Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

proCrafters

PE50

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurwa ludzie, ten komputer CHOLERNIE was ogranicza. Co 2 serwer to podróbka xcrafters. Próbujecie zachęcić ludzi do gry tymi samymi rzeczami, które ma już każdy serwer. To tak, jakbym próbował zachecić do grania na serwerze gta multiplayer PISTOLETAMI I AUTAMI.

Pepcio... ehh ty i java. Szkoda gadać. 

No to teraz power hejt.

1. GILDIE - Nie dość, że zgapiacie samą nazwe jak i logo (kilof) z xcrafters, to jeszcze te gildie to jest przerobione xcrGuilds

2. Cobblestone X - jakby nie dragopeel (e3us) i jego plugin tobyście tego nie mieli.

3. Ranking - oczywiście, że by serip , a jak ;)

4. Drop - A w czym tkwi różnica, czy jest autorski, czy to otherdrops? Dla gracza to jest jedno i to samo

5. Stoniarki - eastStone :) Dlaczego tak kłamiecie w żywe oczy?

I czy tak cholernie trudno jest ludziom zrozumieć, że tymi rzeczami nie zachęcicie nowych graczy? Dla mnie to jest kolejny z tysiąca podobnych serwerów.

Osobiście wole jak i większość graczy factions niż autorskie shity by defabrihajsed czy pepcio-srepcio

Kolejny typowy hejter - w dupie był, gówno widział, a się wypowiada. Pepcio potrafi 10x tyle co Ty, to po pierwsze, a po drugie, wszystko pisał sam, byłem przed otwarciem serwera, widziałem pluginy pod /? i /pl. 

1390144171-U592769.png

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@nordicman to już się śmieszne robi co ty tutaj piszesz.

sama nazwa "tools" jest już z xcrafters i założę się o odcięcie ręki, że to jest xcrTools

Niszczysz system. Gdyby to nazwali "NARZĘDZIA" nie byłoby problemu? :P

Opublikowano

@#Xer0s.

Dojabałeś.

Po 1. to nie wiesz co ja potrafię, więc sie nie wypowiadaj. Tego typa to ja znam z bukkit org jak lizał dupe użytkownikom żeby mu pomagali w kodach a teraz wielki programista się zrobił

Sam ten nick "pepcio" jest żałosny

Dojebałeś do pieca. No więc - pochwal się, jaki to Ty jesteś zajebisty i w ogóle.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@#Xer0s.

Dojabałeś.

Po 1. to nie wiesz co ja potrafię, więc sie nie wypowiadaj. Tego typa to ja znam z bukkit org jak lizał dupe użytkownikom żeby mu pomagali w kodach a teraz wielki programista się zrobił

Sam ten nick "pepcio" jest żałosny.

Nie znałem api bukkita :C

Nie chce wojen, zobaczysz jak przygotuję.

Najlepszy serwer Wojny Gildii?

Sprawdz! - mc.proCrafters.pl

Opublikowano

@nordicman robimy coś zajebistego więc dlaczego nie możemy podzielić się tym z resztą świata?  ;)

Jak już wpadniesz do nas to pomogę ci ze zrozumieniem komunikatów  :P

Opublikowano

@nblc

Powiedział koleś, który próbuje zdobyć graczy "anglojęzyczną wersją serwera"

..

MasterSrepcio

Powodzenia życze. I tak pewnie xcr pliki jak każdy twój serwer ...

Nie :(

Najlepszy serwer Wojny Gildii?

Sprawdz! - mc.proCrafters.pl

Opublikowano

@nblc

Powiedział koleś, który próbuje zdobyć graczy "anglojęzyczną wersją serwera"

..

MasterSrepcio

Powodzenia życze. I tak pewnie xcr pliki jak każdy twój serwer ...

Czemu spinasz dupe? Bo taki ktos jak Pepcio zrobil serwer, ktory dobrze prosperuje a ty masz gowno? Nie spinaj sie, czlowieku, bo sie upokarzasz w tym temacie.

Co do serwera:

Mila, przyjemna rozgrywka. Czekam na nastepny projekt! :)

Opublikowano

@topic

Ogólnie to do prezentacji ani do serwera nie mam nic ;>

Niestety nie gram zbytnio na serwerze z braku czasu, ale widzę po komentarzach, że niektórzy spinają dupska... bo ktoś robi coś lepiej od niego ;<

To jest polska ;p

Nie mam z kim pograć, także nie mam co grać ;< 

JEŻELI KTOŚ SZUKA KOGOŚ DO GILDII LUB GRANIA TO PISAĆ NA PW :>

• 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...