Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DL: FT Classic bot by adik

adik_123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 238
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy dobrze rozumiem że kupno obowiązuje powiedzmy tylko na v 1.4? Czyli jak wyjdzie aktualizacja to musze na nowo bota zakupic?

Aktualizacje sa za free.

Adik mogę wysłać ci kod Doładowując do play za 20 zl  z kodem podanym na moim komputerze bo nie mam możliwości przelewu:D

Tak, mozesz.

Opublikowano

Jakiś błąd mi wychodzi ------>Unable to open the script file.

Sciagnij jeszcze raz, ewentualnie sprawdz na innym kompie. U nikogo nie wystepuje ten blad.

Opublikowano

Cola1234, w 13 Cze 2014 - 06:42, powiedział:snapback.png

Adik mogę wysłać ci kod Doładowując do play za 20 zl  z kodem podanym na moim komputerze bo nie mam możliwości przelewu:D

Tak, mozesz.

Wysłane na twoj e-mail

Opublikowano

Bot sprawuje się super.

Co do meczów to i tak trzeba wejść i się ubrać, więc ten błąd dla mnie nie zauważalny :)

Bot powinien czekac az mecz sie skonczy i dalej trenowac - tak dziala u mnie.

Opublikowano

bot śmiga ładnie, ale chyba cos nie gra w wersji 1.4, przy wersjach 1.1, 1.2, 1.3 antywirus milczał a przy 1.4 juz przy ściaganiu bota szalał. Jak ściagałem musiałem wyłaczyć antywira.

Opublikowano

Więcej wirusów sie nie dało tam wrzucic ? :)

bot śmiga ładnie, ale chyba cos nie gra w wersji 1.4, przy wersjach 1.1, 1.2, 1.3 antywirus milczał a przy 1.4 juz przy ściaganiu bota szalał. Jak ściagałem musiałem wyłaczyć antywira.

Niestety boty maja to do siebie, ze antywirusy czesto szaleja ...

Edit:

Ok wystarczy juz doladowan bo nie mam juz co z nimi robic ;) Od tej chwili to juz tylko przelew.

Opublikowano

Zmienili moduł adik. Było http://classic.footballteam.pl/index.php?action=trening a teraz jest http://classic.footballteam.pl/index.php?action= [id gracza] |euu7cr949k1givjhg54a3kvtr6pb877cd4f19ir94vm7c7vetoq6nf3bvvqi3el84lcsl3r3to7lmda3eatsfiquj8dp713gn8t6df0|trening|MCMxIzI=|87f0e8e71df1c8925e4e0d5797a339b6|ea2189bce489595e7be5082677ffebae czyli chyba indywidualny jednorazowy klucz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...