Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DL: FT Classic bot by adik

adik_123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 238
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy bot jest wykrywalny?

Nikt na razie nie pisal, ze dostal bana za bota ...

Czesc, czy istnieje mozliwosc dodania bota w wersji mobilnej? ;p

Niestety, ale nie.

Opublikowano

Czesc, czy istnieje mozliwosc dodania bota w wersji mobilnej? ;p

Ja jestem w stanie zrobić bota w wersji mobilnej (czyt. pod platformę Android). Kwestia tylko czy będzie na niego popyt, bo pracy jest sporo, a jeżeli pobiorą go 1-2 osoby nie ma sensu nawet zaczynać.

Opublikowano

Wkurzające jest to że na bocie leci o wiele mniej KK niż jak się ręcznie trenuje ;/ trenując ręcznie za 150 akcji leci mi około 4/5 kk a na bocie nieraz od 0 do około 3 

Opublikowano

Wkurzające jest to że na bocie leci o wiele mniej KK niż jak się ręcznie trenuje ;/ trenując ręcznie za 150 akcji leci mi około 4/5 kk a na bocie nieraz od 0 do około 3 

Nie masz racji karty są przyznawane losowo i wcale bot tutaj nie ma znaczenia mi raz wychodzi więcej kart na bocie raz na ręcznym klikaniu dzisiaj np ręcznie wyklikałem ponad 200 PA i nie trafiłem żadnej karty, a w sobotę leciałem na bocie i przy 350 PA wylosowałem 8 kart więc jak widzisz bot nie jest winny że mało kart Ci się trafiło tylko losowość

Opublikowano

Nie do końca losowo. Tak samo jak i w grach w "kasynie" wyniki nie były do końca losowe. Co mam na myśli pisząc 'nie do końca'?

A to, że gdy grałeś za długo w te gry, czy za szybko leciałeś z treningiem to Twoje szanse na wygraną malały, zamiast być losowe (w tym wypadku 50/50).

Co nie zmienia faktu, że bot nie ma tutaj nic do rzeczy. Taki silnik gry.

Opublikowano

Mały problem taki że mam bana za bota.

Świetny Bot utrzymuje się w top 6 dzięki niemu ! 

Zapomniales jeszcze podac swoj id na FTC ... Admini ten wątek sledza na biezaco, takze uwazajcie co tu piszecie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...