Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Assentia Prywatny serwer SF - Zapowiedź

GILUxDILU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zwiadowca zbugowany 2x więcej wali niż mag i wgll.  GILU napraw xD !

Naprawione! W razie dalszych problemów proszę o zgłoszenie ;D

[GA] Salur

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista

"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

Potrzebujesz czegoś? Oznacz mnie @Salur

• Odpowiedzi 218
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Coś z expem i goldem na samym początku i w lochach i w karczmie :)

Salur masz skype zeby szybciej sie skontaktować ?

61605178787527692160.png

Opublikowano

Coś z expem i goldem na samym początku i w lochach i w karczmie :)

Salur masz skype zeby szybciej sie skontaktować ?

Pliki sa caly czas modyfikowane, edytowane wiec w wersji BETA takie bledy moga sie zdarzac ;)

Co do skyp'a to nie udostepniam.

[GA] Salur

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista

"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

Opublikowano

Serwer jest przygotowywany do OFICJALNEJ wersji.

[GA] Salur

Opublikowano

Obecnie nie mam kontaktu z GILU, nie wiem co z nim i czy będzie dziś start.

[GA] Salur

Opublikowano

Obecnie nie mam kontaktu z GILU, nie wiem co z nim i czy będzie dziś start.

[GA] Salur

A kiedy będzie?

Opublikowano

Uwaga: startu nie bedzie! Gilu nie ma juz czasu prowadzic serwer. W takim razie jutro dam Wam odpowiedz czy assentia bedzie dzialala, wiaze sie to z tym ze ja poprowadze serwer. Oczekujcie do jutra!

Opublikowano

Uwaga: startu nie bedzie! Gilu nie ma juz czasu prowadzic serwer. W takim razie jutro dam Wam odpowiedz czy assentia bedzie dzialala, wiaze sie to z tym ze ja poprowadze serwer. Oczekujcie do jutra!

Wątpie czy Ci da prowadzić serwer, który stoi na Edytowanych przez niego Plikach . Jest tam dużo rzeczy przez niego poprawionych jak i dodanych :)

[GM] Asshole > Ave

76561197963563681.png

Opublikowano

Pliki sa tak samo edytowane przez Gilu jak i mnie. Pierwszy serwer privfidget.pl (kto pamieta) byl moj a gilu byl wspolzalozycielem. Pliki sa wspolne ja je mam na komputerze od poczatku. Wiec jutro pod tym tematem znajdzie sie nowy link do tematu kontunuacji serwera Assentia.pl

Opublikowano

GILU ! Podaj mi twoje GG bo mam ważne pytanie :)

Gilu juz nie prowadzi serwera, ja teraz sie tym zajmuje. Napisz mi na PW w czym problem.

Opublikowano

Tak będzie nowy, więcej info o 18:00.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...