Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy i pytania związane z NexusWar

xPonury

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam Problem mianowicie gry próbuję się zalogować na NexusWar to wywala mnie do pulpitu i gra się zamyka o co chodzi ?? :O

• Odpowiedzi 143
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niestety nie możemy dojść do przyczyny, którą jest powodowany ten błąd.

Proponuję spróbować rozwiązać ten problem wg. tego poradnika, który został opracowany przez jednego z naszych użytkowników.

Gdyby ten sposób jednak nie podziałał, będziemy kombinować dalej. ;)

Opublikowano

Hejkaa. Mam mały problem. Nexus niby slicznie sie włącza, ale mam 1 problemik.. Co zrobić? ;cc

Włączam grę, ładuje się, wipsuje login i hasło wybieram server i pozniej nic.. Nie mg wybrac ani cqc ani ai nic.. Pomóżcie..

xSh4ndyx.png

Opublikowano

Hejkaa. Mam mały problem. Nexus niby slicznie sie włącza, ale mam 1 problemik.. Co zrobić? ;cc

Włączam grę, ładuje się, wipsuje login i hasło wybieram server i pozniej nic.. Nie mg wybrac ani cqc ani ai nic.. Pomóżcie..

Spróbuj sie tak logowac kilka razy.

320551442138510845087.png
Opublikowano

Podczas włączania gry wyskakuje mi taki błąd:

Cannot start WarRock [launch err code 1]

Nie wiem czym to jest spowodowane bo wczoraj grałem normalnie i normalnie wszystko wyłączyłem.

A dzisiaj wyskakuje takie coś.

Jak to rozwiązać???????

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Był to problem związany z wprowadzeniem nowego updater'a, każdy nie mógł go uruchomić ze względu na ten właśnie błąd. Wszystko zostało już poprawione i można normalnie uruchomić grę. 

Chciałbym przy okazji przypomnieć o trwających na chwilę obecną konkursach. Więcej informacji na ten temat znajdziecie w naszej sekcji językowej na forum Nexus'a.  ;)

Opublikowano

Po wpisaniu loginu i hasla naciskam enter i WR przestaje odpowiadac i sie wylacza ;d

Opublikowano

Z tego co mi mówiono, to problem ten został już naprawiony. Jednakowoż nie jestem pewien czy dotyczy do kont założonych na chwilę przed pojawieniem się tego błędu czy tych, które zostały utworzone po jego naprawieniu. Tak więc, prosiłbym takowe osoby o sprawdzenie tego (oczywiście jeżeli możecie). ;)

Opublikowano

Mam ten sam problem  ,  jak sie próbuje zalogować to mnie wywala ;/   

Wyzeruj plik version.cfg żeby wszystkie aktualizacje się wgrały. Może się coś źle wgrało lub coś ... W końcu naprawili

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...