słyszysz? dobrą gra nawet FIFA 15 za którą trzeba zapłacic nie jest...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tak szczerze to Pawellek dobrze zrobił robiąc płatnego teraz trainera bo przynajmniej inne dzieci nie dojebane i nie potrafią go używać na miejscu Pawellka sam bym się wkurwił to jest jego efekt pracy nie wasz on go sam zrobił więc może sobie go nawet za 1mld złoty sprzedawać a was to c***a powinno obchodzić a to że chcecie żerować na kims to nie jego wina a na hajs to wy jesteście łasi bo on go zrobił i wy nie macie ochoty za to płacić narazie koniec tematu. TEMAT JEST GOTOWY DO ZAMKNIĘCIA

Opublikowano

Pawełek jest kozak, że zrobił coś takiego. To nie takie proste. Ale dzieci neo po 10 lat nie powinny mieć do tego dostępu, no sorry. Chociaż 20 zł to i tak takie dzieci wyciągną od mamy z portfela.. 

Opublikowano

@macieklol123

nazywasz ludzi dziećmi a sam skoro dzieckiem nie jesteś lekcje jęz.polskiego w szkole chyba traktowałeś niezbyt poważnie.."złotych" a nie "złoty" co do żerowania na innych to czy twórca samego trainera nie żeruje na firmie Electronic Arts łamiąc generalnie polityke firmy? Kto mądrzejszy to sam sobie zrobi trainera koro o dzieciach mowa to nawet 10 latek by to potrafił...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@zumi55 pisałem to na szybko więc popełniłem błąd ty też popełniłeś on nie żeruje na Ea tylko wykorzystuje ich błędy to chyba nie jest nic złego cyt. ''koro''. Wątpię że jakieś dziecko 10-cioletnie potrafi zrobić trainera jak go nawet użytkować nie umie jak mu się gotowy pod nos podstawi

Opublikowano

@zumi55

Chyba sam nie wiesz o czym mowisz. Trainer w zaden sposob nie lamie prawa, co najwyzej regulamin gry. Chyba kazda gra multiplayer ma zapis w regulaminie ktory mowi, ze za oszukiwanie jest ban. Akurat EA dziala w inny sposob, oni poprostu udaja, ze problemu nie ma. ;) Ja lamie "polityke firmy" i "zeruje na EA"? EA leje cieplym moczem na graczy, ta luka istneje od fify 11 i do dzis nic z tym nie zrobili.To EA okrada graczy - nie ja. Ja tylko umozliwiam przecietnemu kowalskimu zarobienie na wymarzony sklad bez wydawania kilkuset zlotych na fifa pointsy czy coinsy z allegro.

Opublikowano

@Pawellek No chyba nie skoro go zajemałeś i już nie działa. Kowalski nie pogra.

Zumi55 to nie jest antyreklama, bo jakbyś nie zauważył trainer przestał działać więc jak mam trainerzyć?

Co do tego wymarzonego składu to bym nie przesadzał. Na Ronaldo lub Messiego to by chyba trzeba grać tym trainerem przez pół roku po kilka godzin dziennie.

Opublikowano

Co do tego wymarzonego składu to bym nie przesadzał. Na Ronaldo lub Messiego to by chyba trzeba grać tym trainerem przez pół roku po kilka godzin dziennie.

Pół roku? hahahaha, człowieku jak ja codziennie po 300k zarabiałem dzięki temu trainerowi. Zrobiłem z 5 składów w 3 dni przy takich zarobkach. Szkoda, że autor trainer'a zdecydował, że nie będzie już aktualizował go. No ale w życiu nie można mieć wszystkiego. Chociaż może przesadzam bo przecież to tylko głupia gra. :)

Opublikowano

To chyba na kilku kontach, bo jest limit. Co do Pawełka to serdecznie dziękuje wraz z tysiącami graczy którzy teraz nie będą musieli walczyć z trainerami w tak dużej ilości. Teraz dopiero ułatwisz nam życie niż tym gównem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...