Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

True990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak to bedzie z tymi wierzchowcami ? beda dostepne tylko w is czy bedzie mozliwosc dropniecia ich ?

czy bedzie zwoj powrotu um ? z wp na bm etc. ? 

Zwoju ma nie byc, czytaj prezentacje ^_^

Ironiczny

LEGACY

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak to bedzie z tymi wierzchowcami ? beda dostepne tylko w is czy bedzie mozliwosc dropniecia ich ?

czy bedzie zwoj powrotu um ? z wp na bm etc. ? 

nikt niema pojęcia co będzie w is więc nie pytajcie o to raczej gdzieś dropią.

zwoju niema.

KsdzBq1.jpg

Opublikowano

Pfff :)

Mi z netem co pobiera 10mb/s pobiera 80 kb/s pozdro xD za puźno wstawiłeś clienta bo teraz all pobieraja ale spoko :D

Do 18 sie wyrobie ;p

Opublikowano

Bo sie nie oszukujmy ten pierscien pvp sporo dodaje i bez niego zwykly gracz nie ma szans , bo nie kazdy gra z is.

co to ten piersien pvp? 

Opublikowano

Armagiedon? wtf? to nie jest przypadkiem server admina morty*iusz.pl ? jezeli tak to nie polecam, poniewaz to zlodziej i zamyka servery po miesiacu, jezeli sie myle to przepraszam.

43976131910427822020.png

Uczeń
Opublikowano

Mi z netem co pobiera 10mb/s pobiera 80 kb/s pozdro xD za puźno wstawiłeś clienta bo teraz all pobieraja ale spoko :D

Do 18 sie wyrobie ;p

Ja mam neta 3mb/s , a pobiera mi po 500kb/s ;> Ściągnij sobie z mega ;> 

Opublikowano

Armagiedon? wtf? to nie jest przypadkiem server admina morty*iusz.pl ? jezeli tak to nie polecam, poniewaz to zlodziej i zamyka servery po miesiacu, jezeli sie myle to przepraszam.

tak se myślę po co niektórzy wchodzą w prezkę serwa jak jej nie czytają...

Pogram kilka dni, lecz pewnie IS wygra. Rekrutacja na forum ON? Start 18? 

18;p

KsdzBq1.jpg

Opublikowano

1.Klasy zbalansowane ?
2.W jakim czasie sie wbije max lvl ? tak +/-
3.Trudno zdobyc ulepszacze ?

Na serwer raczej zawitam ;).

00381637475378013724.png
Opublikowano

On tylko reuploadował im klienta bo miał najlepszego neta a co do serwera nie ma nic z tym wspólnego i tak ps mortyriusz stoi już ponad 2 miesiące i nie ma zamiaru go zamykać więc nie snuj teorii z dup**

Opublikowano

Do 18 sie wyrobie ;p

Ja pobieralem z tego linka: m2-game.pl/metinek/Klient_Metinek.rar

Szło mi po jakies 1,2 mb / s i clienta mialem w lekko ponad 10min. Takze wybrales sobie ziomeczku zly hosting :-) Tak czy tak na start sie wyrobisz wiec nie ma co spamowac.

Server zapowiada sie zaje**scie, mam andzieje ze nie bedzie niewypalem jak 80% serverow ostatnio, bo nie mam gdzie grac :D

Zapraszam do shinsoo, stworze gildie, info gra / mpc pw!

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Czy tylko ja tak mam podczas odpalania patchera?

"Nie można odnaleźć http://metinek.eu/. Upewnij się, że ścieżka lub adres internetowy jest poprawny."

Na becie było to samo...

Odpal strone, "blad podczas laczenia z baza", narazie jak widac baza off wiec nie ma opcji zeby Ci sie patcher polaczyl :D

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Odpal strone, "blad podczas laczenia z baza", narazie jak widac baza off wiec nie ma opcji zeby Ci sie patcher polaczyl :D

A beta? Strona działała, a nie mogłem odpalić patchera 

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Na pierwszy rzut oka, wszystko fajnie i schludnie opisane. Jednakże, opisy i zapewnienia to nie wszystko, a każdy kto gra w Metin2 od dawna wie jak wyglądają realia serwerów i, że zwykle na bajkowej otoczce się kończy. Przerabiałem już dziesiątki serwerów i jeżeli ten okaże się wypałem, a szczerze przyznam, że w to wątpię, to na pewno zawitam i pozostanę na dłużej. 

Świetny fanpage o tematyce Metin2, polecam!

https://www.facebook.com/Świat-Metin2-551645581708588/

Opublikowano

Do clienta przed startem będzie jakaś łatka? Bo nie mam w nim prawie żadnych plików ;d

Będzie launcher, sam sciąga aktualizacje.

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

Jak tutaj ze skillami- odrazu na P, czy jak?

na filmikach widzialem ze dostaje sie G i potem robisz kamolami do P

baner.png

Opublikowano

Hmm skoro de**la dzsiaj nie startuje to na metinka przychodzi coraz to więcej ludzi oby serwer wypalił.Właśnie jak jest tutaj ze skillami bo nie doczytałem chyba.

Opublikowano

na filmikach widzialem ze dostaje sie G i potem robisz kamolami do P

Na 5lvlu dostaje sie wszystkie na G.

1kamol = P, nie ma 100% że wejdzie.

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...