Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SurtaceMT2.pl [Dedyk] [Medium]

Maliusek1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie no, nie wierzę własnym oczom Mariusz dodał coś na serwer, jak tak dalej pójdzie to będzie się polecało ^^

@Edit zmień bony tego strusia oraz u "potwornej bestii" bonus inteligencji, chyba, że dodasz do reszty staty to w porządku.

• Odpowiedzi 240
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie no, nie wierzę własnym oczom Mariusz dodał coś na serwer, jak tak dalej pójdzie to będzie się polecało ^^

@Edit zmień bony tego strusia oraz u "potwornej bestii" bonus inteligencji, chyba, że dodasz do reszty staty to w porządku.

No ja gram pierwszy raz na jego serwerze wczoraj zniklo mi kilka rzeczy oddal to dzis wiec wydaje sie byc spoko duzo slyszalem o nim jaki to on nie jest itp i ze jego serwery nie wytrzymuja 2 tygodni...

Mam nadzieje ze ten wytrzyma dlugo bo juz na niego 1047min straciłem ;d

Opublikowano

No ja gram pierwszy raz na jego serwerze wczoraj zniklo mi kilka rzeczy oddal to dzis wiec wydaje sie byc spoko duzo slyszalem o nim jaki to on nie jest itp i ze jego serwery nie wytrzymuja 2 tygodni...

Powiem Ci tak, gdyby pracował miałby jeden z lepszych serwerów, zobaczymy może tym razem udowodni swój wiele razy przez niego podkreślany "profesjonalizm" ;)

Opublikowano

Dobrze zrozumiałem ? Jego serwy "nie"wytrzymują 2 tygodni i padają tak ? 

Opublikowano

Dobrze zrozumiałem ? Jego serwy "nie"wytrzymują 2 tygodni i padają tak ? 

Czytaj ze zrozumieniem, ja napisałem że tak słyszałem, a czy tak było, czy też nie tego nie wiem.

Opublikowano

@Aktualizacja

System zaklęć

3.png

System ten polega na zaklinaniu zwojów, które dają bonusy na określony czas (3 godziny).

Zwoje można ściągać i ubierać, a szansa na ich wytworzenie to 100%.

Aby utworzyć zwój, należy udać się do nowego NPC w mieście - Czarodzieja Wehsa.

2.png

Następnie musimy posiadać 2x określone kryształy (np. kryształ ataku) oraz pusty zwój.

1.png

Gdzie je zdobędziemy? Otóż wszystkie ulepszacze potrzebne do utworzenia zwoju dropią ze wszystkich potworów (poziom 40+).

Dodatkowo pusty zwój można jeszcze dość łatwo zdobyć z Umarłego Rozpruwacza.

Jakie są zwoje i jakie dają bonusy?

Zwój Ataku: +15% średnie obrażenia, +100 Atak

Zwój Obrony: +25% blok ciosów, +150 Obrona

Zwój Magii: +10% obrażenia umiejętności, +30% regeneracja PE

Zwój Walki: +15% szansa na otrucie, +25% silny przeciwko potworom

Do poprawnego działania systemu, należy pobrać wszelkie najnowsze aktualizacje (za pomocą patchera _update.exe).

Pobierając teraz klienta, patch już jest wgrany.

Pozdrawiam i życzę miłej gry,

THE.

Opublikowano

TP jest u Uriela, mapa jest od 105 poziomu.

105 tak? mówiłeś że od 100... od 99 do 100 z ratami pd drop pd is expiłem na mapie 90 ponad 2h a spot sie respi co 3min... to jest smieszne jak na max 180lv zmien ta mapke na 100 albo zrob cos z mapa na 90lv tam sie nie da expic... 

Miałem tu grać ale myślałem że to ogarniesz te expowiska a lipa wyszła.

Ja nic nie mówie ale myśle ze coś kręcisz jak ci wcześniej pisałem ze wbiłem 90 to mapa była zbugowana cały dzień czekałem aż ja naprawisz to był tam exp do dupy... 

Następnie pisałem czy zrobisz tam normalny exp to napisałeś że następna mapa od 100lv a na tej mapie 90 poprawisz exp i respy...

Teraz piszesz że następna mapa od 105 a mapa od 90 dalej nie poprawiona 2h biłem tam z 99 do 100 więc nie wiem co z tym zrobisz....

Odpisz odrazu bo jestem cierpliwy ale to już przesada.

Opublikowano

Nadal rozdawane są SM za rejestracje ?:)

Jak tak to proszę o ich przynanie :P

Serwer wydaje się być ciekawy, zobaczymy jak wygląda w grze.

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Monety rozdane.

a mi odpiszesz?

105 tak? mówiłeś że od 100... od 99 do 100 z ratami pd drop pd is expiłem na mapie 90 ponad 2h a spot sie respi co 3min... to jest smieszne jak na max 180lv zmien ta mapke na 100 albo zrob cos z mapa na 90lv tam sie nie da expic... 

Miałem tu grać ale myślałem że to ogarniesz te expowiska a lipa wyszła.

Ja nic nie mówie ale myśle ze coś kręcisz jak ci wcześniej pisałem ze wbiłem 90 to mapa była zbugowana cały dzień czekałem aż ja naprawisz to był tam exp do dupy... 

Następnie pisałem czy zrobisz tam normalny exp to napisałeś że następna mapa od 100lv a na tej mapie 90 poprawisz exp i respy...

Teraz piszesz że następna mapa od 105 a mapa od 90 dalej nie poprawiona 2h biłem tam z 99 do 100 więc nie wiem co z tym zrobisz....

Odpisz odrazu bo jestem cierpliwy ale to już przesada.

THE MOZESZ MI ODPISAC ? 

i znów czegac 4h na odp..

Opublikowano

dodaj odbugowywanie postacji na strone www  :D  BO grota piekieł Bug  wywala klienta ^^ 

Opublikowano

a mi odpiszesz?

THE MOZESZ MI ODPISAC ? 

i znów czegac 4h na odp..

Napisz konkretne o co chodzi bo za pewne piszesz "Daj mi GM". Ja napisałem jak miałem problem i od razu dostałem odpowiedź. Możesz też napisać na forum serwera. 

Pozdrawiam.

Opublikowano

Będą te SM dla najbardziej aktywnych graczy?

@Edit: Serwer off ?

TA KOPA DOSTANIEMY BO TO CO WYDAŁEM NA PD I WIERZCHOWCA POSZŁO SIE Y...Ć BO CZAS MINOŁ LUDZIE EXP W GROCIE MASAKRA RAZ SĄ RATY RAZ NIEMA PRZESADA THE CO TY ODPIERDALASZ GDYBY TO BYŁ TWÓJ PIERWSZY SERW SPOKO ALE TO JUŻ KILKU--NASTY I DALEJ ODPIERDALASZ KASZANE TYLKO ODPISUJESZ MONETY ROZDANE A KACIAŁY CO LUBIĄ DUPY LIZAĆ JUŻ POLECAJĄ BO DOSTALI SM JA PERDOLA PORAŻKAAAAAAAAAAAAA

SERWER OFFFF !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...