Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

True990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Start o 18 a clienta nie ma powinien być już teraz nie każdy ma zajebiście szybkiego neta np kumpel z 3h będzie chyba pobierał a każdy chce wystartować równo z innymi graczami warto pomyśleć o tym aby dać teraz clienta 

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W nazwie tematu masz "metinek.eu" to trudno się domyślisz jaka jest strona główna...

@ O co chodzi z tymi mapami? Są strasznie badziewne i myślę, że będą zbyt małe bo wiadomo, że serwer easy przyciągnie dużo ludzi.

mapy stykną poza tym jest 5 ch. 

Powinny być bo wtedy nie byłoby najmniejszego sensu wprowadzać panel kostiumów . :)

ale nie będzie i gitara żadnego gó*na(piłkarza itd..)  psującego metka

Start o 18 a clienta nie ma powinien być już teraz nie każdy ma zajebiście szybkiego neta np kumpel z 3h będzie chyba pobierał a każdy chce wystartować równo z innymi graczami warto pomyśleć o tym aby dać teraz clienta 

clijent jest na pewno gdzieś w zapowiedzi ;d możesz poszukać;d

KsdzBq1.jpg

Opublikowano

Tutaj do 100 poziomu trzeba expic v2 , pózniej av2? i dopiero na mapke 100lvl , ta?

wydaje mi się że pająki do 70 potem atlantyda od 70 do 100.

KsdzBq1.jpg

Opublikowano

mam jeszcze pytanie , co ze starym clientem na bete , trzeba pobierac nowego czy ten może byc ?

ten może być po coś ten patcher jest;p

KsdzBq1.jpg

Opublikowano

mam pytanie do graczy/administracji a mianowicie o heallera i jego mozliwosci na tym serwie :)
czy oplacalne bedzie granie heallerem ? (chodzi mi o jego skile a dokladnie o leczenie ) 
czy bony w epickich zbrojach i naszyjnikach etc. nie posiadaja zbyt wysokich bonow PZ ?
czy healler da rade expic sam na wyzszych mapkach ? czy bedzie to niemozliwe ?
czy bedzie dawal rade ubijac metki sam ? czy koniecznoscia bedzie robic dropka ?

Opublikowano

mam pytanie do graczy/administracji a mianowicie o heallera i jego mozliwosci na tym serwie :)

czy oplacalne bedzie granie heallerem ? (chodzi mi o jego skile a dokladnie o leczenie ) 

czy bony w epickich zbrojach i naszyjnikach etc. nie posiadaja zbyt wysokich bonow PZ ?

czy healler da rade expic sam na wyzszych mapkach ? czy bedzie to niemozliwe ?

czy bedzie dawal rade ubijac metki sam ? czy koniecznoscia bedzie robic dropka ?

Szczerzę to Ci powiem że z bmem na pewno nie wygra ale możliwe że coś jeszcze się z nim zrobi leczenie chyba coś koło 7k leczy ale nw . Każda postać da radę sama expić. Da radę ale zawsze dropka lepiej mieć. Z  pż będzie wiadomo później;p

KsdzBq1.jpg

Opublikowano

Pokaz mapek i krotkie ulepszanie na Metinek.eu

tym filmikiem trochę teraz zmyliłeś bo ulepki teraz inaczej trzeba i w ogóle;p

KsdzBq1.jpg

Opublikowano

To czekamy na 18 :).

Ile będzie hostingowe clienta?

I kiedy on będzie?

Z tego co pisali w zapowiedzi a chyba nawet w prezce to 6 hostingow ma byc.. A kiedy? To pytanie jest zadawane od rana i czekamy.. :D

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Inaczej dropic? Jak?

9bylOWE.png

Opublikowano

@2UP

Niby tak, ale wiadomo jak to ze startami privow, mozna sie spodziewac opoznien :)

nie wazne itak zawitam czuje ze szykuje sie cos wielkiego;]

Opublikowano

" Pobieranie zostało wyłączone."

jakis link od Administracji  skąd można pobrać? :)

jak będzie z expem? hard czy easy? [wiem że serwer easy, ale to różnie bywa]

Opublikowano

Jeśli klasy są równe i nie są zbugowane to bardzo chętnie zagram. Polecam wygląda orgazmicznie ;dd dzisiaj official startuje??

tak do końca nigdy klas nie wyrównasz można jedynie zrównoważyć w miarę;p

" Pobieranie zostało wyłączone."

jakis link od Administracji  skąd można pobrać? :)

jak będzie z expem? hard czy easy? [wiem że serwer easy, ale to różnie bywa]

do 100 lvl łatwo powyżej już coraz ciężej bo nie chodzi by max wbić w 2 dni;p

KsdzBq1.jpg

Opublikowano

Czy Administracja da w końcu jakieś info ? 

Ogółem to wbijać na serwer ! 

Wtf?Za napisane ze zagram i ze zapowiada sie zajebiscie dostałam ostrzeżenie, ładnie tutaj macie na mpc.

wolf.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...