Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SurtaceMT2.pl [Dedyk] [Medium]

Maliusek1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kłamać nigdy nie kłamałem graczy, to wszystko przez lenistwo. 

Złamana obietnica również podlega kłamstwu, ale widzę że widzisz w czym jest problem choć nie wiem jesteś przebiegły może robisz to pod "publikę"

@edit szkoda, że mało co chcesz się zmienić czekam na GG w sprawie serwera ;)

• Odpowiedzi 240
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No okej. Ty nie kłamiesz, Ty obiecujesz i nie dotrzymujesz słowa :P

No Julka, muszę Ci przyznać rację.

@Serwer

Konkurs zareklamuj nas!

Konkurs polega na nagraniu filmiku na youtube z serwera.

Każdy filmik do 24 godzin jest nagradzany - 2.000SM.

Pod koniec konkursu, prace są oceniane i pierwsze 3 otrzymują nagrodę główną.

Zapraszam wszystkich do udziału w konkursie, a szczególnie tych, którzy lubią łapać okazje na SM'y.

Więcej na naszym forum.

Opublikowano

Kłamać nigdy nie kłamałem graczy, to wszystko przez lenistwo. 

Nigdy nie kłamałeś ? Hmm, a co powiesz na temat "przenoszenia Spotlinemt2 na nową maszynę" po czym serwer już nigdy nie ruszył ponownie ? :)

Nie polecam grać, GA co chwilę otwiera nowe serwery, bo wiadomo ludzie chcą mieć topke a to się równa $$$, chociaż dobrze postawiony serwer by lepiej zarabiał niż setki nowych. ;)

Opublikowano

Nigdy nie kłamałeś ? Hmm, a co powiesz na temat "przenoszenia Spotlinemt2 na nową maszynę" po czym serwer już nigdy nie ruszył ponownie ? :)

Nie polecam grać, GA co chwilę otwiera nowe serwery, bo wiadomo ludzie chcą mieć topke a to się równa $$$, chociaż dobrze postawiony serwer by lepiej zarabiał niż setki nowych. ;)

Był przenoszony, lecz podczas przenoszenia zauważyłem, że brakuje tabel, możesz porównać sobie adres ip dawnego spotline'a i aktualnego.

Mało tego, mam archiwa rozmów z serwerowniom gdzie piszę z zapytaniem o odzyskanie danych.

Dokładnie brakowało mi tabeli odpowiedzialnej za przedmioty na serwerze, tak więc nie było sensu go wznawiać z pustymi postaciami.

Opublikowano

Był przenoszony, lecz podczas przenoszenia zauważyłem, że brakuje tabel, możesz porównać sobie adres ip dawnego spotline'a i aktualnego.

Mało tego, mam archiwa rozmów z serwerowniom gdzie piszę z zapytaniem o odzyskanie danych.

Dokładnie brakowało mi tabeli odpowiedzialnej za przedmioty na serwerze, tak więc nie było sensu go wznawiać z pustymi postaciami.

SS proszę, dziękuje z góry :D 

Opublikowano

No tak, tylko że po tym wszystkim gracze którzy tam grali nie dostali żadnej informacji o tym, żadnego powiadomienia o tym że coś wam poszło nie tak, oczywiście już nie wspomnę o jakimś magicznym słowie. :)

To jeszcze pytanie o poprzednie Surtace(to co nie tak dawno startowało) ono też padło przez brak tabeli ? :)

Osobiście mi nic nie będzie po jakiś twoich tabelach czy przez co tam padło, bo i tak się na tym nie znam. ;)

Opublikowano

No tak, tylko że po tym wszystkim gracze którzy tam grali nie dostali żadnej informacji o tym, żadnego powiadomienia o tym że coś wam poszło nie tak, oczywiście już nie wspomnę o jakimś magicznym słowie. :)

To jeszcze pytanie o poprzednie Surtace(to co nie tak dawno startowało) ono też padło przez brak tabeli ? :)

Osobiście mi nic nie będzie po jakiś twoich tabelach czy przez co tam padło, bo i tak się na tym nie znam. ;)

Surtace, edycja 1 było wyłączone przez kilka dni ze względu na brak opłacenia maszyny (nie miałem wtedy kasy po prostu).

Te kilka dni zamieniło się w ponad tydzień (czekanie na maszynę i jej konfiguracja), co automatycznie zabrało szanse na jakichkolwiek graczy (jak normalnie działał było mało graczy, to co dopiero po tygodniu przerwy).

Oczywiście nadal mam bazę tych kont i w każdej chwili mogę odpalić edycję 1 z tamtymi postaciami.

pozdro zarobia kase  ludzie skoncza kupowac w is albo malo ludzi bedzie kupowac i znowu zwijaja sie robia kolejne gowno i tak w kolo macieja ...

Tu nie chodzi o kupowanie, tylko o ilość graczy.

THE kolejnego serwera na pewno nie będzie robił, a jak będę to Wy się o tym nie dowiecie.

Opublikowano

Teraz też jakoś nie widziałem tłumów, to co tym razem kasy ci nie braknie i będzie inaczej ? Coś się mi nie wydaje. :)

No ale powodzenia, bo bardzo ci się przyda. ;)

Opublikowano

Dowiemy, dowiemy. Poznamy po najbardziej na świecie leniwym techniku :P

Selana znowu masz w teamie? Tego samego co Ci Spotka rozwalił? :D

2chao03.jpg

Opublikowano

Dowiemy, dowiemy. Poznamy po najbardziej na świecie leniwym techniku :P

Selana znowu masz w teamie? Tego samego co Ci Spotka rozwalił? :D

Nie mam go w teamie o.O

Opublikowano

Pytam, bo któryś z Twoich GMów twierdzi, że Selansi jest z nimi w teamie no i wcale nie odrzuciłeś kandydatury Bartka na forum. Po tym co zrobił trochę mnie to zdziwiło. Już myślałam, że zdurniałeś do reszty :P

Tak po starej znajomości... pogadaj ze swoimi Mistrzami gry, żeby nie robili Ci antyreklamy. Ciągłe pisanie, że robią eventy dla 16 osób raczej nowych graczy nie przyciągnie. Dyplomacja prawie zawsze gwarantuje sukces, a w Twoim przypadku Manieczku, nie zaszkodzi :P

2chao03.jpg

Opublikowano

Zrobiłem co chciałem i bardzo dawno to było. Szczerze? to mi na tych serwerach już nie zależy ani troszkę głęboko gdzieś mam tego GM bo i tak nie ma co robic gdzie gra 10 graczy online. Wolę wbić się na takiego Metinka i tam pograć bo Sielu wie co to dotrzymanie słowa i stara się jak może, a więc Mariusz, żegnaj i powodzenia w mt2 ! =)

Opublikowano

Zrobiłem co chciałem i bardzo dawno to było. Szczerze? to mi na tych serwerach już nie zależy ani troszkę głęboko gdzieś mam tego GM bo i tak nie ma co robic gdzie gra 10 graczy online. Wolę wbić się na takiego Metinka i tam pograć bo Sielu wie co to dotrzymanie słowa i stara się jak może, a więc Mariusz, żegnaj i powodzenia w mt2 ! =)

Hehe sielu codziennie z True mówi o forum, którego nawet nie ma + ;) pomimo tego jaki jest Mariusz nawet on potrafi forum postawić :D

A Ty Bartuś już nie pamiętasz jak się specjalnie przymilałeś o posadę i lekko zazdrościłeś, że zdobyłem ją będąc sobą jeszcze wtedy zanim zrobiłeś syf udawałeś kogoś innego, a i idź pracować nad swoim niedoszłym serwerem.

To, że THE nie dotrzymuje słowa każdy wie, wszystko zostało napisanie więc znikaj z tematu, ja również to robię.

Opublikowano

Hehe sielu codziennie z True mówi o forum, którego nawet nie ma + ;) pomimo tego jaki jest Mariusz nawet on potrafi forum postawić :D

A Ty Bartuś już nie pamiętasz jak się specjalnie przymilałeś o posadę i lekko zazdrościłeś, że zdobyłem ją będąc sobą jeszcze wtedy zanim zrobiłeś syf udawałeś kogoś innego, a i idź pracować nad swoim niedoszłym serwerem.

To, że THE nie dotrzymuje słowa każdy wie, wszystko zostało napisanie więc znikaj z tematu, ja również to robię.

Forum na metinku jest =) . Nie będę spamić tu ale jeżeli chcesz pogadać to pw... =) bo mam głęboko gdzieś takie hejty od takiej osoby =)

Opublikowano

Zamykam na prośbę autora.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...