Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

True990

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Server zapowiada sie fantastycznie... Zapraszam!

Opublikowano

0 informacji na stronie o której start czy cokolowiek. Po co Wam ta strona ? Równie dobrze mogliście dać tylko reje.... Co z forum ? ....

91.jpg

Opublikowano

Zapowiada sie dobrze. A czy tak bedzie zobaczymy na starcie i z tydzien po ;) ale z mila checia zawitam 

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

0 informacji na stronie o której start czy cokolowiek. Po co Wam ta strona ? Równie dobrze mogliście dać tylko reje.... Co z forum ? ....

Są ważniejsze sprawy niż pisanie informacji na stronie..

Chcą dopiąć wszystko na ostatni guzik ,a nie tracić czas na pisanie na stronie o której start.. Przed startem pewnie pojawi się jakieś info na stronie, z resztą wszystko masz przecież w prezce napisane..

Opublikowano

dużo nowości mam nadzieję że będzie mało bugów skąd pobrać clienta ?

Nie Ważne Kim Byłeś, Ważne Kim Jesteś a Najważniejsze Kim Będziesz.

Opublikowano

Aż mi k***s stoi :DxD

Jak będzie tak , jak na prezce , to na pewno wbiję :)

Co ile będzie można oddawać przedmioty biologowi ?? oby co sekundę:)

28 Dungeonów <3:)

Modki to dźiffki

Opublikowano

Ja też wiele razy mówiłem  że " kur*a w końcu fajny serwer" a jak się okazywało dupa a nie serwer 

tak było w przypadku serwera restynid - niby zajebisty , beta również prezka z kosmosu   a tu nie wiadomo z skąd serwer padł.

A tak jak pisałem wiele razy z serwerami true jest różnie bo bierze projekty których normalny sponsor by się wziął bo by dokładnie sprawdził.

Więc żeby serwer polecać ze względu na true to jest śmieszne :D  Victoria padła , Aurion padł , Averia padła  każdy polecał a gówno z tego było no taka jest prawda. 

Najlepsze jaja zawsze są na team speak z true kiedy serwer jest atakowany sztab ludu mu gada , a on tylko odpowiada "nic się nie dzieje". 

A jak widzi że serwer pada jak było w przypadku serwera Victoria o ile pamietam to ledwo po starcie serwera zaczął reklamować swojego dreikona nie wiem co miał znaczyć ten serwer ? Reklamę dla dreikona ? Albo na serwerze Averia ( tej wiadomości nie jestem pewny czy to prawda) , namawiał Gumis aka Nixo aby włamał się na serwer  i wtedy tak się stało że się wszystko posypało i też na tym serwerze było duże zainteresowanie. 

Mówicie że ja wszędzie hejt robię .

więc ja nie jestem nowy w internecie żeby nie znać Patryka aka True. 

Ja też lubię zagrac w metka gdzie jest duże zainteresowanie , ale do serwerów True nie mam szczęścia żeby pozostać na dłużej 

Jak się pytałem właściciela tego serwera Metinek jakie tą są pliki ( podstawa ) to on pisał że "jego"  a potem jak się bardziej przycisło to powiedział że niemieckie , więc nie jego przez niego napisane tylko z jakiegoś niemieckiego forum podobne do mpc i nie wiem po co te kłamstwa. 

Ja swoją opinie napiszę jutro ( jak serwer bedzie)  i  czy jest warty polecenia na dłuższą mete czy też nie.  Bo nie wierzę że ci co wydają kase na IS liczą na tydzień serwera. 

/////////////////////////

Forum byście postawili. Jak nie macie to  dużo osób oferuje forum w dziale "pomoc przy serwerze"  żeby tak dokładniej informowac graczy o newsach.

Przepraszam wszystkich za moje czynny :c

Opublikowano

'

Ub na ts3 dla 

'[Mlecyk][OrginMen9]™

<21:23:03> Trying to resolve hostname tsgames.pl
<21:23:03> Trying to connect to server on tsgames.pl
<21:23:05> You are banned permanently. Reason: "Obraza Administracji"

Zmiana czcionki jest ?

I czy przy zmieniani channela nie wywala z clienta [CHODZI TU O TĄ SZYBKĄ OPCJE]

Nie jesteś pierwszą osobą, która została zbanowana, wystarczy spojrzeć w zapowiedź serwera. Ubolewającą prawdą jest, że posady administratorów ts są rozdane nie właściwym osobom. Wiele osób mija się z celem swojej posady, może czas im zasugerować rezygnację, jeżeli nie potrafią utrzymać swoich emocji na wodzy.  Serwer bardzo dużo traci na tle ts, gdyż nie które sytuacje nie powinny mieć miejsce, a administrator nie powinien unosić się i nad wykorzystywać swoich praw.

@ SlepyKojot

Zbanowałeś mnie za grosz prawdy, uniosłeś się honorem, może czas wirtualny powinieneś zamienić na świeże powietrze, siedzenie całe dnia przy komputerze źle wpływa na twoje myślenie i przetwarzanie informacji. Kiedy dwie osoby mają miedzy sobą wymianę zdań, to właśnie Ty nie powinieneś się odzywać, gdyż przez Twoją osobę tworzy się jeszcze większa draka, zamiast uspokoić towarzystwo, to dolewasz oliwy do ognia.

Dostałam zbanowana za prawdę, gdyż większość osób posiadająca wyższe prawa od zwykłego szarego użytkownika posiada wysokie miewanie o swojej osobie.

Ludzie nie umieją przyjmować krytyki na swoje barki, gdyż są zadumani w sobie.

Kojocie miałeś okazję pokazać, że jesteś inny, niż reszta administratorów TS, zmienić ich obraz. Dałam Ci możliwość, abyś mógł się wykazać, a prawda jest taka, iż jesteś taki sam jak oni. Straciłeś rangę na jednym z serwerów, ludzie mieli Cię dość, mam nadzieję, że tu sam odejdziesz i przestaniesz katować ludzi swoją obecnością, gdyż jesteś zbyt emocjonalny na to stanowisko.

Proponuję, aby serwer zmienił ts, zainwestował w prywatny adres, wyznaczył osoby dojrzałe emocjonalnie, zmieni to całkowity obraz serwera.

Na serwerze zagram, aczkolwiek poczekam, aż sytuacja się wyklaruje.

c8f7.png

Opublikowano

Nie jesteś pierwszą osobą, która została zbanowana, wystarczy spojrzeć w zapowiedź serwera. Ubolewającą prawdą jest, że posady administratorów ts są rozdane nie właściwym osobom. Wiele osób mija się z celem swojej posady, może czas im zasugerować rezygnację, jeżeli nie potrafią utrzymać swoich emocji na wodzy.  Serwer bardzo dużo traci na tle ts, gdyż nie które sytuacje nie powinny mieć miejsce, a administrator nie powinien unosić się i nad wykorzystywać swoich praw.

@ SlepyKojot

Zbanowałeś mnie za grosz prawdy, uniosłeś się honorem, może czas wirtualny powinieneś zamienić na świeże powietrze, siedzenie całe dnia przy komputerze źle wpływa na twoje myślenie i przetwarzanie informacji. Kiedy dwie osoby mają miedzy sobą wymianę zdań, to właśnie Ty nie powinieneś się odzywać, gdyż przez Twoją osobę tworzy się jeszcze większa draka, zamiast uspokoić towarzystwo, to dolewasz oliwy do ognia.

Dostałam zbanowana za prawdę, gdyż większość osób posiadająca wyższe prawa od zwykłego szarego użytkownika posiada wysokie miewanie o swojej osobie.

Ludzie nie umieją przyjmować krytyki na swoje barki, gdyż są zadumani w sobie.

Kojocie miałeś okazję pokazać, że jesteś inny, niż reszta administratorów TS, zmienić ich obraz. Dałam Ci możliwość, abyś mógł się wykazać, a prawda jest taka, iż jesteś taki sam jak oni. Straciłeś rangę na jednym z serwerów, ludzie mieli Cię dość, mam nadzieję, że tu sam odejdziesz i przestaniesz katować ludzi swoją obecnością, gdyż jesteś zbyt emocjonalny na to stanowisko.

Proponuję, aby serwer zmienił ts, zainwestował w prywatny adres, wyznaczył osoby dojrzałe emocjonalnie, zmieni to całkowity obraz serwera.

Na serwerze zagram, aczkolwiek poczekam, aż sytuacja się wyklaruje.

Prawda prawda i jeszcze raz prawda // Normalnie dostaniesz limit like od oRgincia ; ) 

<09:16:51> Trying to resolve hostname tsgames.pl
<09:16:51> Trying to connect to server on tsgames.pl
<09:16:54> You are banned permanently. Reason: "Obraza Administracji"

Ma mi to zniknąć jak najszybciej i zmieńcie ten chory regulamin na ts3 ! 

No i oczywiście oczywiście do wyczyszczenia cała ban lista 

Żadnych opóźnień nie będzie ? 

Czy wyjdzie jak zawsze ? ;)

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Start jest w niedziele tak ? Bo wszyscy mówią, że dziś o 18 a w prezce, że w niedziele .

Jak z kostiumami ? Będa one tylko w is? Jak tak to po ile . ? 

Sielu mówił, że kostiumów nie będzie bo nie chce wprowadzać syfu a jak już jakieś będą to bez bonów ;)I będzie można na pewno dropnąć jak każdy item ;)

Opublikowano

Start jest w niedziele tak ? Bo wszyscy mówią, że dziś o 18 a w prezce, że w niedziele .

start jest dzisiaj o godzinie 18 ;)

Opublikowano

Jak z kostiumami ? Będa one tylko w is? Jak tak to po ile . ? 

nie będzie kostiumów. znaczy... źdzwisz się w pewnym momencie;p

KsdzBq1.jpg

Opublikowano

Cos szału nie ma jeżeli chodzi o ludzi w temacie. Niech True czy ktoś tam w koncu napiszę co i jak, Jak z clientem forum co sie wgl dzieje ? 

wolf.gif

Opublikowano

Cos szału nie ma jeżeli chodzi o ludzi w temacie. Niech True czy ktoś tam w koncu napiszę co i jak, Jak z clientem forum co sie wgl dzieje ? 

tu nie ma szału bo w poprzedniej prezce było ponad 60 stron :D

baner.png

Opublikowano

dopiero jest godzina 10 :P wiekszosc graczy jeszcze spi i szykuje sie na nocke :D

zapewne 2h przed startem w temacie ludzie zaczna sie zbierac 

ale ktos z teamu mogl by sie wypowiedziec i poinformowac o wszystkim (tj. forum, strona, klient etc.)

Opublikowano

Sielu mówił, że kostiumów nie będzie bo nie chce wprowadzać syfu a jak już jakieś będą to bez bonów ;)I będzie można na pewno dropnąć jak każdy item ;)

xxx

Gdzie ty masz tutaj niedziele?

Opublikowano

Dacie stronę główną serwa ? Dziś dzień startu to powinna już być gotowa.

EDIT: Sorki nie zauważyłem linku do strony ponieważ w prezce jej nie ma. (chyba)

Opublikowano

Dacie stronę główną serwa ? Dziś dzień startu to powinna już być gotowa.

EDIT: Sorki nie zauważyłem linku do strony ponieważ w prezce jej nie ma. (chyba)

W nazwie tematu masz "metinek.eu" to trudno się domyślisz jaka jest strona główna...

@ O co chodzi z tymi mapami? Są strasznie badziewne i myślę, że będą zbyt małe bo wiadomo, że serwer easy przyciągnie dużo ludzi.

Opublikowano

Powinny być bo wtedy nie byłoby najmniejszego sensu wprowadzać panel kostiumów . :)

WQyaZF.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...