Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Assentia Prywatny serwer SF - Zapowiedź

GILUxDILU

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 218
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szykuje się porządny serwer, a więc czekamy na start :) Obyś znalazł kogoś do pomocy to będzie szybciej...

Dzięki za jakieś wsparcie :D Chwilowo nikogo odpowiedniego nie znalazłem, ALE pisał do mnie jeden forumowicz i może coś z tego wyjedzie ;P

Dużo chcesz nowości wsadzić :) Nie wiem czy dasz radę zrobić wojny gildii i pomocników w wieży ;)

Pomocnicy są, ale działają w taki sposób, że mają określoną ścieżkę tzn. w każdej walce zadają taką samą ilość obrażeń, mają tyle samo hp, stat itp. 

Jeśli uda się zrobić wojny gildii player vs player to z obroną i loszkami pójdzie gładko ;)

Opublikowano

Dzięki za jakieś wsparcie :D Chwilowo nikogo odpowiedniego nie znalazłem, ALE pisał do mnie jeden forumowicz i może coś z tego wyjedzie ;P

Pomocnicy są, ale działają w taki sposób, że mają określoną ścieżkę tzn. w każdej walce zadają taką samą ilość obrażeń, mają tyle samo hp, stat itp. 

Jeśli uda się zrobić wojny gildii player vs player to z obroną i loszkami pójdzie gładko ;)

Żebym umiał, pomógłbym Ci. Ale się nie znam na tym :3

Opublikowano

tylko bez nerwów bo ci żyłka pęknie . 

a z tond z prezki 

- Gildia

- Lochy gildii

- Czat gildii

- Brak ataków i obrony gildii

- Brak zmiany herbu

sam nie wiesz co piszesz .

zxc

Opublikowano

tylko bez nerwów bo ci żyłka pęknie . 

a z tond z prezki 

- Gildia

- Lochy gildii

- Czat gildii

- Brak ataków i obrony gildii

- Brak zmiany herbu

sam nie wiesz co piszesz .

Przynajmniej znam zasady ortografii *.*

Jakbyś umiał czytać(i pisać) to byś wiedział, że lochy i ataki są w trakcie tworzenia. Lochy gildii są 1vs1 ,a wojen jak na razie brak.

Opublikowano

nie zagram bo nie można będzie robić wojen nie polecam

Dojebałeś :D Jeśli tego serwa nie polecasz to mi pokaż chociaż jeden na którym działają wojny haha :D

Opublikowano

hahah dzieciaku widać czytasz ale bez zrozumienia ortografia haha naucz ty się czytać a potem odpisz.

dojebałeś hahah no dojebałem  a oto serwer na którym działają wojny  http://hard.euphoriastory.eu/ i nie udzielaj się nie pytany.

nq gimbusy 

Ile pisałeś ten post, aby nie popełnić błędów? 20-40 min?

Jeśli tam działają to gratki dla twórców. I nie wyzywaj innych od 'gimbusów'. Od razu widać, że chodzisz do 1 gim - 6 klasa podst.

Nie wiem w jakim celu się tu udzielasz? Chcesz się popisać, zareklamować coś? Nic ciekawego nie wnosisz do tematu, więc jak to mówisz 'nq'

Opublikowano

hahah to padło nie ruszyło  a temat napisałem szybciej niż ty to przeczytałeś a po za tym ja szkołę skończyłem jak ty srałeś w majtki a popisujesz to ty się masz 16 lat czyli gimbus jeszcze a po za tym to jak ci coś nie pasi  to mogę podjechać  pracuje w reklamach dla castoramy i w 3 dni 4 województwa objeżdzam  więc pisz zajrzę  na tą wieś  

zxc

Opublikowano

hahah to padło nie ruszyło  a temat napisałem szybciej niż ty to przeczytałeś a po za tym ja szkołę skończyłem jak ty srałeś w majtki a popisujesz to ty się masz 16 lat czyli gimbus jeszcze a po za tym to jak ci coś nie pasi  to mogę podjechać  pracuje w reklamach dla castoramy i w 3 dni 4 województwa objeżdzam  więc pisz zajrzę  na tą wieś

16? Raczej 17 i jeśli chciałbyś wiedzieć jest to już liceum, bądź technikum, a jeśli ty w tym czasie byłeś w gimnazjum to współczuje.

Serwer nie ruszył, bo po co mam wypuszczać coś co nie jest skończone? Znając życie takie ''coś?'' jak ty pisało by o grzyby itp., a nie mam czasu użerać się z hołotą.

Jeśli już tak kozaczysz, że podejdziesz/podjedziesz na tej swojej hulajnodze [tym bardziej się pogrążając] to zapraszam. Wrocław stoi dla ludzi otworem.

Zauważyłem, że nauczyłem cię pisania poprawnie. Jeden dobry uczynek więcej ;p

P.S Tutaj kilka informacji na temat serwera:

- Nowe tło

- Nowe tło podczas warty

- Pomoc techniczna

- Nowy regulamin [10%]

- ItemShop [10% Wszystko jest ok tylko trzeba dodać oferty]

- Ekran startowy [20%]

Opublikowano

Kiedy możemy spodziewać się startu? Widać,że wszystko ładnie będzie wyglądać,ale za długo to trwa.

Albo ja mam problem ze stroną i wszystkim działa :D

@fokus243 <-- jak chcesz o cos zapytać/pocisnąć/pokłócić się, śmiało :3

10/25/50/75/100/250/500/750/1000

Opublikowano

Kiedy możemy spodziewać się startu? Widać,że wszystko ładnie będzie wyglądać,ale za długo to trwa.

Albo ja mam problem ze stroną i wszystkim działa :D

Lepiej poczekać i mieć dobry serwer :P

Nie, serwer nie działa. Planowany start wrzesień, ale to też nie jest pewne. Może wyjść w sierpniu, a nawet w listopadzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...