Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 14 Ultimate Team TRAINER AUTOMATYCZNY

A.d.i

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Który plik autotrain odpalać? 1920x18080 czy 1366x768 ?

Ja odpalam train 1280x768 i wszystko smiga. Mi sie zdaje, ze nie wazne ktory odpalisz i tak bedzie dzialac.

Opublikowano

To daje mi błąd po zwycięstwo MŚ meczów i nie może pomóc? :We are sorry but there has been an error with ultimate team...

Ten auto trainer nie dziala na World Cupie...

Opublikowano

To daje mi błąd po zwycięstwo MŚ meczów i nie może pomóc? :We are sorry but there has been an error with ultimate team...

W WC nie działa.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Koledzy.. Mógłby m ktoś rzeczowo, na temat od początku do końca , od A do Z wyjaśnić jak używać ?

Nie znam się ;/

Co tu duzo wyjasniac... wszystko masz w instrukcji, wykonuj te wszystkie kroki i potem kliknij play w MCR i tyle. Jak masz jakis problem, to smialo pisz.

Opublikowano

Co tu duzo wyjasniac... wszystko masz w instrukcji, wykonuj te wszystkie kroki i potem kliknij play w MCR i tyle. Jak masz jakis problem, to smialo pisz.

Ok, robie wszystko według instrukcji ale MCR (ato train) sam nic nie zdziała.. :/ Jeżeli np. zaznaczę NUM9 (1gol dla gości)

a jak będe gospodarzem to przeciwnikowi przypisuje pkt. I trzeba pilnować i zmieniać .. :/

Prosiłbym o aktualizację plików AutoTrain. Albo wyjaśnienie ;)

Opublikowano

Ok, robie wszystko według instrukcji ale MCR (ato train) sam nic nie zdziała.. :/ Jeżeli np. zaznaczę NUM9 (1gol dla gości)

a jak będe gospodarzem to przeciwnikowi przypisuje pkt. I trzeba pilnować i zmieniać .. :/

Prosiłbym o aktualizację plików AutoTrain. Albo wyjaśnienie ;)

Jezeli auto train spamuje szybko, to jak masz byc gospodarzem to anuluje sie, jak masz byc gosciem to od razu wchodzi.

Po prostu zrob tak jak w poradniku, F4 i Num 9. Tyle.

Opublikowano

Wszystko dobrze,ale czasem ten autotrainer wejdzie w Historię turnieju i już z tego nie wyjdzie,bo trzeba nacisnąć ESC. Jest jakiś sposób,aby Autotrainer działał prawidłowo, czyli nie było potrzeby pilnowania go? Aby można było nim zarobić ok 500k

Opublikowano

Wszystko dobrze,ale czasem ten autotrainer wejdzie w Historię turnieju i już z tego nie wyjdzie,bo trzeba nacisnąć ESC. Jest jakiś sposób,aby Autotrainer działał prawidłowo, czyli nie było potrzeby pilnowania go? Aby można było nim zarobić ok 500k

Dolaczam sie do pytania, czasem auto trainer wejdzie gdzies i trainer sie 'zawiesza'.

Opublikowano

Musi być jakiś sposób na to. Po prostu,chciałbym aby trainer działał tak,żebym mógł go zostawić na pare godzin i po powrocie Coinsy były zarobione. POMOŻE ktoś? : ) 

Opublikowano

Czyli, jak te 2 przyciski się świecą, to automatycznie będzie wywalać z meczu, czy ja muszę kliknąć któryś z nich w zależności, czy jestem gościem, czy gospodarzem?

Opublikowano

Mam pytanie jakim trainerem szybciej zdobywa się pieniądze tym automatycznym czy zwykłym ??

Automatyczny robi wszystko za Ciebie, a ty mozesz se gdzies pojsc. Wg mnie lepiej automatycznym.

Czyli, jak te 2 przyciski się świecą, to automatycznie będzie wywalać z meczu, czy ja muszę kliknąć któryś z nich w zależności, czy jestem gościem, czy gospodarzem?

Ty po prostu klikasz F4 i Num9 i tyle, nie musisz nic zmieniac, bo jak szuka przeciwnika i mialbys byc gospodarzem, to sie anuluje. Rob tak jak w instrukcji i powinno wszystko dzialac.

Opublikowano

No ok, mam w tym trainerze podświetlone to co trzeba, minimalizuję go, najeżdżam na "Następny mecz", klikam w Auto Trainie "Play All", w górnym rogu mam "Playing" i nic się nie dzieje... Pomożecie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...