Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

True990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skad pewnosc, ze client z bety bedzie dzialac na officialu?

W zapowiedzi podawany był patcher także podejrzewam, że pewnie będzie działać na byle jakim cliencie jeżeli spatchujesz.

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja proponuje wystartowac godzine szybciej 17:00 poniewaz dzis startuje pare serwerow o 18 i ludzie sie rozdziela a tak wbija wszyscy tu :P

Opublikowano

Zagram na 100%i nagram kilka odcinków :)

Nie posiadam sygnaturki jeśli byłby ktoś taki dobry i potrafił ją zrobić jestem w stanie coś mu zaoferować :)

Opublikowano

ja proponuje wystartowac godzine szybciej 17:00 poniewaz dzis startuje pare serwerow o 18 i ludzie sie rozdziela a tak wbija wszyscy tu :P

Kogo obchodzi konkurencja? Jak tu i tak najwiecej graczy bedzie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ci co chcą grać tutaj, zostaną tutaj.

Ci co czekają na inny serwer, zagrają na innym serwerze.

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

Client miał byc o 12:30 a tutaj juz do chodzi 14.Jakby Sielu nie miał bana to chociaz byśmy wiedzieli więcej. 

wolf.gif

Opublikowano

Ci co chcą grać tutaj, zostaną tutaj.

Ci co czekają na inny serwer, zagrają na innym serwerze.

Ci co chcą. Jak narazie to mało osub i tak wiekszość pujdzie na dei**.eu minimum 2k osub pujdzie napewno.

A tu co z 800 os? Lepiej zrobić szybszy start bo jak już ktoś pisał dziś startuje kilka serwerów o 18 więc...

Najlepiej od 15-17 max zrobić start nie puźniej bo pobranie clienta też troche zajmie. A np dei** już mają pobraną. :)

Opublikowano

Ci co chcą. Jak narazie to mało osub i tak wiekszość pujdzie na dei**.eu minimum 2k osub pujdzie napewno.

A tu co z 800 os? Lepiej zrobić szybszy start bo jak już ktoś pisał dziś startuje kilka serwerów o 18 więc...

Najlepiej od 15-17 max zrobić start nie puźniej bo pobranie clienta terz troche zajmie. A np dei** już mają pobraną. :)

ty się najpierw naucz pisać "pójdzie" po pierwsze harnaś zrobił taka propagande ze deila.eu pewnie nawet nie będzie miała prezentacji na MPC. Więc chyba te liczniki co podałeś trzeba przedstawić na odwrót. 

#edit

zresztą dobrze jak takie dzieciaczki jak ty pójdą na deile.eu mniej syfu na tym serwerze i ludzi którzy bez pytania będą wchodzić komuś na spota. 

Opublikowano

Masyjas popracuj nad ortografią, później możesz zacząć graćw gry online, gdzię pokazujesz swoją polszczyzne reszcie ludzi 

POMOGĘ W STAWIANIU SERWERA I CHĘTNIE ODPOWIEM NA WIĘKSZOŚĆ ZNANYCH MI PYTAŃ :>

logoftc.jpg

Opublikowano

Najlepiej od 15-17 max zrobić start nie puźniej bo pobranie clienta też troche zajmie. A np dei** już mają pobraną. :)

w cuda wierzysz?;p ortografia razi w oczy sam robię błędy ale bez przesady...

to nie jest możliwe raczej;p 

według mnie clijent z bety będzie działał.

KsdzBq1.jpg

Opublikowano

Krótka Informacja:

-Forum postaram się aby było przed 18 ale nic nie obiecuje :>

-Start ok.18:00

-Client ok.12:30 się pojawi na jednym hostingu i będziemy go upali na inne :)

-Strona: Metinek.eu (Rejestrację włączymy przed startem z 15minutowym wyprzedzeniem)

-IP TS: xxx

Lista linków do pobrania Clienta Oficjalnego:
m2-game.pl/metinek/Klient_Metinek.rar
xxx

@Skan zaraz dodam

Masz godzinę na dodanie skanów.

Opublikowano

Stalki dropią lepiej względem bety serwera ? Dodany drop z Metinów w Red Lesie Stalek/Broni 65 ?

ABS 10/15 ?

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Stalki dropią lepiej względem bety serwera ? Dodany drop z Metinów w Red Lesie Stalek/Broni 65 ?

ABS 10/15 ?

oczywiście:) 

bony niestety max.

KsdzBq1.jpg

Opublikowano

Ja mam pytanie odnosnie pierscieni expa i pvp tylko z isu oraz czy sie da nimi handlowac + drop ich .

nie mam pojęcia co będzie w is ale  ale na dangeonach jeżeli się nie mylę dropią tych trudniejszych lub średnich, na pewno się da handlować.

KsdzBq1.jpg

Opublikowano

Ja mam pytanie odnosnie pierscieni expa i pvp tylko z isu oraz czy sie da nimi handlowac + drop ich .

Wszystko do zdobycia w grze :)

Opublikowano

jak to bedzie z tymi wierzchowcami ? beda dostepne tylko w is czy bedzie mozliwosc dropniecia ich ?
czy bedzie zwoj powrotu um ? z wp na bm etc. ? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...