Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DropHack/BoL koniec LoLa - dyskusja

KSSO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

to, że nie byłeś świadkiem drophacka nie znaczy, że nie jest on problemem

ja osobiście często się z tym spotykam i jest to poważny problem. dziś podczas gry ktoś zdosował Yasuo z mojego teamu i przegraliśmy, co jest jeszcze większym kurestwem niż samo wyjebanie gry

Jakim cudem można zdosować jedną osobę z całej gry?

Chyba, że ja o czymś nie wiem.

Drop hack polega na ddosowaniu serwera danego meczu a nie jednej osoby lol.

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kilka razy spotkałem się z drophackiem, kilka razy gdy mój team wygrywał i raz gdy przegrywaliśmy, więc robi się to coraz bardziej popularne, nie mówiąc o BoLu, z którego korzysta coraz to więcej ludzi, jeśli Riot nie zrobi z tym porządku, gra straci bardzo wiele na swojej wartości, bo komu chce się grać z cheaterami... Drophack jest naprawdę irytującym narzędziem, bo nie dość że wywala grę, to dodatkowo przez dobre 15-20min nie można zrobić nic, bo gra jest zlagowana i czeka na całkowity crash, a BoL to taka odmiana aimbota z fpsów... 

Nie wydaję mi się by Riot miał na to całkowicie wywalone, prawdopodobnie weźmie się za serwis botoflegends, tak jak to było w przypadku ich programu lol skins, a co do drophacków, muszą ogarnąć dupę z tym gównem, bo jak widzę typów po 98% win ratio w 40 grach dzięki temu zjebanemu hackowi to mnie kurwica chwyta, a jeszcze bardziej gdy muszę czekać pół godziny by zagrać sobie cokolwiek bo moja gra jest zlagowana przez takiego gównixa...

Opublikowano

Nie wydaję mi się by Riot miał na to całkowicie wywalone, prawdopodobnie weźmie się za serwis botoflegends, tak jak to było w przypadku ich programu lolskins

rito nie ma wyjebane w to w ogóle, tylko nie potrafi tego zablokować, bo po co blokować coś, co w ten sam dzień dalej będzie działać za pomocą bypassu, tylko się ośmieszą, więc lepiej nic nie robić.

@topic

Moim zdaniem Bóg ześle karę na osoby upośledzone(czytaj używające tych programów nagminnie) i spłoną żywym ogniem, przez co nie będzie problemu.

o kierwa to ja już od metina po cs`a powinienem płonąć w piekle, a co dopiero tu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...