Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy i pytania związane z NexusWar

xPonury

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki ten server jest zbugowany spawn bug cały czas jakiś error jak sie odpali marien map omg

Dlatego właśnie należy czasem zajrzeć na stronę bądź też forum projektu... Wszystko jest tam napisane. <_<

Btw... Wydaje mi się, że mówiłeś niedawno coś w stylu.: "Nie wejdę na ten serwer, bo każde moje konto jest banowane.".

• Odpowiedzi 143
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Byłem zobaczyć jak kto wygląda skoro tak narzekaliście na WarCode ale tam przynajmniej mozna było pograc na kazdej mapie :D i nie było tyle bugów

Czas na Island :D

Opublikowano

Podczas włączania gry wyskakuje mi taki błąd:

Cannot start WarRock [launch err code 1]

Nie wiem czym to jest spowodowane bo wczoraj grałem normalnie i normalnie wszystko wyłączyłem.

A dzisiaj wyskakuje takie coś.

Jak to rozwiązać???????

Ja mam to samo, prosze o pomoc

N3F7CY3.png

Opublikowano

Dlatego właśnie należy czasem zajrzeć na stronę bądź też forum projektu... Wszystko jest tam napisane. <_<

jeszcze jakby się dało :D trzeba potwierdzić aktywacje konta po przez link który nie przychodzi  8S

Opublikowano

Byłem zobaczyć jak kto wygląda skoro tak narzekaliście na WarCode ale tam przynajmniej mozna było pograc na kazdej mapie :D i nie było tyle bugów

Czas na Island :D

Narzekaliśmy na WarCode z wielu powodów... Ja osobiście miałem jedno ale do administratorów tego projektu - ukradli moje prace graficzne, bez mojego wyraźnego przyzwolenia.

Błąd z mapami zaistniał dopiero dzisiaj i już kończymy jego usuwanie. (ciekawi mnie ile ta czynność zajęłaby czasu koderom z zespołu projektu WarCode, zważywszy na to, iż ich główny koder pracuje teraz dla nas)

Odnośnie IslandWar... Rozmawiałem kilka dni temu z Janko, który jest tam na chwilę obecną moderatorem, i powiedział mi, iż cały ten projekt i tak zapewne niedługo padnie. :mellow:

jeszcze jakby się dało :D trzeba potwierdzić aktywacje konta po przez link który nie przychodzi  8S

Linki aktywacyjne nigdzie nie działają jak należy... Dzięki za informację, postaram się coś z tym zrobić.

Ja mam to samo, prosze o pomoc

Wyłącz antywirusa i spróbuj pobrać klienta gry z innego źródła.

Opublikowano

Odnośnie IslandWar... Rozmawiałem kilka dni temu z Janko, który jest tam na chwilę obecną moderatorem, i powiedział mi, iż cały ten projekt i tak zapewne niedługo padnie. :mellow:

Wszystko padnie :D tak jak ; Montana , Warcode , infinity i wiele innych Prywatnych serwerów.  To samo zapewne czeka i Nexusa :D

Opublikowano

Przypominam, że temat nie służy do dyskusji. Dlatego proszę ją zakończyć inaczej polecą ostrzeżenia.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Dostałem informacje i niestety serwer padł :(

Nie no żartuje, pewnie coś robią, bądźcie spokojni xD

Głupota ... Jeżeli serwer miałby paść muszą o tym poinformować. 

Serwer jest online jbc, więc można już grać.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Wiem, że to było tylko dla żartu, ale... Nie wkręcajcie ludzi wciskając im takie farmazony. Gdyby cały projekt faktycznie miał się zamykać, to pierwszą osobą, która by o tym wszystkich poinformowała, byłbym zapewne ja. -.-

Ma sie rozumieć :D Wybaczcie mi za moje poczucie humoru xD

Opublikowano

W momencie, gdy ktoś skorzysta z kdr zostają wyzerowanie informacje o zabójstwach i zgonach, strzały w głowę pozostają bez zmian. Stąd właśnie bierze się ta paradoksalnie duża wartość, gdyż jest ona wyliczana na podstawie liczby zabójstw.

Opublikowano

Gdy loguję się nagle wywala mnie na pulpit i wyłącza nexuswar.
Nie mogę wyłączyć dep dla tego programu bo:
7ql2UN2.png

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Gdy loguję się nagle wywala mnie na pulpit i wyłącza nexuswar.

Nie mogę wyłączyć dep dla tego programu bo:

955581407603103250837.png

Do DEP wystarczy sam launcher czy tam updater. co wybierasz?

MAL

Opublikowano

Do DEP wystarczy sam launcher czy tam updater. co wybierasz?

Próbowałem to i to pojedynczo.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Próbowałem to i to pojedynczo.

Weź ten warrock.exe z folderu system jeszcze.

MAL

Opublikowano

@ujmnji

Weź ten warrock.exe z folderu system jeszcze.

Nadal wywala do pulpitu zgaduje, że muszę wyłączyć jakimś cudem DEP bo tamtych 2 nie mogę dodać do wyjątków.

Firewall off.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Opublikowano

W momencie, gdy ktoś skorzysta z kdr zostają wyzerowanie informacje o zabójstwach i zgonach, strzały w głowę pozostają bez zmian. Stąd właśnie bierze się ta paradoksalnie duża wartość, gdyż jest ona wyliczana na podstawie liczby zabójstw.

Tylko, że on nie użył kdr, bo wszystko zostało tak jak było, tylko HS jakieś wywaliło ;)

Opublikowano

Tylko, że on nie użył kdr, bo wszystko zostało tak jak było, tylko HS jakieś wywaliło ;)

Faktycznie, masz rację. Dałeś mi tutaj zrzut ekranu pokazujący statystyki, jego statystyki, z wczorajszego dnia. Postaram się dzisiaj do tego zajrzeć i dowiedzieć co tam jest nie tak, no i oczywiście wprowadzić poprawkę.

Nadal wywala do pulpitu zgaduje, że muszę wyłączyć jakimś cudem DEP bo tamtych 2 nie mogę dodać do wyjątków.

Firewall off.

Szczerze mówiąc nie rozumiem dlaczego nie możesz dodać tych dwóch aplikacji do wyjątków... Ja dodałem je u siebie bez jakichkolwiek problemów.

764131407610046195558.png

Opublikowano

Mam ten sam problem co JestemPolakiem, też mnie wywala przy logowaniu, i też nie mogę dodać WRLauncher i WRUpdater do wyjątków DEP...

Nie musisz dodawać WRUpdater do wyjątków. Spróbuj dodać do nich aplikację warrock.exe (znajdującą się w folderze system) i podjąć próbę logowania do serwera gry. Wydaje mi się, że to powinno rozwiązać problem. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...