Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 639
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pytanie czy EasyHC to inaczej Easy Hardcore ?

Serwer wygląda fajne ale Easy Hardcore ? Może jeszcze HardPisful ?

EasyHC ? - EasyHardcore

HardPC ? - HardPeaceful

Zróbcie jeszcze MedmiuMedium

i EasyEasy

kur albo serwer jest hardcore albo easy .......

Opublikowano

Wasz AntyCheat nie działa poprawnie.

Gdy byłem w pojedynku, klepał mnie gościu z Kill Aurą, czekałem, aż automatycznie dostanie bana, jednak cheaterzy dostają bana dopiero czasie 1500 ms. Pojedynki na trybie Standard trwają niestety zaledwie 15-20 sekund.

Jesli dostaje bana po 1.5 sekundy to chyba dobrze, hm? Musimy zwracac uwag3 na to, zeby antycheat banowal skutecznie.

4L0M4l0.png

Opublikowano

Jesli dostaje bana po 1.5 sekundy to chyba dobrze, hm? Musimy zwracac uwag3 na to, zeby antycheat banowal skutecznie.

Miałem dopisać jeszcze dwa zera, mój błąd.

Czyli 1 minuta i 45 sekund (jeśli się nie mylę). Nie raz nawet po 2 minutach dopiero są bany za Kill Aury.

Zróbcie coś z tym AntyCheatem, żeby np. banował graczy za non-knocka. Testowałem na swoim localhoście plugin PhoenixAntiCheat i system tego pluginu wyrzuca za NoFalla - nawet jak się lekko podskoczy.

Testowałem z kimś Waszego AntyCheata. Bił mnie przez minutę łapką i dopiero po tym czasie dostał bana.

Opublikowano

Miałem dopisać jeszcze dwa zera, mój błąd.

Czyli 1 minuta i 45 sekund (jeśli się nie mylę). Nie raz nawet po 2 minutach dopiero są bany za Kill Aury.

Zróbcie coś z tym AntyCheatem, żeby np. banował graczy za non-knocka. Testowałem na swoim localhoście plugin PhoenixAntiCheat i system tego pluginu wyrzuca za NoFalla - nawet jak się lekko podskoczy.

Testowałem z kimś Waszego AntyCheata. Bił mnie przez minutę łapką i dopiero po tym czasie dostał bana.

Przed chwilą sam sprawdziłem i bana dostałbym w ciągu 10 sekund. Nasz AntyCheat banuje automatycznie za aurę oraz antyknocka, wykrywa jeszcze parę innych rzeczy.

4L0M4l0.png

Opublikowano

Serwer beznadziejny, masa cheaterów, nie można normalnie pograć. Może lepiej go nazwać CentrumCheatów co ty na to?

Opublikowano

Nie polecam serwera powody niżej:

- Poł serwera to cheaterzy,

- Dosłownie zero administracji,

- Ciągłe wyzywanie na chacie,

- Niby ten świetny antycheat wszystkich banuje a prawda jest taka, że działa tylko na aure ew. no knocka

Ps. Jak połowa serwera to cheaterzy polecam zrobić serwer typu CHEAT ON.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...