Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

proCrafters

PE50

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer po prezentacji jeśli chodzi o grafikę i info to ok. Ale napisze tak... nazywanie pluginu na gildie autorskim po tylu innych gildiach umieszczonym w necie i do tego napis "autorskie tagi i system sojuszy" no ludzie to nie jest nowe to nie jest oryginalne to nie jest autorskie , chodzi mi teraz o pomysł nie o sam kod co może być autorski (watpie) to mnie dobija czy wy nie możecie stworzyć czegoś własnego ? Tylko robicie nędzne podroby? ; ( gdybyście zrobili tagi własne typu np lvl:56nick czy coś to jest już ★ ale pisanie ze to autorskie ; ( albo stoniarki no kur* autorskie no nie myślę pewnie kod spisany i git. Coblexstone to tez nie autorskie kod pewnie od plg z mpc , sam widziałem kod na bukkit.pl z tym cobblexem i go wykorzystał i teraz all mają autorskie plg heh. . Powodzenia może zaskoczycie czymś więcej :)

Pod tą edycje, pisałem nowe gildie - nie mów mi że nie są autorskie! :*

CobbleStone - Drago, napisał je pod pcr, potem na bukkit/mpc - ja pod tą edycje i tak je przerobilem.

Zobaczysz, jak wbijesz...

Najlepszy serwer Wojny Gildii?

Sprawdz! - mc.proCrafters.pl

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No no no kolejna edycja będzie na pewno mega i serwerek będzie bardzo

Dobry.

Na pewno wbije popatrzę.

Tylko żeby nie było tak że edycja 2 tyg i nara, bo to kolejny bezsens. 

Pozdrawiam i życzę powodzenia ;)

To ja typ niepokorny ;x

Opublikowano

O TAAAKIE nowości ;g

5618714016243421055651.png

Jakby co, to gianty respiące się na mapie to były już kilka lat temu na skkfie :) Tylko bez tego komunikatu ^^

Ciekawie się zapowiada, wejdę zobaczę :P

tenor.gif

Opublikowano

Jakby co, to gianty respiące się na mapie to były już kilka lat temu na skkfie :) Tylko bez tego komunikatu ^^

Ciekawie się zapowiada, wejdę zobaczę :P

Zostało mi jeszcze kilka rzeczy związanych z pvp ;)

Opublikowano

Słabe... Na prawde slabe. admin po 5 minutach mojej gry dal mi bana... Jesli szukacie czegos gdzie administracja nie ma kilka latek, to zapraszam na xxx

Pomogłem? Daj lajka! Z góry dzięki!

Opublikowano

@davdog00 - jak mógł Ci dać bana jak serwer 6 czerwca startuje? #gimba #chamska #reklama #tag

@topic - czekam na serwer, bedę cwaniak i zbuguję gildie Pepcia! :D

Opublikowano

Te gianty co się spawnią są normalne? Zwykłe? 

Jak nie, to może jakby miały jakieś efekty i więcej hp.

Co do startu serwer'a wątpię, że wam wypali.. zauważcie, że tego samego dnia startuje również

bardzo popularny serwer, xcr ;)

PC spec: MONITOR: 1. ASUS 27' 2. BenQ 24'
PHONE:   LG G3/G4  | CPU; Intel i7 |  RAM; KINGSTON 16GB HypX (2x8GB)         |  PSU; Corsair AX1200i              |  GPU; GeForce GTX 980  |  CASE; SilentiumPC Gladius X80 Pure Black
MOUSE;  Zowie FK2  |  KEYBOARD; SS APEX #fnatic edition & Qpad MK-85 Pro Gaming  |  HEADPHONES; Qpad QH-85  |  MOUSEPAD; Razer Goliathus

Opublikowano

Te gianty co się spawnią są normalne? Zwykłe? 

Jak nie, to może jakby miały jakieś efekty i więcej hp.

Co do startu serwer'a wątpię, że wam wypali.. zauważcie, że tego samego dnia startuje również

bardzo popularny serwer, xcr ;)

Ta data została ustalona przedtem, i oczywiście jakiś duży serwer też startuje w ten dzień :_:

Ogólnie, liczymy na graczy z poprzednich edycji, oraz z tej reklamy że dotrzymacie towarzystwa, i pogracie na procrafters.

Gianty, nie mają jak narazie żadnych specjalnych sił, są tylko po to aby gra była ciekawsza, każdemu się już nudzi normalny typ rozgrywki.

Opublikowano

No to tak:

Startujemy już jutro, standardowo pod ip mc.procrafters.pl, na start będzie około 200 slotów.

10417736_686223604770795_279888764040427

Opublikowano

Czekam! :D Będą lagi? ;) Sam serwer widziałem. Pluginy bardzo dobre więc zagram. :D OBY BEZ LAGÓW I BEZ COFFEK! 

Pozdrawiam Administacje!

MrDiaxxuPL

Gram w gry.

Opublikowano

Czekam! :D Będą lagi? ;) Sam serwer widziałem. Pluginy bardzo dobre więc zagram. :D OBY BEZ LAGÓW I BEZ COFFEK! 

Pozdrawiam Administacje!

MrDiaxxuPL

Nie powinno być żadnych ;d

Przygotowywać ekipy na start :3

Opublikowano

Jasne, że polecam, ponieważ w miarę znam właściciela (Pepcia). Serwer będzie dopracowany oraz profesjonalny (na pewno). =D 

Powodzenia, Konrad.

Opublikowano

Jasne, że polecam, ponieważ w miarę znam właściciela (Pepcia). Serwer będzie dopracowany oraz profesjonalny (na pewno). =D 

Powodzenia, Konrad.

Dzięki, zapraszam :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...