Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LifeOfMetin.pl [Dedyk] [Medium]

dawidx2x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak to easy to ustawcie bony żeby maks wchodziły, ewentualnie 2 wartości, a nie 50. Bo potem jeden głupi miecz robi się cały dzień.

• Odpowiedzi 260
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Odradzam gry, wszyscy na wh w dolinie, brak opisu czegokolwiek ( patrz IS ) bony to chyba 4/6/10/12/15 z czego 2k hp/3.5k hp, niby easy, lecz kamole trzeba dropić z metków.

Serwer to totalne dno postawione pod zarobek, administracji wgl nie ma, nie polecam.

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

bony to 8/12 jak już coś, po 2 przez słowo zrównoważenie co masz na myśli?:) Is jest tez w grze a na stronie dopiero dopracowujemy ^^ po 3 to nie easy tylko Easy/medium ;)

Opublikowano

bony to 8/12 jak już coś, po 2 przez słowo zrównoważenie co masz na myśli? :) Is jest tez w grze a na stronie dopiero dopracowujemy ^^ po 3 to nie easy tylko Easy/medium ;)

Jesteś GM ? 

Gdzie wydropie trutkę? 

Opublikowano

Kiedy forum będzie ?

Najprawdopodobniej jutro, jeśli tylko będzie gotowe informacja pojawi się na naszej stronie główniej

Opublikowano

No to tak :D 

Polecam zwiększyć drop ulepszaczy np ze smoka bo dropi tylko smoczy szpon i łuska + z metinów stalki i smocze kamienie

Zwiększyć drop pereł z metinów 85/90

Dodać drop kuponów SM z bossów na wyższe levele (gdyż zbroja do expa jest w sklepie (gra) za SM a fajnie by było ją kupić za sm zarobione w grze)

Poprawić wartość bonów aby takie małe nie wchodziły 

DODAĆ DO DROPU Z LASU PD NA 30MIN/1H

Naprawić marmury bo nie działają "Marmur jest zepsuty"

Ogółem na serwerze fajnie się gra exp jest przyjemny fajnie się expi nie za szybko nie za wolno tylko ten drop ulepek by przydało się zwiększyć

Polecam serwer 

W razie czego mogę pomóc pisać do De0 gram u Zielonych (Jinno) 

Opublikowano

marmurki przeciągasz na handlarza IS w grze i wybierasz jaki chcesz, drop kuponów jest z szkat blasku, drop pd jest w lesie. Wszystko "gdzie i jak" będzie dziś rozpisane jak tylko włączymy forum.

Opublikowano

Serwer nudny i słaby.
Najbardziej denerwuja te bony, ponieważ lepiej byłoby gdyby one były max.
Strasznie mało metinów.
Nie z każdego bossa dropi kamień duchowy.
wolne respy spotów.
Mały drop yang.

Opublikowano

hehe Domisiek najlepiej dać Ci fill eq +9 i masę ulepszaczy na start?:D O bonach każdy ma inne zdanie, co do metinow to pomyśl ze wszyscy pojechali zarabiać i wybijają je na bieżąco ;) a kamieni duchowych będziesz miał i to ponad normę o nie martwic się nie musisz^^

Opublikowano

Serwer nudny i słaby.

Strasznie mało metinów.

wolne respy spotów.

Mały drop yang.

co racja to racja,

jezeli to serwr easy a bony nie wchodzą max to ja tez podziekuje za gre :)

Opublikowano

A ja polecam grać fajnie się gra

Serwer nudny i słaby.
Strasznie mało metinów.
wolne respy spotów.
Mały drop yang.

Serwer nudny ?

Ty chyba wbiłeś na 10 min tylko 

Z każdego metina dropi kamol duchowy 

Co do bonów faktycznie przesadzone mogłoby być lepiej :D ale jest w miarę 

@@

awd.jpg

Gdzie dropią te ulepki ? 

marmurki przeciągasz na handlarza IS w grze i wybierasz jaki chcesz, drop kuponów jest z szkat blasku, drop pd jest w lesie. Wszystko "gdzie i jak" będzie dziś rozpisane jak tylko włączymy forum.

PD ani Rękawiczka nie poleciała mi z żadnego metka (więc proszę o poprawienie tego)

Drop kuponów SM ze szkat jest 0.01 ? bo nie dropi wql przy tylu szkatach 

Opublikowano

gdy wpisuje pasy i chce sie zalogowac mam  :   niemozna się połączyc z nieznanych powodów. WRONGPWD

Podajesz zły Login lub Hasło, upewnij się, że nie masz włączonego Caps Locka lub czy wpisujesz dobre dane.

Drop kuponów SM ze szkat jest 0.01 ? bo nie dropi wql przy tylu szkatach 

Szansa na drop Kupony jest mała, ponieważ dużo tych szkat zdobędziecie, a szansa na dropnięcie to 1%.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...