Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 14 Ultimate Team TRAINER AUTOMATYCZNY

A.d.i

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam rozwiązanie. Gdy uruchomisz fife w oknie 800x600 musisz ją jeszcze bardziej zmnieszyć(ręcznie).Myszkę ustawiasz nad oknem fify,nie obok i włączasz autotrainera(Pamiętaj o zamrożeniu kontraktów). Powinno działać. Ale rozwiązania na problem oddający 3pkt przeciwnikowi nie ma.

Opublikowano

No ok, mam w tym trainerze podświetlone to co trzeba, minimalizuję go, najeżdżam na "Następny mecz", klikam w Auto Trainie "Play All", w górnym rogu mam "Playing" i nic się nie dzieje... Pomożecie?

Kliknij na Fife 14 i powinno byc wszystko gites.

Jest jakieś rozwiązanie na mój problem?? Ktoś kto używa trainera ma to samo??

Mam to samo, na razie trzeba pilnowac trainera.

WITAM WSZYSTKICH.

Mam mały problem. Jest na filmiku.

https://www.youtube.com/watch?v=cQJmxqkVBSE&feature=youtu.be

Pozdrawiam, i czekam na odpowiedź.

Ten sam problem ;/

Może nie zmieniłeś na numerycznej z gości na gospodarze?

W trainerze pisze, ze wystarczy miec F4 i Num9 (czyli gospodarze).

A jest to trainer automatyczny, czyli nie powinno go sie pilnowac.

Opublikowano

Mam rozwiązanie jak pisałem na stronie 4 tylko się gdzieś zagubiło wśród postów. Otóż uruchomcie fife 14 w oknie, 800x600, następnie zmniejszcie ją jak najbardziej się da. Włączcie trainera i autotrainera, a myszkę ustawcie nad oknem FIFY dokładniej nad "Następny mecz" i włączcie autotrainera. To powinno zapobiec tzw. "zacinaniu się autotrainera". : )

Opublikowano

Ja teraz chcialem potrainerowac w World Cupie. Zamrozilem kontrakty, wszystko jak trzeba, przelecialo do finalu, przychodze z powrotem i i patrze, ze w ogole nie szuka przeciwnika w finale. Troche szkoda, bo lepiej jest trainerowac przeciez w WC, niz w 1 lidze... ale najwyrazniej bede musial w sezonach trainerowac. Poczekam jeszcze chwile i zobacze jaka jest szybkosc wyszukiwania przeciwnika.

Po chwili wyszukalo przeciwnika, ale to nie zmienia faktu, ze lepiej traineruje mi sie w sezonach.

Opublikowano

U mnie jest taki problem, że jak wyszukuje przeciwnika, to się automatycznie anuluje, i szuka znowu, anuluj i szuka i tak w kółko. :/ Da się to jakoś naprawić ?

Opublikowano

U mnie jest taki problem, że jak wyszukuje przeciwnika, to się automatycznie anuluje, i szuka znowu, anuluj i szuka i tak w kółko. :/ Da się to jakoś naprawić ?

Musisz po prostu poczekać, w końcu znajdzie. Spokojnie.

Opublikowano

A właśnie i jeszcze coś, próbuję trainerować w World Cup'ie, bo nie chcę dojść z 4 do 1 ligi.. I czasami w tym World Cup'ie jak wyszukało mi przeciwnika, to jego skład jest pokazany przez jakieś 15 minut i nadal ładuje, i muszę resetować grę i zalicza mi rage quita... Wydaje mi się, że to Trainerowcy, bo zawsze mają tyle samo pkt i 0 straconych bramek... Da się coś z tym zrobić, żeby zawsze ładowało mi tą grę ?

Opublikowano

Ale, że co ? To moja wina niby ?

Nie wiadomo, bo w Fifie World tez mi czasem laduje z 10 minut squad, a nastepnie albo musze wylaczac gre, albo sie zawiesza.

A mój sposób Ci działa : ) ??

Tak, dziala. Trainerowalem z godzine, ani razu nie weszlo w historie, tylko problem w tym, ze bardzo dlugo laduje przeciwnika. Meh.

Opublikowano

czy jest jakieś rozwiązanie że bym wygrywał cały czas mecze ??

Jak masz wlaczone F4 i Num9, to wygrywasz tylko, jak jestes gosciem. Wiec... chyba nie ma rozwiazania na to, ale wg mnie wiecej razy jest sie gosciem niz gospodarzem.

Opublikowano

siemanko.może mi ktoś powiedzieć czy EA jeszcze banuje w FIFIE 14 za trainer?Czy już tyle tego jest ,że mają wywalone na PCta

Nadal się tym zajmują.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Mam pewien problem... zamrazam kontrakty, wchodze w WC i chce wyszukac przeciwnika i pisze "Podczas tworzenia sesji gry wystapil blad. Sprobuj ponownie."
Wie ktos jak to naprawic? Bo jak chcialem trainerowac w sezonach to normalnie wygrywalem mecze, dostawalem 100 iles coinsow, lecz nie dodawalo punktow. W czym tkwi problem?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam mam pytanie odnośnie "JitBit macro recorder" czy w pełnej wersji pasek który ładuje się po uruchomieniu jakoś przedłuża się bo zauważyłem ,że ładuje się do pewnego momentu.
I dugie pytanie czy jest coś co może zastąpić owy program bo za szybko anuluje wyszukiwanie przeciwnika.

l3mon.png
Opublikowano

Witam mam pytanie odnośnie "JitBit macro recorder" czy w pełnej wersji pasek który ładuje się po uruchomieniu jakoś przedłuża się bo zauważyłem ,że ładuje się do pewnego momentu.

I dugie pytanie czy jest coś co może zastąpić owy program bo za szybko anuluje wyszukiwanie przeciwnika.

Która liga?

W 9 czy 10 lidze, gdzie gra mało osób może się wydawać, że cały czas anuluje.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...