Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SurtaceMT2.pl [Dedyk] [Medium]

Maliusek1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

The, skoro tak masz wenę na odpisywanie to mam pytanie :)

Po co stawiasz tyle serwerów skoro i tak nie masz czasu się nimi zajmować ? :)

Właściwie to każdy wie po co, ale jestem ciekawe co ty na to odpiszesz :]

I nie mów mi że się zajmujesz bo twoje zajmowanie już widać na Spotline i zawsze widać było. ;)

Każdy ma swoje hobby.

• Odpowiedzi 240
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Każdy ma swoje hobby.

Aha, to ciekawe hobby, zakładanie i wyłączanie serwera. ;)

I oczywiście to hobby nie ma nic wspólnego z zyskami z IS. ?

Polecałem cię przez długi czas, lecz tym razem no niestety nie polecam grać, a jak już chcecie grać to nie ładujcie kasy w IS, chociaż przez jakiś czas by się przekonać czy może jakimś cudem The znowu się przykłada. :D

Chociaż moim zdaniem nie ma już na to szans, skoro nawet Carpe(twój chyba najwierniejszy GM) już cie opuścił. :)

Opublikowano

Ogromne i stanowcze NIE!

Znowu to samo, syf SYF i jeszcze raz SYF. Enty raz juz startuje i dalej te same problemy.

Btw. Jeżeli stawianie dennych serwerów Metin2 nazywasz hoppy, radze - ZMIEŃ HOBBY. Na uj masz marnować czas swój - który jak widać jest niewiele wart- ani graczy szukających czegoś nowego.

Nie wiem, za naukę się weź lub czytanie książek, wyjdzie Ci to na plus.

Może w końcu przestaniesz reaktywować to gówno.

Bez pozdrowień

Opublikowano

Który to raz z rzędu...?

Nie lepiej zrobić jeden dobry projekt i wystartować z jakąś reklamą itp, a nie setny raz te same pliki...?

Zauważyłem że stawiasz serwery na odpie*dol, nie polecam, szkoda czasu ;)

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

Ogromne i stanowcze NIE!

Znowu to samo, syf SYF i jeszcze raz SYF. Enty raz juz startuje i dalej te same problemy.

Btw. Jeżeli stawianie dennych serwerów Metin2 nazywasz hoppy, radze - ZMIEŃ HOBBY. Na uj masz marnować czas swój - który jak widać jest niewiele wart- ani graczy szukających czegoś nowego.

Nie wiem, za naukę się weź lub czytanie książek, wyjdzie Ci to na plus.

Może w końcu przestaniesz reaktywować to gówno.

Bez pozdrowień

A ja pozdrowię.

Który to raz z rzędu...?

Nie lepiej zrobić jeden dobry projekt i wystartować z jakąś reklamą itp, a nie setny raz te same pliki...?

Zauważyłem że stawiasz serwery na odpie*dol, nie polecam, szkoda czasu  ;)

2.

SERWER:

zen.png

Umiejętności otrzymujemy (na P) u Mistrza Zen, po wybraniu profesji.

Opublikowano

Wywala klienta po wyborze postaci bez żadnego błędu

@Edit

Mam ściągnięte wszystko z update + ten index, który podawałeś wyżej

Novum.png

Opublikowano

No normalnie nie mogę... :D 
Który raz ten serwer startuje, 10?! 
Nie przekonasz graczy tymi śmiesznymi Smoczymi Monetami.. 

Nie polecam tego czegoś, sprawdźcie który to już jego serwer z tą samą prezentacją, wszystko na zasadzie 
'skopiuj' i 'wklej'. Ewidentnie wszystko pod hajs. Szkoda na to czasu.

Opublikowano

Za 1 razem się logujesz?

Nie, logowałem się już wcześniej. Wbiłem 42 lev i teraz po zalogowaniu i wyborze postaci pokazuje się na sekundę okno ładowania i wywala do pulpitu

@Edit

Zrobiłem nową postać na tym samym koncie i loguję się bez problemów, w takim razie chyba zbugowała mi się poprzednia postać. Prosiłbym o przeniesienie jej do m1, nick Armageddon

Novum.png

Opublikowano

Nie, logowałem się już wcześniej. Wbiłem 42 lev i teraz po zalogowaniu i wyborze postaci pokazuje się na sekundę okno ładowania i wywala do pulpitu

@Edit

Zrobiłem nową postać na tym samym koncie i loguję się bez problemów, w takim razie chyba zbugowała mi się poprzednia postać. Prosiłbym o przeniesienie jej do m1, nick Armageddon

Moja postać również jest zbugowana !!

Nick :Andrew

Opublikowano

Wylogowałeś się w dolinie orków?

Tak ;)

I nie da się ponownie wlogować bo przy ładowaniu wywala metka.

Opublikowano

Tak ;)

I nie da się ponownie wlogować bo przy ładowaniu wywala metka.

Czyli prosty wniosek: postacie wylogowane w dolinie się bugują i trzeba to szybko naprawić :)

Novum.png

Opublikowano

A ja z chęcią zagram, nie grałem wcześniej na ich serwerach, ale ten wydaję mi się fajny i spokojnie sobie na nim pogram.Pozdrawiam was trolle

junior.jpg

Opublikowano

Powiem tak co wiem o nich :) osobiście grałem na SurFaceMT2 jak byście go do dzisiaj mieli i The by myślał troche i czasasmi chociaż 2 dni włożył pracy to do dziś by trzymał się co dalej dziwne to ,że nie działa itemshop bo chciałem zobaczyć jakie itemy 2 nie działa forum żadnego info z administracją prócz , MpcForum na Pw , zaraz napiszą niebawem team speak , mieliście dobry serwer SurFaceMT2 1 edycje zjebaliście tylko biologa bo było odpo po 60% tylko źle zzbalansowane klasy , to tyle reszta ok Potem drugi serwer był , też jakiś nie wypał potem 3 itd itd. 

Opublikowano

Czyli prosty wniosek: postacie wylogowane w dolinie się bugują i trzeba to szybko naprawić  :)

Przyznaję rację, rano już będzie wszystko śmigało.

@Informacja

Część osób już otrzymała 7.000SM!

Miłej gry!

Opublikowano

Przyznaję rację, rano już będzie wszystko śmigało.

@Informacja

Część osób już otrzymała 7.000SM!

Miłej gry!

Tak jak miało śmigać na Spotline? A może carpe nadal ma login lodówka lub jakieś inne śmieszne zwroty? Nie polecam

Opublikowano

Kolejny serwer The gdzie po kilkunastu dniach* do miesiąca serwer będzie wyłączony, jak to bardzo, bardzo często się zdarzało. Graczy na serwerze będzie masz 50/100, strona/klient nic nie edytowany w stosunku do poprzednich odsłon :)

" po kilkunast tygodniach do miesiąca " ....

" Ludziu " miesiąc ma 4 tygodnie a nie kilkanaście....

PS.

Admin kiedy naprawicie tp na mapke 90? bo nie idzie sie teleportnąć. 

Miało być dniach :)

Opublikowano

Nie no przełom jest THE mi odpisał :D ale w IS fryz nie ma tekstury i go nie widać, pieczątka nie ma tekstury jeździsz na niewidzialnym koniu.

Do tego mini mapa "SpotlineMT2" w kliencie "SpotlineMT2" okno w logowaniu "SpotlineMT2" lepiej zmienić nazwę na Spotline ... xD

Opublikowano

Kolejny serwer The gdzie po kilkunastu tygodniach do miesiąca serwer będzie wyłączony, jak to bardzo, bardzo często się zdarzało. Graczy na serwerze będzie masz 50/100, strona/klient nic nie edytowany w stosunku do poprzednich odsłon :)

" po kilkunast tygodniach do miesiąca " ....

" Ludziu " miesiąc ma 4 tygodnie a nie kilkanaście....

PS.

Admin kiedy naprawicie tp na mapke 90? bo nie idzie sie teleportnąć. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...