Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DL: FT Classic bot by adik

adik_123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jutro lukne co tam zmienili na ft. Poki co nie odpalajcie bota.

Wielkie dzięki za szybki odzew! Pozdrawiam i czekam z niecierpliwością na info :)

• Odpowiedzi 238
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeszcze tego bota nie używałem. Jest jakaś darmowa ilość włączeń ażeby przetestować ? Chodzi mi czy w wyjściem nowszej wersji dalej jest taka możliwość. 

Opublikowano

Dzis bedzie aktualizacja + kilka drobnych udogodnien. U mnie juz bot śmiga. Potestuje go troche i wrzuce do pobrania.

Edit:

wersja 1.4 zostala na razie wylaczona

Opublikowano

Włączyłem bota i trenowało mi. Wpuściłem kolege na kompa i zaczął grać w fife. Sprawdziłem czy bot chodzi jakieś 20 min później i nie był włączony. Wytrenował tylko 30 akcji po czym zniknął. Jak jest włączony bot nie można grać w inne gry czy po prostu jakiś błąd wyskoczył i się zamknął? 

Opublikowano

admin Kamil: Wszystko działało prawidłowo przed 24.00, osoby które straciły PA niech napiszą na support, poinformowałem kolegów z Administracji aby oddawali.
Brak dostępu spowodowany był przez ludzi (bot/autoklikacz), jednak opanowałem sytuację.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...