Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DropHack/BoL koniec LoLa - dyskusja

KSSO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie, nie musi. I raczej nie będzie takiego sposobu. Nie czaisz, że na te wszystkie antycheaty, itd. w końcu powstanie coś, co tego antycheata ominie? Przykładem może być nawet Metin 2.

Nawet jeżeli Riot wytoczy sprawę w sądzie BoL'owi, i tak powstaną kolejne boty. 

Oj, wystarczy prosty paragraf w OWU gry, mówiący o cheatach i konsekwencjach z nimi związanymi, żeby 13latki nie mające żadnych motorycznych umiejętnosci zaczęły się bać. Hasztag prawo.

Powiedzmy, że kiedyś już tu byłem <3/ Ryuozaki pozdrawia  :3

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oj, wystarczy prosty paragraf w OWU gry, mówiący o cheatach i konsekwencjach z nimi związanymi, żeby 13latki nie mające żadnych motorycznych umiejętnosci zaczęły się bać. Hasztag prawo.

Osoby łamiące regulamin gry, nie prawo, mogą jedynie zostać zablokowane w grze. Jeżeli osoba łamiąca regulamin gry nie łamie prawa, sorry memory, nie musi się bać. Jedynie używanie drop hacków łamie prawo - no ale sorry osoby potrafiące stworzyć drop hacka jakoś się tym nie przejmą. Hasztag prawo.

b1zvsj.jpg

Opublikowano

Osoby łamiące regulamin gry, nie prawo, mogą jedynie zostać zablokowane w grze. Jeżeli osoba łamiąca regulamin gry nie łamie prawa, sorry memory, nie musi się bać. Jedynie używanie drop hacków łamie prawo - no ale sorry osoby potrafiące stworzyć drop hacka jakoś się tym nie przejmą. Hasztag prawo.

W regulaminie wystarczy, że po zalogowaniu podpisuję się umowę, która (przykładowo) zobowiązuje to nieużywania wspomagaczy, w innym wypadku należy włascicielowi konta (Czyt. Riot Games) zapłacić dana sumę, np. 500 euro. ;)

Opublikowano

W regulaminie wystarczy, że po zalogowaniu podpisuję się umowę, która (przykładowo) zobowiązuje to nieużywania wspomagaczy, w innym wypadku należy włascicielowi konta (Czyt. Riot Games) zapłacić dana sumę, np. 500 euro. ;)

Wyłudzanie pieniędzy.

b1zvsj.jpg

Opublikowano

Wyłudzanie pieniędzy.

Nie, rodzaj kary. + Oni mogą wyłudzać pieniądze, bo są firmą ;P

EDIT: Ojojoj, czyżby 500 Euro to wypłata jednego z rodziców? Co za dużo, głupie smiecie? :)

Opublikowano

EDIT: Ojojoj, czyżby 500 Euro to wypłata jednego z rodziców? Co za dużo, głupie smiecie? :)

Pomnóż razy 6 i wtedy porozmawiamy.

Nikt nie może wyłudzać pieniędzy.

Opublikowano

Pomnóż razy 6 i wtedy porozmawiamy.

Nikt nie może wyłudzać pieniędzy.

Dziecko, to się nazywa haczyk i jest w każdej umowie handlowej ;)

Opublikowano

Nie, rodzaj kary. + Oni mogą wyłudzać pieniądze, bo są firmą ;P

Nie mogą "dowalić" takiego rodzaju kary. To jest wyłudzanie pieniędzy, to jest karalne. + Już było miliony przypadków wyłudzania pieniędzy przez firmę, prawie każda zakończyła się zamknięciem jej i właściciel szedł do więzienia.

EDIT: Dodaj 3500€ i wyjdzie ci moja miesięczna pensja. 

@edit2: Nie ma sensu dyskusji. Niech @DeAnominator myśli, że wygrał.

b1zvsj.jpg

Opublikowano

Nie mogą "dowalić" takiego rodzaju kary. To jest wyłudzanie pieniędzy, to jest karalne. + Już było miliony przypadków wyłudzania pieniędzy przez firmę, prawie każda zakończyła się zamknięciem jej i właściciel szedł do więzienia.

EDIT: Dodaj 3500€ i wyjdzie ci moja miesięczna pensja. 

Ojoj, jacy bogaci się nagle ci użytkownicy mpcforum zrobili :D

+ To nie jest wyłudzanie, tylko umowa. Rito udostępnia Ci swój program (Czyt. grę) za darmo,  i zabrania używać programów modyfikujących/wspomagających, w innym wypadku łamiesz umowę i czeka Cię kara w wysokosci np. 500 euro. Gdzie tu wyłudzanie? Na moje solidna umowa handlowa ;)

Opublikowano

Pożyjemy zobaczymy ;). Ja bolowi i jego użytkownikom życze jak najgorzej. A nich im nawet matka na raka zdechnie ;).  (Tak, zdechnie, nie umrze, bo umierają to stworzenia które robią cos poza jedzeniem i reprodukcją). 

I koniec, ja się już wypowiedziałem w temacie bola. Imho albo riot cos zrobi albo HotS zajmie miejsce lola. Tyle. 

Opublikowano

Pożyjemy zobaczymy ;). Ja bolowi i jego użytkownikom życze jak najgorzej. A nich im nawet matka na raka zdechnie ;).  (Tak, zdechnie, nie umrze, bo umierają to stworzenia które robią cos poza jedzeniem i reprodukcją). 

I koniec, ja się już wypowiedziałem w temacie bola. Imho albo riot cos zrobi albo HotS zajmie miejsce lola. Tyle. 

A później powstanie bot do HotSa. Przed cheaterami nie uciekniesz.

a11176.jpg

Opublikowano

ej, cs istnieje ponad 18 lat.. wiecie ile jest cheatow na niego? jestm adminem jednego z serwerow, jest tego w ciul. cs dalej istnieje, ba, nie trzeba placic za nowe bronie realna kasa. to tez nie popsuje LoL-a, najwyzej bedzie jak na globalu metina - cheaty beda, ale mniej i w mniejszym stopniu niz teraz.

Opublikowano

Cheaty boty hacki zaczynaja niszczyc gry. Np. Metin... zniszczyly ja. TeraZ czas na lola. Moze cos zrobia. Ale watpie

Edit

Kolega wyzej napisal ze cs nadal istnieje bo masz serwer i masz administratorow ktorzy banuja . A w lolu nikt nie nadzoruje kazdej rozgrywki bo by rito sie posralo.

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

Mysle, ze wystarczyloby wprowadzic replaye do ktorych rito mialoby dostep.

Widzisz bolowca? Wyslij do supportu ticket z jego nickiem i prosba o sprawdzenie. Po przeanalizowaniu gry posta owiliby co z tym zrobic.

b1zvsj.jpg

Opublikowano

Jebać ich w ostatnich grach rankedowych śr w grze dziwnym kurwa trafem w każdej grze oczywiście w mojej drużynie był "afk" jeżeli nie dwóch.
Idioci którzy nie potrafią czerpać przyjemności z rywalizacji. Od wczoraj w lola nie gram i nie zagram dopóki riot coś z tym nie zrobi a jak nie zrobi to poszukam innej gry bo akurat wybór jest DUŻY nie pozdrawiam

Opublikowano

Jak by cię tylko śmieszyło, to nie jebnąłbyś bólu dupy na 8 linijek ;)

bólu dupy?

proszę cię, wyrażenia "ból dupy" używają ludzie, którym brakuje argumentów.

ból dupy to nie jest 8 linijek, ból dupy to "zamknij morde barca to gówno"

proszę cię - jeśli twoja wypowiedź ma jedynie stwierdzic, że ktoś ma ból dupy - nie pisz nic.

raczej nie koniec lola. ludzie i tak będą grac. przecież sami bolowcy kupują skiny ;) 

Opublikowano

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

W brązie V raczej nie ma bolowców :D

Nie koniec dopóki jest to ich czy$ta pa$ja

47990292595971448862.png

Opublikowano

Jebać ich w ostatnich grach rankedowych śr w grze dziwnym kurwa trafem w każdej grze oczywiście w mojej drużynie był "afk" jeżeli nie dwóch.

Idioci którzy nie potrafią czerpać przyjemności z rywalizacji. Od wczoraj w lola nie gram i nie zagram dopóki riot coś z tym nie zrobi a jak nie zrobi to poszukam innej gry bo akurat wybór jest DUŻY nie pozdrawiam

co to ma do bola czy drophacka? 

Opublikowano

ej, cs istnieje ponad 18 lat.. wiecie ile jest cheatow na niego? jestm adminem jednego z serwerow, jest tego w ciul. cs dalej istnieje, ba, nie trzeba placic za nowe bronie realna kasa. to tez nie popsuje LoL-a, najwyzej bedzie jak na globalu metina - cheaty beda, ale mniej i w mniejszym stopniu niz teraz.

18 LAT? HAHAHAHHAHAHHAHHAHA Śmiechłem xDD 15 lat xD.

Cheaty zawsze będą. Do kazdej gry coś się znajdzie, nawet jakieś małe gówienko, które coś zawsze komuś ułatwi. Nie zniszczy to na pewno gry. Wkrótce Rito zareaguje.

Opublikowano

Szkoda, że nawet do takiego gatunku gry robią hacki, no ale co zrobisz.. nic nie zrobisz.
Mam nadzieję, że Rito ostro się weźmie za tych hakerów i ich wyjebie w pizdu z panem na MAC karty sieciowej ;d

O7Kc8dF.png

Opublikowano

Powiem wam tyle ,nie gram na czitach ale gdy widze czitera to mnie kurwica szczela wysłałem chyba z 10raportów i co? nic nadal grają w tamtych czasach 2013r to Trybunał Szybko rozpatrywali te raporty a teraz to brak słów.

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...