Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Assentia Prywatny serwer SF - Zapowiedź

GILUxDILU

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 218
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer super :) tylko cała gildia Muminki Leci na botach a administracja nawet tego nie sprawdzi :) czemu tak uważam ? np: mają wykonane 10k misji we kilka dni -.- Po 2 Nie chodzą na lochy jak z tego największy exp a ich misje rosną po 100 w minute gz dla administracji :)

Opublikowano

1. Nie sprawdzam bo to jest BETA.

Serwer super :) tylko cała gildia Muminki Leci na botach a administracja nawet tego nie sprawdzi :) czemu tak uważam ? np: mają wykonane 10k misji we kilka dni -.- Po 2 Nie chodzą na lochy jak z tego największy exp a ich misje rosną po 100 w minute gz dla administracji :)

1.Nie sprawdzam bo jest beta

2. Mogą chodzić na lochy gdyż u grzybiarza jest opcja zresetuj lochy/zmień klasę

3. Mają tyle przygód bo

a) lecą na bocie

B) piją piwa i robią misje [u grzybiarza jest opcja zresetuj piwa]

Dziś o 13 mały update:

- Reset kont

- Otwarta rejestracja

- Nowe nazwy potworów 

- Naprawione graficzki wieży [pozostały herby gildii i grzybki]

- Wyłączenie grzybiarza [tymczasowe]

- Naprawiony błąd z kluczami

Opublikowano
Zmiany w panelu:

- Panel ukończony w 100%

- Dodano zabezpieczenie ciasteczek 

- Dodane grafiki

- 100% spolszczenie

- Obsługa polskich znaków

- Naprawienie zdarzeń

- Nowy system banowania/banowaniaIP/odbanowywania

- Nowe opcje u graczy

Opublikowano

Dobra z lochami ogarnąłem.

A co do menu wyboru po lewej stronie to fajnie jak by kolor który pokazuje że, np przyszło coś na pocztę był widoczny.

I tutaj pytanie do jakiegoś gracz. Do czego służy lustro sobowtóra ?? bo juz któryś raz mi ono wypada a nwm co z nim zrobic

86226145013474567463.png

Opublikowano

Gilu możesz mi powiedzieć czemu nie moge się zalogować ?? Wpisuje te pasy jakie miałem i pisze że, Błąd: Rejestracja nie powiodła się! Proszę sprawdzić dane. 

Cos zmieniacie czy coś ?? xD

86226145013474567463.png

Opublikowano

Nie wiem czy było zgłoszone , ale : Eliksiry nie dodają żadnych bonusów , tak jak na innych serwerach działa tylko eliksir życia za grzyby.

1385975953-U914647.png

Opublikowano

A ja mam chyba bug że, czasami jak się otworzy lochy to wyleci znowu taki sam klucz i mozna sobie resetowac w kółko macieja 

Jest taka opcja tylko naprawiliśmy resetowanie lochów 100/11/12 i 13. Nawet u grzybiarza możesz zresetować lochy[Tymczasowo za darmo]

Nie wiem czy było zgłoszone , ale : Eliksiry nie dodają żadnych bonusów , tak jak na innych serwerach działa tylko eliksir życia za grzyby.

Tzn jak nie działają?

Gilu możesz mi powiedzieć czemu nie moge się zalogować ?? Wpisuje te pasy jakie miałem i pisze że, Błąd: Rejestracja nie powiodła się! Proszę sprawdzić dane. 

Cos zmieniacie czy coś ?? xD

Był reset kont kilka dni temu albo dostałeś bana ;)

Opublikowano

Masakryczne lagi, nie mogę nikomu dać oficera... A mag to ma taki dmg że głowa boli. Pokazuje mi inaczej kiedy patrzę na bohatera, a kiedy walczę zmienia mi staty na słabsze ^^.

Mag na tym samym poziomie co ja ma tylko samo punktów życia tylko że dmg o połowę większy ^^ chore!

Wpadam na maga który ma o 1k statów mniej jak zaczynamy walkę to mu się zwiększają o 1k co to ma być :D?

Opublikowano

Lagów nie ma a jeśli są opóźnienia to skargi zgłaszać do hostingu. Oficera możesz dać normalnie. Jeśli mag ma tyle HP co ty to pewnie klase zmienił. Od teraz ta opcja jest już wyłączona. Z tego co wiem nie działa tylko mikstura xxl życia. Zaraz coś pokombinuję ;) Przypominam że to ciągle jest BETA!

Opublikowano

No mistrzu mówię Ci że nie mogę dać oficera.. Wejdź na moje konto i sprawdź... Dałoby się zrobić maga ? Ten łucznik jest do d.... Jak coś to nick iLikeBlood.

Opublikowano

No nie wiem czy tylko spolszczyłem. Poza tym mój serwer, a do panelu mam dostęp ja więc chyba nikomu nie przeszkadza napis GILU ;)

Zmiany w panelu by Ja:

- 100% spolszczenia

- Edycja zdarzeń

- Łatwy system banowania

- Wykrywacz botów

- Dodawanie grzybów/złoto resetowanie etc.

- Specjalne kasowanie kont

- Pogląd lochów i achivmentów

- Zmiana klasy

- Aktywni gracze w przeciągu 1h/24h/7dni

- Kontrola nad miksturami [w pełni sprawna]

- Polskie znaki

- Zmieniony zapis lochów i piw w SQL

- Gildia i wierzchowce [bETA]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...