Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To całkiem dziwny przypadek, że "TWÓJ" plugin posiada te same funkcje co plugin defabricated.

Dodatkowo plugin na antykillaure od użytkownika z mpc, który tak działa, że nie działa xD

A co masz do tego, że mam dopracowany serwer? ty nie masz to inny też maja nie mieć? :D

Disco zbroja jak i antycheat jest napisana przez programistów.

A twój serwer pozostawia wiele do życzenia.

4L0M4l0.png

• Odpowiedzi 639
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra miej tam te swoje funnyguildsy, skripty, ukradzione pluginy chu* wie co jeszcze :)

A twój serwer pozostawia wiele do życzenia.

Ale to nie jest koncert życzeń :)

Opublikowano

Dodam, że serwer jest bardzo przyjemny na 1shot1kill, polecam wszystkim co lubią pvp bez cziterów w 100%, tam ich nie ma, nie ma czita na auto aim z perfekcyjną predykcją, bo tutaj, mózg > skrypt.

Zapytałem na ./helpop o coś administracji, HAMMER odpowiedział w 20 sekund, napisałem na msg również, by dopytać, nie zignorował, nie znam administracji, ale z tej sytuacji, mogę wywnioskować, iż nie olewa graczy.

Dobrze, że jest cały czas 120 graczy+, jest rywalizacja ;)

Jedyne co bym zmienił to śmierć odejmuje 10 pkt, a zabicie 15. Tak gracz, który gra cały czas na serwerze może mieć więcej niż świeży, a to jest [ przynajmniej tak mi się wydaje ] dobre.

Polecam jeszcze raz, kupiłem nawet svipa :)

@HAMMERxPL Zrobić to jakoś tak, by np. po zabiciu 100 graczy, był mnożnik punktów np. 1.1, po zabiciu 200, 1.2 itd. ;) to taki przykład. Bo trudno mieć kd cały czas 2:1 minimum, to dla zwykłych graczy.

Tak samo można zrobić z rankingiem :)

A no i minusem jest to, że można dostawać do ranku po 2-5, a tracić po 25.

Ranking i przydzielanie punktów postaramy się poprawić, ale na chwilę obecną nie ma takiej możliwości, gdyż nie ma kontaktu z żadnym programistą.

4L0M4l0.png

Opublikowano

Czemu CAŁY CZAS są ostatnio resety?

Mieliśmy problemy z maszyną, ale teraz jest wszystko ok, w ciągu najbliższych dni poprawiamy zabezpieczenia i wszystko powinno być dobrze.

Resetów rankingu, gildii prędko już nie będzie. :)

4L0M4l0.png

Opublikowano

Jak tak bardzo chcesz się reklamować na moim serwerze to nie musisz używać VPNa xD

Jak chcesz to Ci oddam trochę graczy bo mam ich za dużo ;)

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Jak tak bardzo chcesz się reklamować na moim serwerze to nie musisz używać VPNa xD

Jak chcesz to Ci oddam trochę graczy bo mam ich za dużo ;)

Graczy możesz się pozbyć, ale idiotą będziesz zawsze. ;)

Lepiej uważaj co mówisz, bo to jest zniesławienie, do tego publiczne, jakbym chciał zareklamować to byście mieli cały czas przynajmniej 1 spamującą osobę.

Jak na razie nie mam zamiaru reklamować się na takich słabych serwerach, które nie potrafią nic nowego wymyśleć i kopiują wszystko od innych.

4L0M4l0.png

Opublikowano

Hammer jestes zwyklym zerem, tylko tak sie umiesz reklamowac? ;)

http://imgur.com/GaoA66B

Co do serwera - kiedys bylo to go*no, teraz TROSZKE lepsze go*no. Cheater na cheaterze ._.

Fyg9LHL.png
(jeżeli sygnaturka jest niezgodna z regulaminem, proszę o usunięcie, a nie dawanie warna/bana)

Opublikowano

Hammer jestes zwyklym zerem, tylko tak sie umiesz reklamowac? ;)

http://imgur.com/GaoA66B

Co do serwera - kiedys bylo to go*no, teraz TROSZKE lepsze go*no. Cheater na cheaterze ._.

Sam gram na tym serwerze, że tylko ja jestem w stanie robić coś takiego? Nie reklamuję na żadnych serwerach, nie wiem z jakiego jesteś serwera, może ktoś z graczy - nie mam pojęcia.

Dzisiaj został dodany plugin, dzięki któremu można włączać/wyłączać prywatne wiadomości, pisać do graczy na całej sieci, helpop widzimy też na całej sieci, jest też komenda /ignore.

4L0M4l0.png

Opublikowano

Sam gram na tym serwerze, że tylko ja jestem w stanie robić coś takiego? Nie reklamuję na żadnych serwerach, nie wiem z jakiego jesteś serwera, może ktoś z graczy - nie mam pojęcia.

Dzisiaj został dodany plugin, dzięki któremu można włączać/wyłączać prywatne wiadomości, pisać do graczy na całej sieci, helpop widzimy też na całej sieci, jest też komenda /ignore.

Bardzo dziwne, ze BOTY reklamowaly Twoj "serwer". Moze pamietasz jak atakowales botami moj serwer (luty 2015)? A potem Twoj serwerek sie offal? Moze to sie powtorzyc, a bungee Cie nie uratuje :D

DO ADMINISTRACJI: To nie grozba, lecz ostrzezenie Pana Hammera przed nastepnymi atakami. Prosze o nie danie mi warna/bana :)

@topic

Bylem dzisiaj - nadal cheaterzy na noknocku.

Fyg9LHL.png
(jeżeli sygnaturka jest niezgodna z regulaminem, proszę o usunięcie, a nie dawanie warna/bana)

Opublikowano

Bardzo dziwne, ze BOTY reklamowaly Twoj "serwer". Moze pamietasz jak atakowales botami moj serwer (luty 2015)? A potem Twoj serwerek sie offal? Moze to sie powtorzyc, a bungee Cie nie uratuje :D

DO ADMINISTRACJI: To nie grozba, lecz ostrzezenie Pana Hammera przed nastepnymi atakami. Prosze o nie danie mi warna/bana :)

@topic

Bylem dzisiaj - nadal cheaterzy na noknocku.

Nie atakowałem nikogo botami, więc to naprawdę podpada pod zniesławienie, szczególnie, że nie tylko mnie, a i serwera.

Wczoraj przyjęliśmy 11 nowych helperów, więc liczba cheaterów drastycznie się zmniejsza.

4L0M4l0.png

Opublikowano

My coś od nich zgapialiśmy? To jest 3 edycja serwera, a skillcenter to g*wno w porównaniu z nami. ;> Jest sporo argumentów na to. ;)

Sporo argumentów czyli co ? dobrze skonfigurowane pluginy , 0 autorskich pluginów i dzieciaki w administracji , mówie właśnie o cpvp . Centrumpvp to gówno , skillcenter lepsze :)

graphic.png

Opublikowano

Sporo argumentów czyli co ? dobrze skonfigurowane pluginy , 0 autorskich pluginów i dzieciaki w administracji , mówie właśnie o cpvp . Centrumpvp to gówno , skillcenter lepsze :)

Odpowiadasz na post, który był napisany rok temu?

Autorskie pluginy, bez lagów, bez "dzieciaków" w administracji.  Skillcenter nie istnieje od ponad roku.

4L0M4l0.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...