Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LifeOfMetin.pl [Dedyk] [Medium]

dawidx2x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Łapcie bardzo ciekawą informację !

Więc tak.

Pierwsze co mogę napisać o serwer to to , że administracja rozdaje przedmioty z bonami 100% na potwory i inne !
Jak ? Wystarczy przelać im 30zł przelewem :)

Drugie co można powiedzieć to bossy które wszystkie są pobugowane , na wszystkie działają bonusy na zwierzęta i orki.

I ostatnie co może być.

Pozdrowienia od BaQ & Shami !

Serwer to wielkie gówno i nie polecam serdecznie ;3

Zostałem także zbanowany , za co ? Za pisanie prawy hahah :D

PS. Serwer wkrótce padnie jak powiedziała mi pewna osoba z teamu gdzie serwer jest opłacony do 21 lipca :)

Pozdro !

Nie polecam !

• Odpowiedzi 260
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oj BaQ BaQ wyzywasz sie na Servie Bo Bana dostales za Oszustwo i Obraze Administracji !!! Nie spodzewałem sietego po Tobie a Raczej spodziewałem sie ze bedziesz probował zła opinie wystawić serverowi

76eff0d7b6a46.png

Opublikowano

Oj BaQ BaQ wyzywasz sie na Servie Bo Bana dostales za Oszustwo i Obraze Administracji !!! Nie spodzewałem sietego po Tobie a Raczej spodziewałem sie ze bedziesz probował zła opinie wystawić serverowi

On nie wystawia złej opini. On napisał  całą prawde jaka jest o serwerze..

Opublikowano

On nie wystawia złej opini. On napisał  całą prawde jaka jest o serwerze..

haha Dory Jesteś Gówno Wiecie a sie wypowiadasz!!!

76eff0d7b6a46.png

Opublikowano

Ja wiem swoje i innitez WIedzą Nie musze Ci tego łumaczyć Jestes Juch chyba na Tyle duży ze powinienies To zrozumieć...

76eff0d7b6a46.png

Opublikowano

Nie że dostałem bana tylko chciałem już szybciej napisać o tym :)

Ale tak , gdy dostałem bana to napisałem od razu.

Może jeszcze jedna nowinka , o tym iż Administracja daje itemy za pisanie postów pozytywnych w tej prezentacji :)

I jeszcze kilka coś

Jeżeli ktoś z was chciałby się dostać do Teamu tego gówna to zawsze piszcie w podaniu iż chodzicie na siłownie , wpieprzacie jakieś sterydy itp.

Dlaczego ? Arnoldzik (Gacek) jak i Remix wprost uwielbiają ten temat i wezmą was bez dwóch zdań !

A i jeszcze jedno , można być tępą blond dzidą ale mieć cycki i dostaniecie się za pierwszy razem także :)

Pozdrawiam serdecznie ten gówniany serwer :)

Opublikowano

Opłaca się zaczynać? Ile osób online? Administracja interesuje się serwerem? Jakie bony wchodzą?

Tak sie interesuje że padło wszystko. Ludzie potracili konta jak i eq. Do tej pory nic nie oddali i nie wiadomo czy oddadzą. Już sie tutaj nie opłaca zaczynac..

Z resztą poczytaj posty wyżej.

Opublikowano

nic nie oddali? :P jakie oszczerstwa:) oddane zostalo wszystko i ludzie graja a jak chcesz pisac bajki to nie ten dzial:)

ps poprosze moderatora by zablokowal Cie w moim temacie bo wypowiadasz sie na tematy na jakie nie masz pojecia, tylko nie poplacz sie przez to ;)

Opublikowano

Przeciez ten server to syf, tak samo jak lirax. Ile bedzie dzialal? 2 msc? jak sie hajs bd zgadzal? nie polecam, nawet jestes taki zalosny ze piszesz "800online" a nawet dowodu nie pokazesz, bo tyle nawet na serverze nie bylo (max 200/300) wiec mozesz juz zamknac tego syfa.

@Skad bronie 75?

43976131910427822020.png

Opublikowano

dawidx2x, w 30 Cze 2014 - 17:50, powiedział: Absurd dlaczego? w szczycie mamy okolo 700-800 osob
smieszne... xD na forum nawet nie macie 300 użytkowników, a co dopiero 800 w grze.

musiałeś byc niezle zdesperowany skoro rozsyłałeś wiadomości po forach xD Ogólnie serwer nie polecam.

Opublikowano

Serwer to żenada.

Pamiętacie te zdjęcie z mapy handlowej które wstawił gracz ?

To jest wielki FAKE !

Dave wraz z administracją mówił wszystkim byśmy założyli nowe konta i porozstawiali sklepy !

Serwer to wielkie gówno ! Na serwerze nie gra nawet 200 osób.

PS. Ten cały youtuber który miał rozreklamować serwer dostawał kase za każdy filmik , kiedyś z nim toczyła się rozmowa i sam napisał że serwer jest lipny :)

Nie polecam !

Opublikowano

BaQ mi sie wydaje ze nie masz rowno pod sufitem prawda?:P Dostales bana i bardzo Cie to boli tak? Pamietaj zdrowy psychicznie czlowiek nie pisze takich rzeczy wiec mysle ze najwyzsza pora udac sie do odpowiedniego specjalisty^^

Opublikowano

nic nie oddali? :P jakie oszczerstwa:) oddane zostalo wszystko i ludzie graja a jak chcesz pisac bajki to nie ten dzial:)

ps poprosze moderatora by zablokowal Cie w moim temacie bo wypowiadasz sie na tematy na jakie nie masz pojecia, tylko nie poplacz sie przez to ;)

Pytałem dziś paru osób czy zostało im wszystko zwrócone i pisali że nic.. I tak połowa graczy odeszła z serwera bo takie rzeczy nie powinny mieć miejsca na profesionalnym serwerze. Nie martw sie nie połaczę się bo nie mam jak ty 16 lat ;)

Ps. A co do tych 800 Online jak to pisałeś to chyba tyle miałeś z wszystkich twoich żałosnych serwerów jakie postawileś ;)

@skąd stale?

Opublikowano

Oddajcie mi mój ekwipunek... czekam do wczoraj 16:00.... a dziś nadal nic...

Nie licz nawet na to że Ci oddadzą. Administracja na tym serwerze jest taka nie ogarnięta że szok , pierwszy raz sie spotkałem z takimi baranami ;) Takie przywrócenie eqwipunku powino byc już załatwione wczoraj. Na twoim miejscu szukał bym innego serwera bo tu stracisz tylko czas. I tak połowa graczy powiedziała " Nara " ;)

Opublikowano

Dam im czas jeśli dziś nie dostanę ekwipunku ;p to :) razem z liczą ekipą robimy do widzenia  z serwera  :P

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Dam im czas jeśli dziś nie dostanę ekwipunku ;p to :) razem z liczą ekipą robimy do widzenia  z serwera  :P

Nie roumiesz czlowieku ze oni ci nie oddadza? nie chce im sie tobie czegokolwiek oddawać a poza tym nic nie umią, odpuść sobie, bo oni nawet nie maja odwagi pokazac komendy z liczba online.

@top: Skad ulepki na niebianke?

43976131910427822020.png

Opublikowano

Szukajcie już nowego bo na ten serwer szkoda czasu. A tak to już sobie zaczniecie na nowym ;) Administracja Nie ogaR!

@z czego dropia kamyki wodne?

Opublikowano

Szukajcie już nowego bo na ten serwer szkoda czasu. A tak to już sobie zaczniecie na nowym ;) Administracja Nie ogaR!

@z czego dropia kamyki wodne?

Co Ty wgle pieprzysz i Inni Tak samo !!!

Pomyślcie sami stało sie jak stało nikt tego nie cofnie Ale zobaczcie sami Jak administracja sie stara by server nadal Stał oddaje Całe eq i rzeczy depozytowe Kase i Lvle WIEC DO KUR>>>>>>YYYY NEDZY Czego wam jeszcze Trzeba...

Co do czasu oczekiwania na wsoją kolej WIem czeka sie długo Ale to wiadomo BYło bardzo duzo graczy i jest ich nadal wiec administracja nie jest w stanie przyspieszyc tego bo jednak przeda poswiecic to 15 min na gracza.

Ale mniejsza z Tym Nie rozumiem waszego Zachowania dosyc ze ida wszytskim na reke a mogi by powiedziec pierdzielimy to i zamykamy, ale jednak tak sie nie stało Zalezy wszystkim By server stal i Wył stabilny nawet po takiej katastrofie.

Wiec pisaneie tego co piszecie Jest zbede...P.S Wystarczy Troche Cierpliwość a wszytsko wruci do normy

Pozdrawiam

76eff0d7b6a46.png

Opublikowano

Co Ty wgle pieprzysz i Inni Tak samo !!!

Pomyślcie sami stało sie jak stało nikt tego nie cofnie Ale zobaczcie sami Jak administracja sie stara by server nadal Stał oddaje Całe eq i rzeczy depozytowe Kase i Lvle WIEC DO KUR>>>>>>YYYY NEDZY Czego wam jeszcze Trzeba...

Co do czasu oczekiwania na wsoją kolej WIem czeka sie długo Ale to wiadomo BYło bardzo duzo graczy i jest ich nadal wiec administracja nie jest w stanie przyspieszyc tego bo jednak przeda poswiecic to 15 min na gracza.

Ale mniejsza z Tym Nie rozumiem waszego Zachowania dosyc ze ida wszytskim na reke a mogi by powiedziec pierdzielimy to i zamykamy, ale jednak tak sie nie stało Zalezy wszystkim By server stal i Wył stabilny nawet po takiej katastrofie.

Wiec pisaneie tego co piszecie Jest zbede...P.S Wystarczy Troche Cierpliwość a wszytsko wruci do normy

Pozdrawiam

A ty bys sie nie starał wszystkiego naprawić jak byś miał na tym nie zły zarobek? :) Wiesz czemu sie tyle czeka? Bo tym wszystkim zajmuje sie jeden GM i nie wyrabia. Ja sie pytam gdzie reszta? Jak by chcieli to w ten sam dzien by było wszystko zwrócone , więc ile można czekać? Jak sie raz takie coś zdarzyło to może sie to zdarzyć jeszcze raz ;) A tak po za tym i tak serwer nie wróci na nogi , ponieważ duża część osób odeszła , wywalając pozostałe eq po M1.

Opublikowano

ZbijamLufke
Bo oni mają logi z dnia w którym pliki zostały cofniętee !
hahhaha :D beka prostu z serwera i tyle :)
GM zero pomyślunku , a tym bardziej gdy chwali się innym ile zarabia na serwerze :) Wystarczy być na jego kanale.

Opublikowano

Czy to nie czasem kolejny serwer sławnego "Dzika Arnolda"?

Jeśli tak to polecam wyjść i nie wracać, Aresy, Liraxy, teraz to. Śmiechowe

Wyczekujcie kolejnego serwera za maksimum miesiąc :D.

­azYIWDl.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...