Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SurtaceMT2.pl [Dedyk] [Medium]

Maliusek1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TA KOPA DOSTANIEMY BO TO CO WYDAŁEM NA PD I WIERZCHOWCA POSZŁO SIE Y...Ć BO CZAS MINOŁ LUDZIE EXP W GROCIE MASAKRA RAZ SĄ RATY RAZ NIEMA PRZESADA THE CO TY ODPIERDALASZ GDYBY TO BYŁ TWÓJ PIERWSZY SERW SPOKO ALE TO JUŻ KILKU--NASTY I DALEJ ODPIERDALASZ KASZANE TYLKO ODPISUJESZ MONETY ROZDANE A KACIAŁY CO LUBIĄ DUPY LIZAĆ JUŻ POLECAJĄ BO DOSTALI SM JA PERDOLA PORAŻKAAAAAAAAAAAAA

SERWER OFFFF !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zobacz sobie sam jak jest teraz.

Serwer online.

• Odpowiedzi 240
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a mi odpiszesz?

THE MOZESZ MI ODPISAC ? 

i znów czegac 4h na odp..

Idź expic na część 5 a nie 4 gdzie jest 1 spot

@Edit: Przepraszam za post pod postem :C Jak możecie to go usuńcie.

Opublikowano

Tez tak mam to nic... odpal gre plikiem SurtaceMt2 a bedzie dobrze

Odpalam grę tylko tym plikiem i ten błąd wyskakiwał, ale już sobie poradziłem :)

P.S. Dalej można zakładać wierzchowce i bić z buta?

Novum.png

Opublikowano

FAJNIE SERW ON TYLKO PYTAM SIE CO Z PD KTÓRE MIAŁEM NA 24/H ORAZ WIERZCHOWCE KTÓRYM CZAS SPIERDOLIŁ DZIĘKI OFF-aniu  SERWA?

Opublikowano

FAJNIE SERW ON TYLKO PYTAM SIE CO Z PD KTÓRE MIAŁEM NA 24/H ORAZ WIERZCHOWCE KTÓRYM CZAS SPIERDOLIŁ DZIĘKI OFF-aniu  SERWA?

Wyślij mi login na PW, otrzymasz te rzeczy z powrotem.

Opublikowano

@Maliusek1

Sprawdż PW na forum Surtace

@aw skąd miecz +0?

Zwykły miecz na 1lv +0 ? Po co ci tak wgl xD ? Jak trutka to mogę ci dać. MalyBohater ja wbijam 25% w 10 min więc nie wiem o co ci chodzi.

@Maliusek1 gdzie dropią piekielne klucze?

Opublikowano

Doświadczenie na wyższych mapach poprawione, mapa na 105 poziom poprawiona.

Serwer online!

Zapraszamy!

Poprawiona?? miała być na 100lv a ja mam 101 i dalej tej mapki nie ma...

Exp na mapie 90 jest taki sam więc nie mów że coś zmieniałeś...

Opublikowano

Licznik masz na stronie, oceń sam tu liczników nie podkręcają.

Mógłbyś dokładniej napisać gdzie jest ten licznik? Bo ja nic nie widzę  :O

P.S. Kiedy naprawicie wierzchowce, żeby nie dało się mieć ich założonych i chodzić z buta? Niektórzy wykorzystują to w pvp i latają mając po 40k hp, +35% średnich i +100% ataku.

Naprawcie też w końcu tego mistrza zen na końcu atlantydy, dajcie mu normalną funkcję przenoszenia do barona, a od skilli dajcie nowego npc w mieście...

@Edit

z tego co piszą ludzie wyżej to bardzo ciężko wbić 105 lvl na mapie od 90. Też można by było to poprawić, bo bez przesady... jest to serwer easy/medium z max levelem 180 a już na 100 exp bardzo się spowalnia. To jak będzie wyglądał exp na 160?

Novum.png

Opublikowano

który to już start THE? 7 , 8 ? ;] tydzien dwa kasa i otwieramy nowy ;] nie rozumiem jednego, ze za kazdym razem wracaja do Ciebie ludzie zeby wjebac ta kase :))))) banda idiotow ;] idzcie expic ;] na poprzednim serwie dawal po 1.5k SM teraz jak ludzie widza 7k SM to nawet nie patrza czyj to serwer i jaka ma nazwe.

Pozdro 600

Opublikowano

Mógłbyś dokładniej napisać gdzie jest ten licznik? Bo ja nic nie widzę  :O

P.S. Kiedy naprawicie wierzchowce, żeby nie dało się mieć ich założonych i chodzić z buta? Niektórzy wykorzystują to w pvp i latają mając po 40k hp, +35% średnich i +100% ataku.

Naprawcie też w końcu tego mistrza zen na końcu atlantydy, dajcie mu normalną funkcję przenoszenia do barona, a od skilli dajcie nowego npc w mieście...

@Edit

z tego co piszą ludzie wyżej to bardzo ciężko wbić 105 lvl na mapie od 90. Też można by było to poprawić, bo bez przesady... jest to serwer easy/medium z max levelem 180 a już na 100 exp bardzo się spowalnia. To jak będzie wyglądał exp na 160?

ja mam 103 i exp to masakra....

Ale cóż admin to ma gdzieś .

Bosów nie widac bija ale nie widać.

Brak nomrlanego expa na mapie 90.

brak mapy na 100

brak npc ktory mial byc na 100lv...

Opublikowano

Wyślij mi login na PW, otrzymasz te rzeczy z powrotem.

WYSŁAŁEM I LIPA MAM NADZIEJE ŻE NIE DASZ MI PD  O GODZINIE 3 W NOCY WOLE RANO KOŁO 10 ALBO JAK CHCESZ 7 DZ I ALBO WIERZCHOWCA ALBO DODAJ CZAS DO NIEGO BO TO LIPA NA 5/HH

Opublikowano

Admin ogarnij ten exp na mapie 105 na 90 byla katastrofa ... jak na easy/medium a na 105 leci gorzej niz na 90... 

A tak wgl... The ty sobie jaja robisz?

105lv mapa to miasto Trupów...

W prezce pisze ze glowna zaleta tej mapy jest drop tam kurwa nic nie dropi pisze tez ze sa tam moby silne jak olbrzymy i z nich cos dropi chlopie tam nic nie ma sa tylko 2 grupki mobow na 1 hita z ktorych leci po 0,1%...

Albo tą mapke napraw i zrób cośz tym serwem albo no ja sie rzegnam...

No i jeszcze jedno pisze ze znajdizemy tam innego npc u ktorego mozemy cos kupic... chlopie tam nie ma zadnych npc..

Wydropic cos na tym serwie to masakra pol dnia dropienia ulepek aby zrobic glupia bron na 90lv gdie max jest 180 i jeszcze spali...

The mówie ci zrób coś z tymi bugami itp bo to jakaś kpina

Ofnij go nawet na jeden dzien lub wiecej ale wkoncu cos zrob.

Opublikowano

No..... Nadal nie mam konta odbugowanego The pisałeś mi wczoraj na pw że do 20-30 minut będzie ok  wszedłem  kilka h później  i nic  wywala klienta podczas logowania ... 
Pisałem byś dodał skrypt na www  by samemu odbugować ale nadal nie ma ... 
A  konto zbugowane od 12 wczoraj ...  czyli  48h pd sie poszło  bo po ostatniej offce nie  dostałem zwrotu ,,,

Opublikowano

Klasy też do poprawy... gram szamanem z perfect eq pod pvp + fryz 20% na ludzi + zwój magii (+10% um) + broń z kd ninji i walę ninję po 3k (kryty po 6). A ninja bez fryzury, bez kd na mnie  trzepie mnie po 8k nawet. Wyrównacie czy mam robić nową postać?

P.S. Miałem dzisiaj poświęcić sporo czasu na expienie, żeby dojść do mapy od 105, ale z tego co pisze 2x up to widzę, że mój czas poszedłby na marne. Ja rozumiem THE, że specjalnie obniżasz expa, żeby wręcz zmusić graczy do kupna pd'ka z is, ale nawet z tym pd'kiem exp ciągnie się jak flaki z olejem. Na dodatek takie akcje mógłbyś zastosować na większym lvlu a nie już na 90+ gdzie max poziom jest 2x większy - 180! W takim tempie to po 3 miesiącach nie będzie nikogo na serwerze z max levelem (o ile ten serwer wytrzyma tyle w twoich rękach)

Napraw też w końcu tego dziadka przed baronem, a skille P daj chociażby do kapitana, który nie ma żadnej funkcji...

I te wierzchowce, żeby nie dało się z nich schodzić mając założoną pieczęć!

Novum.png

Opublikowano

DALEJ LIPA CHYBA FAKTYCZNIE BĘDZIE TRZEBA KOPNĄĆ SIE GDZIEŚ INDZIEJ A SZKODA NAWET JEŚLI CHODZI O ZAROBEK TOBIE TO JAK TY CHCESZ ZAROBIĆ MARIUSZ JAK TAKIEGO BABOLA POSTAWIŁEŚ LUDZIE BĘDĄ SPIERDALAĆ SZYBCIEJ JAK MYŚLISZ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...