Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SurtaceMT2.pl [Dedyk] [Medium]

Maliusek1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Narzekacie, nic się wielkiego nie stało.

narzekamy, owszem, bo jak mamy grać skoro co 15 minut pada logowanie ? kupiłem rosy itp u handlary, tepłem sie do groty i jeb, logowanie off i mnie wywaliło

• Odpowiedzi 240
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer online.

Monety rozdane kolejnym graczom.

Miłej gry!

TE MONETY CO ROZDALIŚCIE TO POLECĄ W.... JAK SERW ON JEST 15 MINUT NA GODZINE I TO CO KUPILIŚMY POMAŁU TRACI SIE ZRÓBCIE COŚ LUDZIKI Z TYM :(

Opublikowano

O godzinie 15:00 przerwa techniczna mająca na celu likwidację najważniejszych problemów.

Za problemy przepraszam, na pewno wynagrodzę to aktywnym graczom.

Opublikowano

O godzinie 15:00 przerwa techniczna mająca na celu likwidację najważniejszych problemów.

Za problemy przepraszam, na pewno wynagrodzę to aktywnym graczom.

i takie coś popieram :D

Opublikowano

Znowu wynagrodzenie, nie rozpieszczaj tak nas ...

@Maliusek1 czemu nie postawiasz alcatry, ametystowego lub longju, nl2 hmmmmmmmmmmmmm im więcej tego tym lepiej.

Opublikowano

Przerwa skończy się po 16.

MAPKI DODAJCIE JAKIEŚ OD 80 BO TO JEST JAK PL SAME STANDARDY PRAKTYCZNIE MAPKE DO EXPA MAPKE DO ULEP A NIE 1 MAPKA CZYLI GROTA I TAM ALL MA DROPIĆ TO MA PRZYCIĄGAĆ LUDZI MA BYĆ UROZMAICENIE A NIE WSZYSTKO NA JEDNO KOPYTO

Opublikowano

MAPKI DODAJCIE JAKIEŚ OD 80 BO TO JEST JAK PL SAME STANDARDY PRAKTYCZNIE MAPKE DO EXPA MAPKE DO ULEP A NIE 1 MAPKA CZYLI GROTA I TAM ALL MA DROPIĆ TO MA PRZYCIĄGAĆ LUDZI MA BYĆ UROZMAICENIE A NIE WSZYSTKO NA JEDNO KOPYTO

Nie będzie dodanych map do dropu, expa jest to co w prezentacji i nie licz na coś dodatkowego (chyba, że znowu da z innego projektu swojego) + żaden serwer już nie przyciągnie tak sporej ilości osób jakie miał kiedyś Mariusz (Maliusek1) THE jak kto woli jak powiedziała Habibi jest spalony na forum do tego jest spalony na "rynku" prywatnych serwerów jeżeli ktoś wchodzi w publikacje metin2 i widzi:

- SpotlineMT2 już któryś raz

- NewLongju2 był 2 razy

- Surface/SurtaceMT2

- Spotliny s1/s2

To proste jest to, że nie wchodzi nawet w temat bo wie, że nie jest warto sporo osób jest nawet zniesmaczona nazwą, która się powtarza od X lat.

Mariusz mógł mieć spoko serwery, ale leci w bambuko to już normalka, a chciałem mu wielokrotnie udzielić pomocy, porad, ale on ma swój świat i słucha tylko siebie, a nawet czasami nie rozumie tego, że nie da rady z tym podejściem postawić coś konkretnego.

Opublikowano

Właśnie to robię. =)

Mógłbyś podać mi jakiś kontakt do ciebie na PW ? ts albo gg cokolwiek, zgłoszę ci parę błędów, które do tej pory znalazłem.

Opublikowano

Kurwa, człowieku napraw ten serwer RAZ A PORZĄDNIE... IS też nie działa. Co tu do chuja się wyprawia, nazwa serwera nie SurtaceMT2 tylko OnlyBugMT2..

Kiedy nie ma mnie dla Ciebie znaczy nie ma mnie kurwa... ;((

Moda się powoli kończy oby razem z nią odeszli,

Ci wszyscy chorzy rapowcy by nie nazwać ich raperzy ... !

Opublikowano

Kurwa, człowieku napraw ten serwer RAZ A PORZĄDNIE... IS też nie działa. Co tu do chuja się wyprawia, nazwa serwera nie SurtaceMT2 tylko OnlyBugMT2..

Przecież napisał dwa posty wyżej, że właśnie to robi... nie umiesz czytać czy jak?

Novum.png

Opublikowano

ale fakt faktem mógłby podać konkretne info . Ile czasu mu jeszcze zejdzie z naprawianiem serva.. bo tylko czekamy a szkoda czasu bo mi się fajnie grało .

dokładnie tak, fajnie się gra, serwer spoko, ale gm tylko napisał ze robi serwer i nic więcej,

chcemy wiedziec co robi i kiedy skonczy

Opublikowano

Przecież napisał dwa posty wyżej, że właśnie to robi... nie umiesz czytać czy jak?

Serwer działał i znowu wyłączył...

Kiedy nie ma mnie dla Ciebie znaczy nie ma mnie kurwa... ;((

Moda się powoli kończy oby razem z nią odeszli,

Ci wszyscy chorzy rapowcy by nie nazwać ich raperzy ... !

Opublikowano

Zgodzę się, bo sam wbiłem i nie zdążyłem nawet rozwalić metina na atla, bo wywaliło. Widocznie coś testował i na chwilę włączył :) jak dla mnie to może i kilka godzin nad tym spędzić, aby wszystko było dopracowane (czyli tesktury dla fryzur i wierzchowców z is, odbugowane postacie, odblokowane przenoszenie na mapę od 90)

Novum.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...