Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer PEŁNY cheaterów, Administracja nawet nie stara się pomagać, a na /helpop nikt nie reagował. Duża część, nie wiem jak to nazwać, "ekipy"/"administracji" ma bardzo duże problemy z ortografią. Ludzie grają tam albo dlatego, że nie mają innego wyjścia, albo po to żeby sobie cheatować.

Od strony technicznej, serwer jest okej.

Na pewno jest u nas mniej cheaterów niż na każdym innym serwerze no-premium. :) Administracja pomaga w miarę możliwości, pokaż mi kogoś kto ma problemy z ortografią - od razu się tym zajmę,

Na serwer wchodzę aby pograć, rozluźnić się po ciężkim dniu, po prostu odpocząć, a nie po to aby czatować na ludzi którzy nie potrafią pisać i robić screeny czy zapisywać nicki, takie rzeczy powinny być zweryfikowane podczas rekrutacji. Co do cheaterów, uwierz mi, wystarczy wejść przykładowo na pvp -> hardcore, szczerze, nie po to aby z hejtować bo i tak z tego korzyści bym żadnych nie miał, spotkałem tylko 1 osobę która grała czysto. Dodatkowo oglądałem film pewnej osoby na YT która starała się o rangę Youtubera - pomijając fakt jak zachowywała się ta osoba to Wasze podejście a dokładniej Twoje i jeszcze jednej osoby która tam była, a przynajmniej było ją słychać - BARDZO MAŁO PROFESJONALNE. Czy chamisko czy nie, trzeba traktować tak samo, a zamiast się kłócić po prostu wyprosić i tyle. - Takie coś mnie zniesmacza. Tak samo jak dzieci czyli mowa tu o osobnikach do 15 roku życia na randze: helper i w górę. - wszedłem raz na TeamSpeaka prosić o pomoc gdyż miałem problem z zalogowaniem się, wchodziłem i wyrzucało mnie z serwera po 2 sekundach (wystarczyło zmienić wersję gry) - próbowałem dogadać się z jakimś dzieckiem gdzie po krótkiej rozmowie usłyszałem (wiecej szacunku gówniarzu) - z góry mówię, że nie pamiętam kto to był. ( - było trzeba zgłosić to do mnie albo napisać skargę) <- Nie mam zamiaru tracić czasu na dziecko, rejestrować się na forum czy szukać Ciebie i się skarżyć, dobierzcie lepszą pomoc. Normalny "helper" postarałby się chociaż pomóc, zajęłoby to MAX. 5 minut i myślę, że mógłbym grać, a starając się ROBIĆ ROBOTĘ za Ciebie czy osoby rekrutujące straciłbym pewnie o minimum. godzinę więcej. 

Nie jest to HEJT czy cokolwiek, jak komuś serwer pasuje niech gra. Ja nie trzymam się tej serwerowni na siłę ani serwerownia nie trzyma mnie. Ale opinię wyraziłem i mogę spokojnie odejść.

Pozdrawiam i życzę jak najwięcej sukcesów. (to nie sarkazm)

Nie mamy forum, nie widziałem, żeby ktoś z administracji nie znał zasad ortografii. Ja rzadko widzę, żeby ktoś cheatował. :)

Co do tego filmu z prośba o rangą YouTuber - autor filmu to idiota, ja nie powiedziałem w tym filmie nic złego, z administracji byłem tylko ja. Jak zaczęli się wyzywać to go zbanowałem za obrazę serwera. Co tu jest nie tak?

Nie ucz mnie jak zarządzać serwerem, robię to już bardzo dobrze od ponad 2 lat...

Nie mamy żadnego forum, sprawy najlepiej załatwiać na teamspeak'u. Nie da się kontrolować każdej rozmowy.

4L0M4l0.png

• Odpowiedzi 639
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proszę mnie źle nie zrozumieć, nie próbowałem mówić jak masz zarządzać serwerem, to były tylko sugestie i opinia. "autor filmu to idiota" - nie wątpię a co do tego, że Ty zachowałeś się w porządku, nie powiedziałbym, bo jeśli Twój gracz wchodzi i stara się o coś, choćby był tak jak Ty tutaj napisałeś "idiotą" to chyba należy zachować te zasady i w przypadku gdy ktoś zaczyna obrażać - zareagować.

"
Nie ucz mnie jak zarządzać serwerem, robię to już bardzo dobrze od ponad 2 lat..."  - moim zdaniem robisz pewne błędy, ale to tylko moja opinia. 

Kończmy dyskusję, wszystko co miałem do powiedzenia = napisałem.

Jeszcze raz pozdrawiam. :) 

"Kiedyś usłyszałem jedną bardzo mądrą rzecz

Że na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych

Tylko są ci pozamykani w zakładach

I ci, którzy nie zostali przebadani"-Słoń

Opublikowano

Proszę mnie źle nie zrozumieć, nie próbowałem mówić jak masz zarządzać serwerem, to były tylko sugestie i opinia. "autor filmu to idiota" - nie wątpię a co do tego, że Ty zachowałeś się w porządku, nie powiedziałbym, bo jeśli Twój gracz wchodzi i stara się o coś, choćby był tak jak Ty tutaj napisałeś "idiotą" to chyba należy zachować te zasady i w przypadku gdy ktoś zaczyna obrażać - zareagować.

"Nie ucz mnie jak zarządzać serwerem, robię to już bardzo dobrze od ponad 2 lat..."  - moim zdaniem robisz pewne błędy, ale to tylko moja opinia. 

Kończmy dyskusję, wszystko co miałem do powiedzenia = napisałem.

Jeszcze raz pozdrawiam. :) 

Raczej nie popełniam żadnych błędów. ;)

Przecież ci napisałem - jak zaczęli się wyzywać to go zbanowałem, czego tu nie rozumiesz? Co widzisz złego w moim zachowaniu na tym filmie...?

4L0M4l0.png

Opublikowano

0:56 - cytuję "powaliło Cię koleś? Srake masz na japie?" Jak tak ma wyglądać próba jakiegokolwiek dogadania się z Tobą, to raczej podziękuję. Sam napisałeś, że tylko Ty tam byłeś z Administracji, więc jakim prawem te "coś" bo nie mogę tego nazwać człowiekiem, odzywa się w ogóle i zabiera głos w takim temacie? Autor filmu w 2:13 obraził Twój serwer, okej. Ale dopiero w 3 minucie ubiegający się o rangę zniżył się do poziomu, nie wiem, Twoich kolegów? I zaczął z nimi dyskusję. Gdzie przez cały film nie reagował na ich zachowanie. On dostał bana za obrazę serwera, a tamci zapewne nie zostali ukarani w żaden sposób. Sam napisałeś "jak zaczęli się wyzywać to go zbanowałem". Kolesiostwo. I jeszcze te dojrzałe wyzywanie rodziców.

Przyznaje Ci rację pod koniec filmu powiedziałeś coś typu "skończmy takie coś", JEDYNA Twoja reakcja wobec swoich kolegów, zapewne pierwszy i ostatni raz. ;)

Wyjaśniłem.

"Kiedyś usłyszałem jedną bardzo mądrą rzecz

Że na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych

Tylko są ci pozamykani w zakładach

I ci, którzy nie zostali przebadani"-Słoń

Opublikowano

0:56 - cytuję "powaliło Cię koleś? Srake masz na japie?" Jak tak ma wyglądać próba jakiegokolwiek dogadania się z Tobą, to raczej podziękuję. Sam napisałeś, że tylko Ty tam byłeś z Administracji, więc jakim prawem te "coś" bo nie mogę tego nazwać człowiekiem, odzywa się w ogóle i zabiera głos w takim temacie? Autor filmu w 2:13 obraził Twój serwer, okej. Ale dopiero w 3 minucie ubiegający się o rangę zniżył się do poziomu, nie wiem, Twoich kolegów? I zaczął z nimi dyskusję. Gdzie przez cały film nie reagował na ich zachowanie. On dostał bana za obrazę serwera, a tamci zapewne nie zostali ukarani w żaden sposób. Sam napisałeś "jak zaczęli się wyzywać to go zbanowałem". Kolesiostwo. I jeszcze te dojrzałe wyzywanie rodziców.

Przyznaje Ci rację pod koniec filmu powiedziałeś coś typu "skończmy takie coś", JEDYNA Twoja reakcja wobec swoich kolegów, zapewne pierwszy i ostatni raz. ;)

Wyjaśniłem.

Tylko z takim idiotą prowadzili rozmowę w taki sposób. ;)

4L0M4l0.png

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...