Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

proCrafters

PE50

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

image.png

Adres: mc.procrafters.pl

TeamSpeak: ts.procrafters.pl

4PouJdq.png

Witajcie, w imieniu całej ekipy serwera ProCraftes, mam zaszczyt zaprosić na nową od słone serwera.
Nie jest to HardCore/Creative czy inny bezsensowny tryb, jest to czysty survival z namiastką
świetnie dopracowanych pluginów. Nie chcemy was oszukiwać i obiecywać bóg wie jakich rzeczy,
dlatego teraz wejdź na nasz serwer i przeżyj przygodę swojego życia. Adres serwera: mc.ProCrafters.pl

AB2JVQw.png

Rodzaj: Wojny Gildii

IP: mc.proCrafters.pl

IP ts3: ts.proCrafters.pl

Autoryzacja: NON-PREMIUM

Ilość slotów: ok. 200

FB6GFtC.png

JacoGAMING.png Wlaściciel: JacoGAMING

17.png HeadAdmin : HugoZvPlayZ

Typowy.png Helper: Typowy

aqdq6BY.png

GILDIE: czyli wielofunkcyjny, autorski plugin

na gildie różniący się od pozostałych, zaczynając od

tagów przed nickiem, kończąc na zaawansowanym systemie sojuszy.

STONIARKI: to nasz autorski plugin do wprowadzenia

szybszych i bardziej wydajnych niż normalnych przy użyciu

redstone stoniarek. Jest to na celu zapobieganiu lagom oraz bugom na

serwerze, ale osoby które wolą normalne stoniarki mogą je tworzyć.

TOOLS: Tools to nasze "Essentials", w tym pluginie

posiadamy najważniejsze komendy, przechowujemy dane graczy,

plugin odpowiada za prawidłowe działanie naszego serwera.

RANKING: Nasz ranking opiera się na rankingu graczydo

którego zalicza się system zabić,zgonów, punktów oraz miejscu

w rankingu.Nasz system rankingu różni się tym,że posiada również

TOP 10najlepszych graczy z rankingiem.

COBBLESTONEX: CobbleX to specjalny plugin który jako

nieliczni z serwerów napisaliśmy. Aby stworzyć ten kamień

wystarczy w każdym slocie craftingu dać 64 cobblestone.

Gdy już uda na m się go zdobyć należy go położyć na ziemi

a następnie zniszczyć.Po zniszczeniu mamy szanse na zdobycie różnych

przedmiotów (tych bardziej przydatnych oraz mniej przydatnych).

Oczywiście mamy też szanse na to żeby nic nie wygrać.

KEBAB TURECKI: Nasz serwer wprowadza crafting specjalnego

jedzenia zwanego: "Kebab Turecki".Jest on dość specyficzny.

Postanowiliśmy dodać takie coś z powodu klep i brakowanie mięsa

na zregenerowanie punktów głodu.Kebab Turecki jest nieskończony czyli

możemy go używać cały czas, oraz regeneruje nam 4,5 pkt. głodu!

DROP: nie jest to jakieś OtherDrops czy plugin z internetu.

Dropy zawierają dopasowane wg. nas szanse na zdobycie

przedmiotów. Konto VIP posiada +0.40% do każdego dropu!

OBSYDIANIARKI: ten plugin wprowadza na serwer

blok po którym zniszczeniu wypada odsydian.

c11PxHh.png

4J0kIx2.png

IP: mc.proCrafters.pl

mca.png

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam rozpadnie sie juz po 3/4 tygodniach

Chyba nie wiesz jak trudno jest utrzymać serwer przez te 3-4 tygodnie.

Ps. Nadal macie błąd :P (bug -> to taki jak Pepcio zepsuje gildie, a Wam chyba chodzi o Bóg :)

Opublikowano

O nie, znowu oni :D.

Ciekaw jestem jak to wyjdzie, oby było bez większych błędów i co najważniejsze z oryginalnymi, Waszymi pomysłami, bo ostatnio to, co zrobiliście to było przerobione XCrafters... :P

Powiem szczerze, nie sądzę, żebyście zawojowali mega rynek serwerów, bo tego typu serwerów jest po prostu zbyt dużo i jeden chuj, czy autorskie pluginy, czy to, czy tamto, bo wszystkie projekty oferują jedno i to samo, ale jak to dobrze ogarniecie, to będziecie mieli stałą, wystarczającą gartskę graczy - tego jestem pewien. ;)

Powodzenia chopaki! :D

8098_com.tmobile.theme.Ubuntu_ubuntu-cm1

Risen. :# - wierny użytkownik Linux'a (Ubuntu). :D

Opublikowano

O nie, znowu oni :D.

Ciekaw jestem jak to wyjdzie, oby było bez większych błędów i co najważniejsze z oryginalnymi, Waszymi pomysłami, bo ostatnio to, co zrobiliście to było przerobione XCrafters... :P

Powiem szczerze, nie sądzę, żebyście zawojowali mega rynek serwerów, bo tego typu serwerów jest po prostu zbyt dużo i jeden chuj, czy autorskie pluginy, czy to, czy tamto, bo wszystkie projekty oferują jedno i to samo, ale jak to dobrze ogarniecie, to będziecie mieli stałą, wystarczającą gartskę graczy - tego jestem pewien. ;)

Powodzenia chopaki! :D

Dzięki za (słabą)opinie, celujęmy w dopracowanie, brak błedów, oraz autorskie pluginy.

Najlepszy serwer Wojny Gildii?

Sprawdz! - mc.proCrafters.pl

Opublikowano

Zapowiada się znowu bardzo fajnie ;) Ostatnia edycja była dobrze zrobiona i było by naprawdę fajnie gdyby nie te ataki DDOS ;)

Opublikowano

Zapowiada się znowu bardzo fajnie ;) Ostatnia edycja była dobrze zrobiona i było by naprawdę fajnie gdyby nie te ataki DDOS ;)

Dzięki.

// W prezentacji nie było.

Posiadamy OBSYDIANARKI - obsydian regeneruję się co 9 sekund.

Opublikowano

Szczerze mówiąc nie ma tutaj żadnego oryginalnego pomysłu .Teraz praktycznie na każdym serwerze znajdziecie właściwie to samo. Czy to ranking czy gildie, co prawda w gildiach zbytnio pozmieniac nic nie można ale zawsze można dodac jakieś własne ciekawe rzeczy. Serwery takie jak inne ale plus dla was że nie używacie skript . Powodzenia w rozwijaniu serwera  ;) 

00768247823007970726.jpg

Opublikowano

Serwer zapowiada się na prawdę fajnie, na pewno zagram z moją ekipą ;)

Spawn na tych ss'ach nie wygląda "pięknie" ale jest ok :)

_LillyPL_

6770714055827651007269.jpeg
Opublikowano

Szczerze mówiąc nie ma tutaj żadnego oryginalnego pomysłu .Teraz praktycznie na każdym serwerze znajdziecie właściwie to samo. Czy to ranking czy gildie, co prawda w gildiach zbytnio pozmieniac nic nie można ale zawsze można dodac jakieś własne ciekawe rzeczy. Serwery takie jak inne ale plus dla was że nie używacie skript . Powodzenia w rozwijaniu serwera   ;) 

Z tego co ja wiem tutaj chodzi o to że oni pisali własne pluginy od zera ;) 

Opublikowano

Szczerze mówiąc nie ma tutaj żadnego oryginalnego pomysłu .Teraz praktycznie na każdym serwerze znajdziecie właściwie to samo. Czy to ranking czy gildie, co prawda w gildiach zbytnio pozmieniac nic nie można ale zawsze można dodac jakieś własne ciekawe rzeczy. Serwery takie jak inne ale plus dla was że nie używacie skript . Powodzenia w rozwijaniu serwera  ;) 

Wszystkiego tutaj nie opisaliśmy, np. Giantów spanujących się w losowych miejscach, obsydianarek itd.

Alę dzięki, za opinie ;)

Opublikowano

"Parse error: syntax error, unexpected '<' in /home/w214/domains/procrafters.pl/public_html/index.php on line 61" buuuu

@mpcforum - dzięki za warna -.- Napisz koledza błąd występujący na stronie, dostań warna. Poprstu ku$wa MPC -.-

Opublikowano

Serwer po prezentacji jeśli chodzi o grafikę i info to ok. Ale napisze tak... nazywanie pluginu na gildie autorskim po tylu innych gildiach umieszczonym w necie i do tego napis "autorskie tagi i system sojuszy" no ludzie to nie jest nowe to nie jest oryginalne to nie jest autorskie , chodzi mi teraz o pomysł nie o sam kod co może być autorski (watpie) to mnie dobija czy wy nie możecie stworzyć czegoś własnego ? Tylko robicie nędzne podroby? ; ( gdybyście zrobili tagi własne typu np lvl:56nick czy coś to jest już ★ ale pisanie ze to autorskie ; ( albo stoniarki no kur* autorskie no nie myślę pewnie kod spisany i git. Coblexstone to tez nie autorskie kod pewnie od plg z mpc , sam widziałem kod na bukkit.pl z tym cobblexem i go wykorzystał i teraz all mają autorskie plg heh. . Powodzenia może zaskoczycie czymś więcej :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...