Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LifeOfMetin.pl [Dedyk] [Medium]

dawidx2x

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 260
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeszcze kilka pytań :

• Skąd dropi zbroja do expa która jest w ItemShop i czy wogóle dropi ?
  • Czy dropi ten Mobber Pas+0 ?
  • Czy będzie promocja SM na początek wakacji ?
Opublikowano

1. Zbroje te można zdobyć z bossów na mapie 150lv,
2. Tak dropi z Azraela,
3. Tak będzie 20% więcej SM od 25 VI do 30 VI.

Ogłoszenia dla graczy:
Dzisiaj o godzinie 19 organizujemy Event OX, na który serdecznie wszystkich zapraszamy, wejście u Uriela. Powodzenia!

Opublikowano

Jeżeli wyłączą to wyłączą , znajdzie się znowu inny serwer.

Na tą chwile serwer 'jakos' funkcjonuje.

Opublikowano

Ile Online w godzinach wieczornych?

W ile idzie wbić 100?

skąd bronie na 75?

jak ze skillami?

Administracja zajmuje się serwerem?

Jak z reklmą ?

Serwer pod IS ?

proszę o odpowiedz :)

Opublikowano

W godzinach wieczornych 500+ lecz ta liczba z dnia na dzień wzrasta, jak dobrze expisz 100 wbijesz w 1 dzień, bronie na 75 z nieb. śmierci i azraela, skile na start dostaje się na G a później kamykami czytamy- każdy kamień wchodzi na 100%, myślę ze zajmujemy się serwerem ;) ale nie mi to oceniać:), reklama jest jedna z najlepszych :) wszystko co jest dostępne w IS tez można zdobyć w grze wiec nie ma mowy tu o tym ze serwer pod IS.

Opublikowano

W godzinach wieczornych 500+ lecz ta liczba z dnia na dzień wzrasta, jak dobrze expisz 100 wbijesz w 1 dzień, bronie na 75 z nieb. śmierci i azraela, skile na start dostaje się na G a później kamykami czytamy- każdy kamień wchodzi na 100%, myślę ze zajmujemy się serwerem ;) ale nie mi to oceniać :), reklama jest jedna z najlepszych :) wszystko co jest dostępne w IS tez można zdobyć w grze wiec nie ma mowy tu o tym ze serwer pod IS.

500+ mówisz? :) Godzina 15.35 w Shinnso Ch1 M1 naliczyłem aż 3 osoby :) Jinno M1 było ich aż 7 :) M2,Orki (BO) spoty puste..Liczba graczy wzrasta? Chyba " Wzrastała" jak serwer startował bo teraz ludzie odchodzą bo nie ma nawet z kim pvp porobić..  Czat w grze martwy.Przez pół godziny odezwały się aż 3 osoby. " Reklama jedna z NAJLEPSZYCH " - ciekawe to jest bardzo bo jak najlepsza reklama to faktycznie tych graczy jest sporo na serwerze spotkałem łacznie ich az 12 :) Musisz w takim wypadku polecić mi tego Youtubera od najlepszej reklamy :)

A teraz normalnie. Serwer totalne dno. Administracji w grze nie ma chyba wchodza tylko na jakieś eventy. Serwer świeci pustkami jak ktoś nie wierzy to pobierać Clienta i wbijać. Parę rzeczy jest nie dopracowanych.Na serwerze w godzinach wieczornych i to w dodatku zapewne weekend gra jakieś max 200 -300 Online. Odradzam gry na serwerze , szkoda tylko czasu na pobieranie i robienie sobie nadzieji. pozdrawiam :)

Ile kamyków na P?

Opublikowano

haha a mapa handlowa?:P chyba nawet nie wiesz ze cos takiego tam istnieje^^ i ze w miescie nie da sie wystawic sklepu:) wiec po co ludzie maja w "m" siedziec? Gm jest caly czas na grze a to ze nie pokazuje sie Tobie nie znaczy ze go nie ma:) Gracze co graja dluzej wiedza ile jest osob:) na samym OX bylo 370 osob wiec o czym Ty mi tu mowisz?

Opublikowano

haha a mapa handlowa? :P chyba nawet nie wiesz ze cos takiego tam istnieje^^ i ze w miescie nie da sie wystawic sklepu:) wiec po co ludzie maja w "m" siedziec? Gm jest caly czas na grze a to ze nie pokazuje sie Tobie nie znaczy ze go nie ma:) Gracze co graja dluzej wiedza ile jest osob:) na samym OX bylo 370 osob wiec o czym Ty mi tu mowisz?

370 osób na samym OX a gdzie te 500+ ? :) A teraz wstaw Screen z Mapy Handlowej , pokaż wszystkim ile tam jest osób :) Cały czas jest w grze? To podaj mi jego Nick sprawdzę czy jest cały czas ;) Gracze co grają dłużej? Właśnie pisałem z gościem co gra od początku serwera i mi mówił że szuka czegoś innego bo na serwerze panuje taka sztywna admosfera że szok , mówił że ludzi zamiast przybywać to co raz więcej kończy.. Więc nie wiem komu ty chcesz te Kity wcisnąć :)

Opublikowano

Nick Eryk i Gacek wiec?:) jeszcze jakies "ale" ?:P  Sam ss nie potrafisz robic?:P dyskusja z Toba jest zbedna i jezeli Ci nie pasuje to nikt nie kaze Ci tu zostac, ciekawe osoby i tak pobiara gre i ocenia same:)

Opublikowano

Nick Eryk i Gacek wiec? :) jeszcze jakies "ale" ? :P  Sam ss nie potrafisz robic? :P dyskusja z Toba jest zbedna i jezeli Ci nie pasuje to nikt nie kaze Ci tu zostac, ciekawe osoby i tak pobiara gre i ocenia same:)

Sprawdzimy ich obecność nie martw sie :) Mapa Handlowa 7 sklepów i ok. 50 graczy :) Ja sie pytam po raz kolejny gdzie te 500+ ? :) Znikło nagle chyba albo nigdy nie było :) No pewnie że tak ja tylko pisze jak jest na prawde na serwerze :) Jeśli widzisz kłamstwo w moich wypowiedziach to je przedstaw :)

Opublikowano

Mapa Handlowa z serwera, jeśli mówisz, że jest 7 sklepów.. Na ss widać wszystko, widać tutaj Date i godzine i myślę że jak na te porę to jest dużo sklepów i ludzi, niestety nie miałem możliwości zrobić screen'a wcześniej.

w22d0l.jpg

Opublikowano

Mapa Handlowa z serwera, jeśli mówisz, że jest 7 sklepów.. Na ss widać wszystko, widać tutaj Date i godzine i myślę że jak na te porę to jest dużo sklepów i ludzi, niestety nie miałem możliwości zrobić screen'a wcześniej.

w22d0l.jpg

Daj mi liczbe online z komendy a nie pokazujesz mi mape handlowa co max jest 50 osób.

43976131910427822020.png

Opublikowano

Jak byś nie wiedział, nie ma komendy na wszystkie ch tylko na poszczególne z osobna:) po 2 to jest tylko dla GM wiec jak Cie takie coś interesuje to postaw własny serwer i szpanuj ;) Idz na inny serwer i żeby komenda poszczegolne ch Ci pokazywali:D:D:D Który serwer Ci takie coś udostępni? :P

W ten weekend odbędą się Eventy:

Eventy.png

Opublikowano

Zapraszam wszystkich na serwer. Bardzo fajny, exp nie przesadzony, ludzie mili :3 Szkoda trochę, że nie ma z 300 ludzi więcej, ale wtedy to ciężko było by misje robić :D

@Zapraszam :>

1377531174-U173186.png
Opublikowano

piszecie tu deila ideilaeu gnojki jak ta deila ma błędy i ci co zrobili serwer są idiotami bo nie umieją prostej sprawy i błeduw poprawić

Opublikowano

Jak byś nie wiedział, nie ma komendy na wszystkie ch tylko na poszczególne z osobna:) po 2 to jest tylko dla GM wiec jak Cie takie coś interesuje to postaw własny serwer i szpanuj ;) Idz na inny serwer i żeby komenda poszczegolne ch Ci pokazywali:D:D:D Który serwer Ci takie coś udostępni? :P

W ten weekend odbędą się Eventy:

Eventy.png

Odbedzie sie ten OX?, bo slyszalem plotki ze nie bedzie. (i ile rund)

@dawidx2x

@

43976131910427822020.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...