Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LifeOfMetin.pl [Dedyk] [Medium]

dawidx2x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwera nadal nie polecam :)

Wielkie gÓwno jak zawsze było :)

Wszedłem specjalnie na nowym koncie zobaczyć czy coś się zmieniło.

O dziwo ! Nic się nie zmieniło :D

Spytałem kilku graczy na mapie handlowej czy oddali eq już wszystkim , 7/10 graczy odpowiedziało , że nie otrzymali swojego eq (są to 140lvl teraz).

Na samej handlowej pustka , na chacie w ogóle nikt nic nie pisze PUSTKA !

Serwer to wielkie gówno i takim będzie :)

Nie polecam.

PS. Czy z skrzyni blasku dropią SM ?

• Odpowiedzi 260
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zubek na bank niedowidzisz^^ po 2 jak byśmy nie oddali eq gracze by nie grali po 3 przypuśćmy ze gracze nie otrzymali eq ale widzisz ze nadal są bo sami Ci mówią ze eq nie otrzymali to chyba jasne ze są bo serwer im się podoba:) Twoje zdanie jest przestarzałe i strasznie już kręcisz;] To co piszesz nie trzyma się kupy ;) pozdro ;) I pamiętaj nie grasz na serwie raz wypowiadziales swoje zdanie i chyba wystarczy, ogarnięta osoba zobaczy jak bardzo zależy Ci na tym żeby ludzie nie przychodzili na serwer i twoje zdanie nie będzie się dla takiej osoby liczyło ;) Sama postanowi sprawdzić jaka jest prawda<3

Opublikowano

Haha serwer jak zawsze gówno było jest i będzie na dowód daję niesłusznego bana i reakcje administracji na takie coś , za co mogą go odbanować

Dla tych którym nie chce się czytać :

Koncze gre z tego wzgledu, ze podczas wejscia na ox zrobily mi sie czarne paski i moglem przechodzic przez te sciany i wgl nie logalo mnie jak bylem na zlej a jak bylem na dobrej to wgl ta reka mi nie ruszala postac
Dostalem za to bana i wmawiaja mi ze mam wh ale coz .. 
Powiedzieli ze jak chce dostac ub to musze zrobic 200 reklam serwera  
Coz jak patrzylem na forum to jeden uzytkownik mial to samo i odrazu dostal ub.. 
Ale to szczegol 

943d908e11b84.jpg

Jak widać, serwer to wielkie gówno jak administracja odbanowuje za zrobienie reklam.

Będę krytykował i nikt mi tego nie zabroni , niech ludzie się dowiedzą jacy jesteście.

Sam was broniłem na początku bo myślałem , że serwer się rozwinie , a tu bec jaki pan taki serwer , wielkie gÓwno !

@ Gdzie dropnąć trute ? I jakie max bony ?

Opublikowano

widać nie masz odwagi odpisać na mojego wcześniejszego posta ;) ale tak to jest z osobami co zamiast życiem realnym żyją w necie;) Ps; dokończ sobie znane powiedzonko "kozak w necie..... " Mozesz sobie pisać do woli tylko powiedz mi dlaczego na serwie nadal gra masę osób?:) dlaczego nadal jest otwarty?:)

Opublikowano

@GallAnonim1429

Tak własnie sobię robią reklame serwera , gdy gracz został zbanowany za WH kazali mu zrobić 100 reklam.
Zrobił , odbanowali , nadal gra na WH :)

------------------------

Gra masa ludzi ? Zrób ss liczby online graczy.

@ Gdzie dropią perły prócz metkow ?

Opublikowano

@GallAnonim1429[/size]

Tak własnie sobię robią reklame serwera , gdy gracz został zbanowany za WH kazali mu zrobić 100 reklam.

Zrobił , odbanowali , nadal gra na WH :)

------------------------

Gra masa ludzi ? Zrób ss liczby online graczy.

@ Gdzie dropią perły prócz metkow ?[/size]

Dodatkowo youtuberzy za nagrywanie dostaja gotowe eq co jest bardzo zalosne.

@Zagrajmarek po co ci dowody skoro deejaypallaside sam przyznal to w swoim filmie?

Srij9JT.png

Opublikowano

oto teraz proszę o dowody gall anonim a jeżeli nie to post do usunięcia. Zostajesz zgłoszony a jak nie wiesz za co to czytaj regulamin MPC:)

Opublikowano

oto teraz proszę o dowody gall anonim a jeżeli nie to post do usunięcia. Zostajesz zgłoszony a jak nie wiesz za co to czytaj regulamin MPC:)

Unbany za naklanianie graczy do reklamowania sie na innych serwerach przynosza calkiem odwrotny skutek.Jezeli ty jestes wlascicielem tego pseudo serwera wspolczuje wszystkim,ktorzy tu graja,poniewaz jestes bezmozgiem.

@ Nie polecam po raz kolejny,wywala co 5min graczy 20 w godzinach szczytu.

Srij9JT.png

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer fajnie się zapowiada.. EQ można zdobywać wraz z nabywanym poziomem. Dużo ludzi, miła atmosferka, no kurde.. mogę tylko zachęcić innych by zagrali i zobaczyli, że tu też można się świetnie bawić..
Serwer się rozkręca, dużo sklepów, dużo ludzi chętnych do pomocy. A do tego jest nawet TS3 gdzie można uzyskać bardzo dużo potrzebnych informacji..

Najlepsze w tym wszystkim jest to, że co chwila jest jakiś event, Zuo, OX, szukanie GM, Idole, konkursy na forum i oczywiście PROMOCJE SM. - Akurat gdy przeglądałem IS zobaczyłem, że dziś (19.08) do jutra (20.08) do godziny 21:00 jest promocja aż 50% od zakupu powyżej +10zł.

Z początku myślałem, że nie warto, ale słuchajcie.. za doładowanie za 30zł na spokojnie mogłem sobie zapewnić zbroje, pd co ułatwiło mi EXP>

Tak więc bardzo polecam i gorąco zapraszam do GRY! - WARTO!!!

Opublikowano

hahahaahhaahaahahaahahahhaahahahahahhahahahahaha O Boże, jak czytam posty @dawidx2x to mi się śmiać chce. Dzięki za chwile rozrywki. Na serwer nie wbije gdyż widzę jaki poziom GM sobą prezentuje.

Aż przejrzałem poprzednie strony tego tematu by znaleźć złote myśli pana GM'a  

Najlepsze :

"widać nie masz odwagi odpisać na mojego wcześniejszego posta ;) ale tak to jest z osobami co zamiast życiem realnym żyją w necie;) Ps; dokończ sobie znane powiedzonko "kozak w necie..... " Mozesz sobie pisać do woli tylko powiedz mi dlaczego na serwie nadal gra masę osób? :) dlaczego nadal jest otwarty?:)"

"perły z metkow nie dropia inteligencie hahahah ;D"

"oto teraz proszę o dowody gall anonim a jeżeli nie to post do usunięcia. Zostajesz zgłoszony a jak nie wiesz za co to czytaj regulamin MPC:)"

"A tym gimbusom co nie maja nawet życia realnego tylko żyją "plotkami" załamie się świat jak zobaczą ze serwer dalej świetnie prosperuje:) takim  niedorozwojom na wstępie mówimy do widzenia:) Takich ludzi nasz serwer nie potrzebuje^^ Ps pokaz dowody ze jest zapłacony na taki okres czasu a jak nie to stul mordę bo w d***e byleś i gówno widziałeś:)"

"nic nie oddali? :P jakie oszczerstwa:) oddane zostalo wszystko i ludzie graja a jak chcesz pisac bajki to nie ten dzial:)
ps poprosze moderatora by zablokowal Cie w moim temacie bo wypowiadasz sie na tematy na jakie nie masz pojecia, tylko nie poplacz sie przez to ;)"

"Dostales bana i bardzo Cie to boli tak? Pamietaj zdrowy psychicznie czlowiek nie pisze takich rzeczy wiec mysle ze najwyzsza pora udac sie do odpowiedniego specjalisty^^"

"Jak może Administracja liczyć na duże zyski jak wszystko z IS jest dostępne w grze? :) Wytłumacz to ludziom logicznie i poprzyj dowodami ;) A jeżeli nie masz nic więcej do powiedzenia to łaskawie wyjdź bo myślę ze nikt Cie tu nie chce^^ Ludzi gra bardzo dużo i jest coraz więcej i chyba to Cie tak wpienia?:)"

"dyskusja z Toba jest zbedna i jezeli Ci nie pasuje to nikt nie kaze Ci tu zostac, ciekawe osoby i tak pobiara gre i ocenia same:)"

PS. Dla ścisłości gdy administracja prezentuje sobą tak niski poziom, to nie oceniam serwera pod kontem liczby osób na serwerze, czy też po grafice, czy też po samych elementach serwera, gdyż to nie ma sensu ^^

784091427630431250239.png
:D

Opublikowano

Brak możliwości pobrania ,na mega wam chyba usunęli możliwość pobierania bo wyskakuje error.

Ile ludzi online? 

kmr3.gif

Opublikowano

https://mega.co.nz/#!G5d2XJgQ!4lmeRvOtLnDnRWavIh2uw_38vzXsi-hqPJBp5fMXP74  to jest nowy link do pobrania  bedzie na glownej stronie jak technik dzis po 17 doda:) A kim ja jestem to malo powinno Cie interesowac, rozpisales sie nieziemsko jaka to jest administracja i nagle taki spokojny ;) Bo jestem zwykłym graczem ktory broni serwera na ktorym gra:)

Opublikowano

Pliki wyglądają mi na jakieś gotowce z tureckiego forum, nie zagram lecz powodzenia

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...