Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DL: FT Classic bot by adik

adik_123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem z botem jest i będzie z prostego powodu, admini ft znają tą stronę i czytają ten temat, więc są na bieżąco z aktualizacją bota.

• Odpowiedzi 238
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak, adik źle robi wrzucając ciągle tutaj link z zaktualizowanym botem... Admini na bieżąco aktualizują antybota na FT i robi się błędne koło.

Opublikowano

A co powiecie o forum które byłoby poświęcony tylko ft? ja i mój znajomy myślimy żeby założyć właśnie takie zwykłe proste forum, do którego dostęp mieliby tylko potwierdzeni gracze żeby uniknąć administracji FT przeglądających to forum.Jak większość wie, parę razy pojawiły się błędy w grze które były rozpowszechnianie i przez to były usuwane bo admini mieli łatwy dostęp do nich, teraz to samo dzieje się z botem ale jeśli zmniejszy się grono osób z dostępem do informacji to i też zmniejszy szansa że bot albo błąd gry wpadnie w ręce adminów(oczywiście wcześniej czy później mogą wyłapać osoby "botgraczy" ale wkońcu takie jest ich zadanie). Więc pytam co o tym myślicie?.

Opublikowano

Adik jedno pytanko - będzie bot w 100% sprawny czy nie ? ;)

Caly czas mysle jak zrobic zeby bylo ok. Jak na cos mądrego wpadne to bedzie aktualizacja, poki co musi zostac jak jest teraz ...

Opublikowano

Jest ok, bot trenuje, ja mogę robić coś a on działa w tle ;) Captcha nie jest taka częsta, więc prawie jest nieodczuwalna ;D Wyśmienity pomysł z dźwiękiem, gorzej, jak ktoś chce trenować i wyjść... Ale nie można mieć wszystkiego. Ja jestem bardzo zadowolony, gratuluje! :)

Opublikowano

Najgorsza rzecz jest jak ze 4 razy minimum w ciagu nocy musze podniesc glowe z poduszki i spojrzec w monitor ktory nieziemsko napierdziela po oczach i ledwie widzac wpisywac ten kodzik 3 lub nawet 4 razy blednie, poczym jakims cudem na pol trzezwo udaje mi sie go wpisac i zadowolony wracam do wyra, ale niestety bot za godzine znowu mnie budzi swoim dzwiekiem.. no ale co zrobic. Jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma ; ) Innego wyjscia nie ma to trzeba korzystac z tego co jest takze dzieki wielkie Adik za bocika, ale mam cicha nadzieje ze jednak obejdziesz wreszcie ta blokade i nie bede musial poswiecac nocki aby bocik mogl sprawnie chodzic XDD

Opublikowano

Mnie najbardziej boli to, że np. gdy gram w LOLa czy Cs'a, to po wyskoczeniu captcha minimalizuje mi się wszystko, żeby tylko wpisać ten kodzik, strasznie mnie to irytuje bo przeszkadza w grze...

Opublikowano

Co oznacza ta rubryka p coś tam obok ID?

p1-p30 - profile. Na kazdym profilu bot zapamietuje dane, tzn ze bot moze zapamietac 30 roznych ustawien dla np 30 roznych kont. Jednoczesnie moze byc uruchomionych na jednym komputerze maksymalnie 30 botow z roznymi kontami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...