Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LifeOfMetin.pl [Dedyk] [Medium]

dawidx2x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer na plikach AlmeriaMt2 by @Isair . Klient tak samo. Nie polecam ze względu na to, iż nie stworzyliście go sami :P

@Edit. Nie zobaczyłem wszystkiego, Strona jest również almeri, kod od strony senthi starej a grafika kurlz czy ktoś tam.

Serwer gotowiec ze strony administracji. Typu odpal i graj. Nic nie edytowane.

1EPZ6G.gif

• Odpowiedzi 260
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam tego gówna. Easy? Fajnie a bonusy są 3 poziomowe, albo nawet 4... nie sprawdzałem, w każdym bądz razie nie wchodza max albo co najwyżej na 2 poziomy.

Na ch1 o 20:00 2 ludzi wraz ze mną.

The past has gone

Opublikowano

Fajny serwer i polecam. Łatwo się expi, nie trzeba robić buffa. Dt super, jedno z najlepszych jakie widziałem. 2 piętra nie ma, bo i po co, na 4 pieczątka leci już z pierwszego spota, na 5 poza królem tylko parę grupek mobów, na mapkach nie ma potworków poza metinami a mapka dropi za pierwszym razem, a potem od razu ripper, bez tych durnych kluczy bong-srong. Po zabiciu Ripa respi się nieb śmierć, ogólnie super. Bony może i nie są max, ale nie mają 4 wartości, tylko wszystkie po 2. To w końcu medium/easy, przynajmniej jest większa radość z fajnych bonów. Serwer pod is? Raczej nie. W is standardowo pd, rękawica, złota moneta, smocze kamienie, które lecą po kilka z metków w red lesie, autopotki, szkata nieb śmierci jest, ale ją łatwo zdobyć w grze. Trochę ulepek też jest, ale ogólnie w is to samo, co na większości serwerów. Więc naprawdę polecam, bo jedyne co serwerowi brakuje, to trochę luda. Po wpisach o zdobytych lvlach itp sądzę, że jest ok 70-100 online, przydałoby się z 200 co najmniej na 2 królestwa.

Owocek, te magiczne odłamki lecą czasem z szkat blasku, a ten drugi nwm, pewnie bossy w dungeonach.

Opublikowano

Nie polecam tego gówna. Easy? Fajnie a bonusy są 3 poziomowe, albo nawet 4... nie sprawdzałem, w każdym bądz razie nie wchodza max albo co najwyżej na 2 poziomy.

Na ch1 o 20:00 2 ludzi wraz ze mną.

Easy/Medium, moderator zmienił na Easy, a ten serwer jest bardziej Medium niż Easy, a bony są 2 poziomowe.

Opublikowano

Serwer pod is - nie polecam

Tutaj się zgodzę :D Ale serwer i tak polecam 

Fajny serwer i polecam. Łatwo się expi, nie trzeba robić buffa. Dt super, jedno z najlepszych jakie widziałem. 2 piętra nie ma, bo i po co, na 4 pieczątka leci już z pierwszego spota, na 5 poza królem tylko parę grupek mobów, na mapkach nie ma potworków poza metinami a mapka dropi za pierwszym razem, a potem od razu ripper, bez tych durnych kluczy bong-srong. Po zabiciu Ripa respi się nieb śmierć, ogólnie super. Bony może i nie są max, ale nie mają 4 wartości, tylko wszystkie po 2. To w końcu medium/easy, przynajmniej jest większa radość z fajnych bonów. Serwer pod is? Raczej nie. W is standardowo pd, rękawica, złota moneta, smocze kamienie, które lecą po kilka z metków w red lesie, autopotki, szkata nieb śmierci jest, ale ją łatwo zdobyć w grze. Trochę ulepek też jest, ale ogólnie w is to samo, co na większości serwerów. Więc naprawdę polecam, bo jedyne co serwerowi brakuje, to trochę luda. Po wpisach o zdobytych lvlach itp sądzę, że jest ok 70-100 online, przydałoby się z 200 co najmniej na 2 królestwa.

Owocek, te magiczne odłamki lecą czasem z szkat blasku, a ten drugi nwm, pewnie bossy w dungeonach.

Już wiem :D GM napisał i wyjaśnił to i owo 

Zobacz sklepy na mapie handlowej co się dzieje w sklepie IS

No i szkoda że Kupony SM nie dropią 

Opublikowano

@ Z katakumb nie dropi Głowa na 2 piętrze 

Opublikowano

exp jak z dupy dlatego nie gram tu tak samo z tymi kuponami na sm otworzylem 50 szkat blasku i nie bylo wgle kuponu sm  -.-

To może odrazu na start max lv, pro eq i full is ?

co do szkat to 50 szkat bardzo krótko się dropi, a szansa na zdobycie SM jest dostosowana do dropu.

Opublikowano

To może odrazu na start max lv, pro eq i full is ?

co do szkat to 50 szkat bardzo krótko się dropi, a szansa na zdobycie SM jest dostosowana do dropu.

Coś kręcicie do 100 lv żaden kupon z bossów praktycznie nic nie dropi , na katach nie ma żadnego dropu 

Mapa z metinami ? 

Wbiłem na mapkę i można tylko na CH1 wejść + nie ma metina żadnego a jak jest to pewnie jeden

Opublikowano

Jak to z bossów nic nie dropi? Z nieb śmierci szkata, z rippera przepustki na Berana/Azraela, pudełka z perłami i książkami, z olbrzymiego pająka leci 20 tych kryształków na trutę, pas na 80lvl, perły, ulepszacze, pieczęcie wierzchowców. Może z tych zwykłych bossów typu 9 ogonów czy Wódz Orków nic  ciekawego nie dropi, ale one są za łatwe. Co do kuponów na SM to czego wy byście chcieli? Żeby z co 2 szkaty leciał? Wtedy nikt by nic na IS nie wydał, a to nie WOŚP czy Caritas, żeby robić wolontariat, utrzymanie serwera kosztuje.

No widziałem ten sklep is i co? Ulepki, pd, rękawica, złota monetka, pety, wierzchowce, przepustki. Krótko mówiąc to, co zwykle można znaleźć w IS na większości serwerów. Poza zbrojami Exp nie ma tam nic, czego nie zdobędziesz w grze, a bez tych zbroi i tak można spokojni expić.

Opublikowano

Zbroje z is tez są do zdobycia w grze, został dodany drop z bossow na mapie 150 ;) Czyli ogólnie rzecz biorąc każdy itemek w is jest do zdobycia w grze...

Opublikowano

ten serwer jest jakis poye...

zrobiłem konto chce wejsc WrongPWD no dobra zrobiłem 2 konto pograłem nie wiem moze z godzine wchodze znowu to samo no pozdro

zresetowałem hasło to tera nawet na stronie nie moge wejść mam że konto nie istnieje  nie wiem o co chodzi ale pozdro

Opublikowano

hmm to zamiast narzekać to przyjdź do technika i on Ci pomoże? Chyba ze w ogóle takiego błędu nie ma a chcesz tu negatywnie się wypowiedzieć o serwie ^^ event ox jak i zuo w weekend a dziś będą raty expa i dropu ^^

Opublikowano

a mnie serwer przekonał i napewno zawitam :) 

Mój nick KoloVipYolo

Pomogłem ?!.. Daj "Lajka"..Ciebie to nic nie kosztuje..a Mnie to Motywuje ;]...

Opublikowano

Zbroje z is tez są do zdobycia w grze, został dodany drop z bossow na mapie 150 ;) Czyli ogólnie rzecz biorąc każdy itemek w is jest do zdobycia w grze...

A drop tych itemów wynosi 0.01%?

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

Bardzo serdecznie polecam serwer.

Przyjemnie się gra , do tego miła Administracja.

Jeszcze raz bardzo polecam !

Opublikowano

Nie polecam ze wzgledu na spam na roznych forach metinowych przyklad :

LifeOfMetin
Wysłano dziś, 10:53

Świeżak

Użytkownik

0 postów
Królestwo: Brak
Online: 59m 33s
Witam, serdecznie zapraszam do wspólnej gry na serwer LifeOfMetin! Jest to serwer typu easy/medium. Raty są odpowiednio dopasowane, więc wbicie wysokiego poziomu oraz zdobycie ekwipunku nie stanowi trudności. Serwer jest w pełni dopracowany technicznie, nie posiada praktycznie żadnych bugów, dlatego serdecznie zachęcam Cię żebyś sam to ocenił dołączając do gry na naszym serwerze!

Więcej informacji:

Strona główna: http://www.lifeofmetin.pl
Forum: http://lifeofmetin.p...rum/<br /> Link do pełnej prezentacji na mpcforum: http://www.mpcforum....npl-dedyk-easy/

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Czy to jest wina administracji ze gracze zapraszają na serwer? Wiec jeżeli inne serwery tez nie polecasz bo coś Ci się nie podoba w graczach to jesteś bardzo mądry a Twoja opinia jest gówno warta^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...