Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 639
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam tego serwera, administrator hammer, glowny wlasciciel jest nie zrownowazonym dzieckiem ktory nie wie co chce w zyciu robic, mowi ze szuka programisty(Zglosilo sie juz z 50 osob), a on dalej nie znalazl to o czyms swiadczy prawda?

Przy czym najpierw wyzywa czlowieka programiste, nastepnie mowi ze zaplaci za plugin nastepnie kaze mu spierdalac a na koncu pyta czy chce wspolpracowac ponownie, nie zrownowazony czlowiek psychicznie.

Grozi policja za stawianie klockow na spawnie, to jest normalne?

Opublikowano

Nie polecam tego serwera, administrator hammer, glowny wlasciciel jest nie zrownowazonym dzieckiem ktory nie wie co chce w zyciu robic, mowi ze szuka programisty(Zglosilo sie juz z 50 osob), a on dalej nie znalazl to o czyms swiadczy prawda?

Przy czym najpierw wyzywa czlowieka programiste, nastepnie mowi ze zaplaci za plugin nastepnie kaze mu spierdalac a na koncu pyta czy chce wspolpracowac ponownie, nie zrownowazony czlowiek psychicznie.

Grozi policja za stawianie klockow na spawnie, to jest normalne?

Nie jestem dzieckiem, nie zgłosiło się 50 osób, więc widać, że nic nie wiesz o mnie i o serwerze. :)

Programista próbował mnie oszukać, zrezygnował z pisania pluginów. 

Przeczytaj sobie artykuł 268 kodeksu karnego.

4L0M4l0.png

Opublikowano

Nie jestem dzieckiem, nie zgłosiło się 50 osób, więc widać, że nic nie wiesz o mnie i o serwerze. :)

Programista próbował mnie oszukać, zrezygnował z pisania pluginów. 

Przeczytaj sobie artykuł 268 kodeksu karnego.

O kurde, i co teraz?

Młody, 10 letni przestępca pójdzie do więzienia za to, że kilka klocków rozwalił xD

Poza tym nie polecam, banda dzieciaków która reklamuje się na większych serwerach jak i fb :)

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

@Trobol

Trobol tesknilem, 

a co do wykroczenia

"Mlodociany sprawca lat 17 wzial klocek do reki nastepnie cpu procesora skoczylo do 800%, po czym serwer nie odpwoiadal na zapytania ze strony innych mlodocianych "sprawcow"?  xD"

Opublikowano

O kurde, i co teraz?

Młody, 10 letni przestępca pójdzie do więzienia za to, że kilka klocków rozwalił xD

Poza tym nie polecam, banda dzieciaków która reklamuje się na większych serwerach jak i fb :)

Nikt się nigdzie nie reklamuje. :)

4L0M4l0.png

Opublikowano

Hah. CentrumPvP I HC tak samo słabe. Administracja poniżej 14+. Brak umiejętność poprawnego wykrywania cheatów. Na hc na początku na starcie 300 os. a później 30/40 osób. Jak najbardziej nie !

Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski.

goPYjbL.png

Opublikowano

Hah. CentrumPvP I HC tak samo słabe. Administracja poniżej 14+. Brak umiejętność poprawnego wykrywania cheatów. Na hc na początku na starcie 300 os. a później 30/40 osób. Jak najbardziej nie !

Każdy z administracji ma powyżej 15 lat i potrafi w 100% sprawdzić gracza.

Na naszym EasyHC na starcie było około 200 osób, screen przedstawiający 330 osób to liczba online z całej sieci. :)

4L0M4l0.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...