Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 14 Ultimate Team TRAINER AUTOMATYCZNY

A.d.i

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanko ? Sprawdzał ktoś to nie ma żadnego wirusa szkodliwego ?

Jest skan przeciez...

Jak odpalić ten plik MCR

W instrukcji pisze, ze na komputerze trzeba miec program JitBit Macro Recorder.

Opublikowano

Ej ravoner a jak to ci działa ? u mnie ciągle enter spami 

Czasem wolno szuka przeciwników i anuluje wyszukiwanie.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Bo num 9 daje wynik gosciowi a num 7 gospodarzowi. To trzeba przelaczac. Chyba ze idziesz gdzies to zostawiasz raz przegrywasz raz wygrywasz

Opublikowano

Ja mam nieco inny problem. Otóż mi ogólnie ten trainer działa bardzo dobrze, nie bierze meczy kiedy jestem po lewej, dobrze wyszukuje przeciwników itp. tylko co  5 - 6 meczy zacina się na wczytywaniu meczu tj, wtedy kiedy jest pokazywany skład przeciwnika i muszę zamknąć fifę i uruchomić wszystko od nowa. Macie jakieś porady na to? Dodam, że jak traineruję ręcznie bez Macro Recordera to zdarzało się to ale bardzo rzadko może 1 raz na 5 sezonów albo w ogóle. 

Opublikowano

Ja mam nieco inny problem. Otóż mi ogólnie ten trainer działa bardzo dobrze, nie bierze meczy kiedy jestem po lewej, dobrze wyszukuje przeciwników itp. tylko co  5 - 6 meczy zacina się na wczytywaniu meczu tj, wtedy kiedy jest pokazywany skład przeciwnika i muszę zamknąć fifę i uruchomić wszystko od nowa. Macie jakieś porady na to? Dodam, że jak traineruję ręcznie bez Macro Recordera to zdarzało się to ale bardzo rzadko może 1 raz na 5 sezonów albo w ogóle. 

Spróbuj może pozamykać programy działające w tle i zbędne procesy.

Opublikowano

Jak klikam play to cały czas jak by spamował enter, 1 sec szuka i od razu enter wciska i tak w kółko jakieś porady ?

4566511400.png

Opublikowano

Spróbuj może pozamykać programy działające w tle i zbędne procesy.

Wszystko pozamykane zawsze mam i zawsze tak przerywa

Opublikowano

Jak klikam play to cały czas jak by spamował enter, 1 sec szuka i od razu enter wciska i tak w kółko jakieś porady ?

Wszystko przez to, że mało osób gra na WC.

Mi też tak czasem zrywa.

Opublikowano

W wc to dobre jest, za 7 meczy macie 30k zarobku, ale ja nie skorzystam bo jednak wole sobie normalnie pograć, a z tym 100k limitu żeby bana nie dostać to niezłe teorie wymyślacie...  ci w top100 rankingach którzy mają tygodniowe zarobki po 10mln na pewno się do tego stosują ;D

Opublikowano

W wc to dobre jest, za 7 meczy macie 30k zarobku, ale ja nie skorzystam bo jednak wole sobie normalnie pograć, a z tym 100k limitu żeby bana nie dostać to niezłe teorie wymyślacie...  ci w top100 rankingach którzy mają tygodniowe zarobki po 10mln na pewno się do tego stosują ;D

Po 9 sezonach dostaje się już po 0 monet.

Opublikowano

Powiedzcie bo mi nie wyswietlaja sie jak wlaczam ten trainer ktory kolwiek .mcr to nie ma wogole przyciskow wpisanych sa tylko te label....

O otwierales instrukcje, w ktorej pisalo, ze wystarczy kliknac play?

@topic

Trainer dziala, wszystko smiga, masz +, ale czasami buguje sie i wchodzi do okienka czatowania ze znajomymi.

Opublikowano

Działa na World Cup ? Potrzebuję pomocy. Jest jakaś inna edycja specjalnie pod WC ? Bo niestety mi nie śmiga na WC.

Pod WC nie działa.

Opublikowano

Koledzy to jest limit w WC czy nie ma, bo w jednym temacie ejst napisane, ze no limit, a tutaj ze po 9 sezonie dostaje sie zero monet?

W sezonach FIFA ultimate team limit wynosi 9 sezonów rozgrywanych w 1 lidze.

Natomiast w dodatku do FIFA ultimate team World Cup nie ma limitu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...