Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

proCrafters

PE50

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na pewno się zjawię, nawet kilka osób zaciągnę na otwarcie! Wyczekuję, bardzo! :)

Postaram się kogoś ściągnąć na otwarcie i przetestować, czy zabawimy tu na dłużej :3.

Zapowiada się fajny serwer ;) wbije z ekipą 

Dzięki, zapraszamy ;-)

Najlepszy serwer Wojny Gildii?

Sprawdz! - mc.proCrafters.pl

Opublikowano

Czekam, czekam - zobaczymy jaką miazgę zrobicie, prawie jak my, czy lepiej? :D

Oby jak najlepiej, powodzenia! :-)

Na starcie będę o ile nie przyślą mi iPhone'a nowego, którego zamówiłem i się nie uzależnię od niego. :P

Powodzenia na starcie.

P.S: Ta pogoda tak pozytywnie nastraja, że nikogo dzisiaj nie hejtuję. :D Tak słonecznie, tak blisko wakacji. <3

8098_com.tmobile.theme.Ubuntu_ubuntu-cm1

Risen. :# - wierny użytkownik Linux'a (Ubuntu). :D

Opublikowano

Czekam, czekam - zobaczymy jaką miazgę zrobicie, prawie jak my, czy lepiej? :D

Oby jak najlepiej, powodzenia! :-)

Na starcie będę o ile nie przyślą mi iPhone'a nowego, którego zamówiłem i się nie uzależnię od niego. :P

Powodzenia na starcie.

P.S: Ta pogoda tak pozytywnie nastraja, że nikogo dzisiaj nie hejtuję. :D Tak słonecznie, tak blisko wakacji. <3

Nie mamy jutubkóf ;g

START O 17:30.

Opublikowano

^^A jak mogli to zauwazyc? klepa sie między sobą ?

A Tak Poza Tym Wszystko fajnie tylko nw co ta administracja odwala bo wpadł koles który ponad stack koxów miał nawet na spawnie rzucał a 

admini nic tylko mu wyczyscili eq i enderchesta chyba. po godzinie on nadal wyrzuca koxy ;333 i ma ich dużo nawet tak pisze ;3 Nw Ja Bym go zbanował na Perma Nick:Xer0sHD

Opublikowano

Dobra, myliłem się z tym że brak lagów. Plugin pokazujący na czacie śmierci zacina co chwilę serwer. Nie wiem co administracja robiła przed startem jak nie zauważyli tego.

To nie jest lag tylko łączność

z MySQL - poprawię to w najbliższym czasię, wszystko pod kontrolą ;)

^^A jak mogli to zauwazyc? klepa sie między sobą ?

A Tak Poza Tym Wszystko fajnie tylko nw co ta administracja odwala bo wpadł koles który ponad stack koxów miał nawet na spawnie rzucał a 

admini nic tylko mu wyczyscili eq i enderchesta chyba. po godzinie on nadal wyrzuca koxy ;333 i ma ich dużo nawet tak pisze ;3 Nw Ja Bym go zbanował na Perma Nick:Xer0sHD

Sytuacja ogarnięta, zostało mu z testów... ;)

Dzięki za zgłaszanie błedow - oraz za liczną gre na serwerze ;)

Opublikowano

Polecam serwer godzine przed startem były lagi ale już nie ma. Spoko się gra gorąco polecam.

Dzięki - lagi były związane z generowaniem mapy, refreshami oraz MySQL (które poprawię).

Opublikowano

Po wielu lagach... :D Udało się serwer na +. Administracja spoko, pluginy w 100% autorskie i bardzo dopracowane. Chyba jako jedyny serwer wasz wystartował równo o 17:30.

Moje pomysly: 

- Dodac kit start bo połowa nie ma już endera :P

- Przyspieszyc dzialenie stoniarki o jakies 1.5s (BO NAPRAWDE WOLNO :D)

Pozdroo dla Administstracji

MrDiaxxuPL

Gram w gry.

Opublikowano

Po wielu lagach... :D Udało się serwer na +. Administracja spoko, pluginy w 100% autorskie i bardzo dopracowane. Chyba jako jedyny serwer wasz wystartował równo o 17:30.

Moje pomysly: 

- Dodac kit start bo połowa nie ma już endera :P

- Przyspieszyc dzialenie stoniarki o jakies 1.5s (BO NAPRAWDE WOLNO :D)

Pozdroo dla Administstracji

MrDiaxxuPL

Lagi były związane źle napisanym MySQL - w nocy to poprawiłem i jest okey.

Stoniarki regenerują się co 3 sek. ;)

Opublikowano

Serwer uwielbiam, grałbym gdybym tylko mógł. Wcale nie będę się tłumaczył, najpierw powiem o plusach serwera. Administracja jest bardzo dobra, łapie świetny kontakt z graczami, na serwerze przesiaduje często i zawsze pomaga. Stale wypatruje cziterów. Spawn urządzony bardzo fajnie, nawet atmosfera tworzona przez graczy jest do zniesienia, choć czasami trafiają się totalni analfabeci, ale wiadomo, jesteśmy w Polsce. Drop jest dobry, cobblex bardzo fajny (szkoda jednak, że wypada z niego tak mało rodzajów itemów). Godny polecenia, na prawdę. Bardzo trzeba się postarać aby dogodzić mojemu gustowi, ten serwer zdołał zaspokoić moje potrzeby. Mimo wszystko co przeszedłem na tym serwerze moja ocena jest pozytywna.

Teraz nie mogę grać, bo dostałem bana za czity, których nie miałem. Zrobiłem screena, Typowy powiedział żebym nie lognął, jednak mój lamerski komputer się zaciął i niestety... moja szansa na granie na proCrafter minęła. SS'y zostały wysłane na PW (jest na nich data robienia screena, kilka minut później wyrwałem bana), więc jakby ktoś jednak chciał mi dać unbana, to się nie obrażę! W każdym bądź razie dzięki Wam za wszystko! <3

Opublikowano

Wygrywa tylko jedna osoba? Czy jedyną wygraną jest konto VIP? Pytam tak dla jasności ;)

W tym losowaniu tak, jak zyskamy większą ilość graczy możemy nawet kilknaście.

Opublikowano

Kurwa ludzie, ten komputer CHOLERNIE was ogranicza. Co 2 serwer to podróbka xcrafters. Próbujecie zachęcić ludzi do gry tymi samymi rzeczami, które ma już każdy serwer. To tak, jakbym próbował zachecić do grania na serwerze gta multiplayer PISTOLETAMI I AUTAMI.

Pepcio... ehh ty i java. Szkoda gadać. 

No to teraz power hejt.

1. GILDIE - Nie dość, że zgapiacie samą nazwe jak i logo (kilof) z xcrafters, to jeszcze te gildie to jest przerobione xcrGuilds

2. Cobblestone X - jakby nie dragopeel (e3us) i jego plugin tobyście tego nie mieli.

3. Ranking - oczywiście, że by serip , a jak ;)

4. Drop - A w czym tkwi różnica, czy jest autorski, czy to otherdrops? Dla gracza to jest jedno i to samo

5. Stoniarki - eastStone :) Dlaczego tak kłamiecie w żywe oczy?

I czy tak cholernie trudno jest ludziom zrozumieć, że tymi rzeczami nie zachęcicie nowych graczy? Dla mnie to jest kolejny z tysiąca podobnych serwerów.

Osobiście wole jak i większość graczy factions niż autorskie shity by defabrihajsed czy pepcio-srepcio

Czy ty człowieku byłes na serwerze? Gildie w 100% Autorskie sam byłem i testowałem je przed startem. Stoniarki easyStone mowisz a co widziales folder plugins... Zapomniałeś chyba dodac o Obsydianiarkach które pewnie wg. Ciebie są też z neta... Jeżeli chcesz hejtować to idż spac. Dobranoc kolego, pewnie się spinasz, bo bana dostałeś i masz sraczke... 

Gram w gry.

Opublikowano

A ty to lepiej morda, lizodupie.

Mnie na sewer nie przyciagają pluginy, lecz budowle i klimat.

Żadnego bana nie dostałem, na tym gównie odechciało mi sie grać już od 5 minuty gry.

o tym gównie już nie wspomne

sama nazwa "tools" jest już z xcrafters i założę się o odcięcie ręki, że to jest xcrTools

A jak to miałem nazwać? Tools-onals?

Dawaj na skype: JacoGAMING - to pokaże Ci kod.

Kurwa ludzie, ten komputer CHOLERNIE was ogranicza. Co 2 serwer to podróbka xcrafters. Próbujecie zachęcić ludzi do gry tymi samymi rzeczami, które ma już każdy serwer. To tak, jakbym próbował zachecić do grania na serwerze gta multiplayer PISTOLETAMI I AUTAMI.

Pepcio... ehh ty i java. Szkoda gadać. 

No to teraz power hejt.

1. GILDIE - Nie dość, że zgapiacie samą nazwe jak i logo (kilof) z xcrafters, to jeszcze te gildie to jest przerobione xcrGuilds

2. Cobblestone X - jakby nie dragopeel (e3us) i jego plugin tobyście tego nie mieli.

3. Ranking - oczywiście, że by serip , a jak ;)

4. Drop - A w czym tkwi różnica, czy jest autorski, czy to otherdrops? Dla gracza to jest jedno i to samo

5. Stoniarki - eastStone :) Dlaczego tak kłamiecie w żywe oczy?

I czy tak cholernie trudno jest ludziom zrozumieć, że tymi rzeczami nie zachęcicie nowych graczy? Dla mnie to jest kolejny z tysiąca podobnych serwerów.

Osobiście wole jak i większość graczy factions niż autorskie shity by defabrihajsed czy pepcio-srepcio

Dzieciaczku, dawaj na skype - to ci pokaże kod z naszym pluginów to bedziesz inaczej pisał..

Ja niby nie znam Javy?.. - nawet mnie nie znasz...

Zapraszam skype: JacoGAMING - napiszę ci jakiś plugin to kurwa zmienisz zdanie.

I co juz serwer off? nawet tygodnia nie wyrzymaliście ? juz nie polecam tego serwa........

off? Blad z maszyną u fhmc, już działa.

Opublikowano

@nordicman

Specjalnie dla Ciebię, robie serwer gdzię zaprezentuję swoję umięjętności pisania w Javie - bo inaczej Ci się wytłumaczę.

Masz propozycje do nazwy ;)? ;*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...