Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak robić refferale autobotem? Sposób III #2014

Reph3at

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rbq7vWY.png

Jak robić refferale GhostLOL'em? Edycja 2.0

1. VM 

Kliknij tutaj

UWAGA! W tamtym poradniku napisałem że Ghostbot działa z Windowsem XP. Od wersji 1.4.7 działa tylko z Windows 7, dlatego zalecam Tiny7 Unattended!

PARAMETRY MASZYNY WIRTUALNEJ

- minimum ok. 1024 MB RAM dla każdej (inaczej gra będzie się wywalać w loadscreenie)

- Tiny7 Unattended

- Typ sieci: NAT

- Virtual HDD: 17 GB

2. KONFIGURACJA BOTA

Bot wymaga:

League of Legends
DirectX 9
League of Legends + Adobe AIR + Pando Media Booster
.Net Framework 3.5

Bota wypakowujemy sobie na virtualną maszynę (oczywiście musimy mieć zainstalowane powyższe). Jeżeli dana VM jest hostem, w pliku config.ini zmieniamy type=host, jeżeli graczem type=player. Oprócz tego zmieniamy nazwę customa, podajemy ścieżkę do LoL'a i ew. konfigurujemy kupowanie boostów, ilość graczy wg. uznania. W folderze assets plik 'game.cfg' kopiujemy do folderu League of Legends -> Config i podmieniamy. Musimy teraz uruchomić LoL'a na VM (custom najlpeiej) i w ustawieniach interfejsu dać HUD Scale na 100, inaczej bot będzie kończył gre <7 minutą! Oprócz tego wyłączamy dźwięki w opcjach. Teraz wychodzimy z customa, na pulpicie klikamy PPM i wybieramy "Rozdzielczość ekranu", następnie "Zmień wielkość tekstu i innych elementów", potem po lewej "Dopasuj tekst ClearType" i odhaczamy "Włącz technologię clear type". To by było [chyba] na tyle z konfiguracji VM. Teraz pozostaje wam sklonować VM odpowiednią ilość razy (zależy ile graczy ustawiliście w configu), dodać konta do accounts.txt i bocić! :)

Hotkeye:

F1 - Uruchamia LoL'a

F5 - Zamyka proces LoL'a

F6 - Zamyka proces GhostLoL + League Of Legends

F9 - Resetuje pliki kont.

• Odpowiedzi 191
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mógłyś dodać do poradnika:

jak dać kopię folderu z naszego windowsa do maszyn wirtualnych ( po co ściagać lola od nowa ? )

dobry poradnik, w wolnych chwilach przetestuję P:)

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Mógłyś dodać do poradnika:

jak dać kopię folderu z naszego windowsa do maszyn wirtualnych ( po co ściagać lola od nowa ? )

dobry poradnik, w wolnych chwilach przetestuję P:)

Jeśli chodzi Ci o to aby udostępnić folder lola maszynom to nie wiem czy by działało jakby się 5 "kompów" rzuciło na jeden proces tak jakby

Opublikowano

... po co ten pando media booster? Ja go skasowałem i co mam teraz instalować bo niby bot nie pójdzie? Przecież ten program lagi tworzy.

Opublikowano

Poradnik przeznaczony na zwykłe kompy czy only wirtualne?

Uwaga cytuję:

PAMIĘTAJCIE ABY ODPALIĆ GHOSTLOL.EXE NA KAŻDEJ MASZYNIE & USTAWIĆ W LOLU HUD SCALE NA 100%

PRZED BOCENIEM!

więc jak myślisz?

Fajny poradnik na pewno przetestuję + dla autora, dużo RAMu potrzeba na 1 maszynę?

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

witam mam problem mam win7 i gdy uruchamiam lola wchodze do gry wciskam f1 i pisze zabijam procesy. i się lol wyłącza czy ktoś wie o co chodzi ?? z góry dzięki za odp

i jeszcze kolejny problem przepraszam że tak się pytam ale piszę you bad resolution change 1024x768 zmienił w lolu tak  próbowałem w oknie i normalnie i nic będęwdzięczny za odpowiedzi

Opublikowano

witam mam problem mam win7 i gdy uruchamiam lola wchodze do gry wciskam f1 i pisze zabijam procesy. i się lol wyłącza czy ktoś wie o co chodzi ?? z góry dzięki za odp

i jeszcze kolejny problem przepraszam że tak się pytam ale piszę you bad resolution change 1024x768 zmienił w lolu tak  próbowałem w oknie i normalnie i nic będęwdzięczny za odpowiedzi

Ustawiłeś HUD 100%?

Opublikowano

Witam, mam pytanie ile na moim komputerze dałbym rady odpalić tych maszynek.

procesor: Intel Core i5-3350p

karta graficzna: AMD Radeon HD 6570

Ram: 4GB

Windows 7 Ultimate 64-bit

Uczeń
Opublikowano

@artur0 może ustaw sobie rozdzielczość ekranu na maszynie 1024x768, być może tu leży błąd.

U mnie hula, aż miło. Gdyby ktoś miał jakiś problem to chętnie służe pomocą na PW ;)

Uczeń
Opublikowano

@PrestoneK zarejestruj się na stronie tego bot'a, a w magiczny sposób w zakładce "Download" pojawi ci się torrent z MicroXP 0.8 ;)

Opublikowano

Wszystko zrobiłem, ale jak włącze 5 botów - mam użycie dysku 100% i po prostu nic się nie da zrobić bo ścina się vmware na każdym kliknięciu.

Sprzęt: Intel Core i7-3630, 16g ramy lenovo y580

Prosze o pomoc! :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...