Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DL: FT Classic bot by adik

adik_123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale to już nie chodzi o catche, zwróć uwagę na to, że ustawiam, aby klikało Podania w bocie pisze, że klika podania, wchodzę na konto patrzę, a tam leci atak :)

Wiem o co Ci chodzilo, ale dzis juz mi sie po prostu nie chce grzebac przy bocie ...

Edit:

Na razie radze nie uzywac bota. Jutro postaram sie naprawic prawidlowe trenowanie i info ze trzeba captche wpisac.

• Odpowiedzi 238
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fakt, ja trenowałem skuteczność ami XX ataku nabiło :D A się ch..je wycfanili, ale jak nie chcą zarobić, ich sprawa.

No i wydaje mi się, że najlepiej właśnie by było wprowadzić tylko premium i wysyłanie aktualizacji bota na maila.

A co do captchy to wpisywanie ręczne np. u mnie odpada, jak zostawiam na noc :P Wiem, że to ciężka sprawa z tym zabezpieczeniem, ale na pewno dasz radę to obejść ;) Ja tam mogę nawet za aktualizacje zapłacić, jeśli bot będzie działał płynnie :)

Opublikowano

no wlasnie ja nic nie mowie ale na pewno bez bota tyle nie wytrenuje a jak bedzie trzeba kod wpisac to nie dam rady bo zostawiac chcialem na noc i jak do pracy

Opublikowano

Wersja 1.8 juz prawidlowo trenuje. Niestety captche trzeba samemu wpisac. W poprzedniej captcha byla "dziura" i mozna bylo to obejsc. Tym razem sie niestety postarali. Link w pierwszym poscie.

Opublikowano

Szczerze mowiac tak samo mam ze, bota odpalam tylko jezeli mnie nie ma, czyli mozna powiedziec ze bot na nic sie nie przyda jezeli captchy nie obejdzie.. bo co z tego ze puszcze i po 100-200 UM wywali captcha i bot przestanie pracowac, a ja bede nadal w pracy bez mozliwosci wpisania lub zrobienia czegokolwiek, aby bot mogl dalej trenowac za mnie.. osoby ktora moglaby to zrobic za mnie takze nie ma.. czyli FT przechytrzylo, a szkoda, ale i tak dzieki Adik za to co zrobiles, duzo pomogles.. 

@Edit

Jeszcze jedno.. Adik jezeli to by cos dalo.. to zapewne Ja i wielu innych Twoich klientow mogloby Cie zmotywowac lub po prostu zaplacic za aktualizacje ktora by jakims cudem ominela ta Captche.. o ile jest w ogole taka mozliwosc, bo jak nie ma to nie mamy o czym rozmawiac ; D

Opublikowano

No szlag.. akurat jak kupiłem okazuje się, że sobie nie poużywam :/ lipton ice tea . :/

Po używać, po używasz tylko co jakiś czas zlapie Cię captcha.. Ale spoko dzieje się to bardzo rzadko ja wytrenowałem już dziś z 300 UM i ani razu nie było captcha. Wczoraj od 21 do 23+ tylko raz mi wyskoczyło.

Opublikowano

a wersji mobilnej nie da sie zrobic bo by bylo captcha latwiej wpisac bo tel mam zawsze przy sobie

Dzis bedzie aktualizacja i bedzie od razu wyskakiwala captcha zeby ja wpisac, nie bedzie sie trzeba logowac samemu na stronke. Bedzie tez opcja ze komputer bedzie informowal dzwiekiem, ze trzeba captche wpisac.

Opublikowano

Dzis bedzie aktualizacja i bedzie od razu wyskakiwala captcha zeby ja wpisac, nie bedzie sie trzeba logowac samemu na stronke. Bedzie tez opcja ze komputer bedzie informowal dzwiekiem, ze trzeba captche wpisac.

to taki dziwec zeby mnie w nocy obudzil heh :D

Opublikowano

Wersja 1.9 gotowa do pobrania. Zmiany: tak jak pisalem wczesniej, nie trzeba sie juz samemu logowac na FTC w celu wpisania captchy. Gdy bedzie trzeba ja wpisac to wyskoczy "okienko z obrazkiem" i tam wpisujemy kod. Dodana opcja informujaca dzwiekiem, ze trzeba wpisac kod captcha. Link w pierwszym poscie.

Opublikowano

Ładnie, pięknie, miód malina :) Można siedzieć w spokoju przed TV a dźwięk zawsze poinformuje. Gorzej z wyjściem na zewnątrz (gdzieś dalej) ale lepsze to nić nic :) Oczywiście brawa dla adika

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...