Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DropHack/BoL koniec LoLa - dyskusja

KSSO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

18 LAT? HAHAHAHHAHAHHAHHAHA Śmiechłem xDD 15 lat xD.

Cheaty zawsze będą. Do kazdej gry coś się znajdzie, nawet jakieś małe gówienko, które coś zawsze komuś ułatwi. Nie zniszczy to na pewno gry. Wkrótce Rito zareaguje.

gratuluję poczucia humoru jeśli śmieszą cię zwyczajne pomyłki :) 

Powiem wam tyle ,nie gram na czitach ale gdy widze czitera to mnie kurwica szczela wysłałem chyba z 10raportów i co? nic nadal grają w tamtych czasach 2013r to Trybunał Szybko rozpatrywali te raporty a teraz to brak słów.

chryste... trybunał patrzy na chat, jeśli ktoś obraża itd. - wtedy przysługuje mu ban od trybunału. zresztą to nie cheaty, tylko boty 

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem wam tyle ,nie gram na czitach ale gdy widze czitera to mnie kurwica szczela wysłałem chyba z 10raportów i co? nic nadal grają w tamtych czasach 2013r to Trybunał Szybko rozpatrywali te raporty a teraz to brak słów.

Jakie boty ty widzisz w Silver 5 , lol ?

Mnie tam ten Bol jakos nie rusza , Nie widze tego zbyt czesto .

Osobiscie mam konto w plat i goldzie , Z czego robie teraz Smurfa i zaczynam z Silvera .

Gram na Eu West i Nordicu .

Nie widuje Bolowcow prawie w cale.

Drophack .. No to juz czesciej .. 

Powinni za to banowac , Bola moze nie wykryja tak latwo .

Ale gdy np. Znika gra rankingowa to mozna sprawdzic , prawda ?

Nawet jak ich ma byc MASA , Zatrudnic powiedzmy 10 osob ( Napewno ich stac , z palcem w dupie tego nie poczuja ) .

Na pelen etat oczywiscie , Niech sprawdzaja np. po logach czy cokolwiek gdy taka gra rankingowa zanika .

Z priorytetem np. od Elo :)

Ludzie by nie bawili sie tym juz , Stracil by kolega konto "D3" , Porozpowiadal .

Reszta zaczela by srac w gacie i dziekujemy , dobranoc :)

Edited_1.png

Opublikowano

Riot powinien wziąść hackerów wykastrować przy samej dupie i by był spokój. Te cheaty są od dawna, teraz tylko pierdoli się o tym więcej. Ale ja tak pacze mecze to ni w chuja tego, niby gówno takie popularne a jest gość tego typu co 10-15 mecz xD

LoL nie upadnie, LoL jest zajebisty.

3d10a40e96e20.png

Opublikowano

Jakie boty ty widzisz w Silver 5 , lol ?

Mnie tam ten Bol jakos nie rusza , Nie widze tego zbyt czesto .

Osobiscie mam konto w plat i goldzie , Z czego robie teraz Smurfa i zaczynam z Silvera .

Gram na Eu West i Nordicu .

Nie widuje Bolowcow prawie w cale.

Drophack .. No to juz czesciej .. 

Powinni za to banowac , Bola moze nie wykryja tak latwo .

Ale gdy np. Znika gra rankingowa to mozna sprawdzic , prawda ?

Nawet jak ich ma byc MASA , Zatrudnic powiedzmy 10 osob ( Napewno ich stac , z palcem w dupie tego nie poczuja ) .

Na pelen etat oczywiscie , Niech sprawdzaja np. po logach czy cokolwiek gdy taka gra rankingowa zanika .

Z priorytetem np. od Elo :)

Ludzie by nie bawili sie tym juz , Stracil by kolega konto "D3" , Porozpowiadal .

Reszta zaczela by srac w gacie i dziekujemy , dobranoc :)

dziś grałem z perfidnym bolem na cassio, gosc plecami strzelał, chuj mnie trafił bo zdodgował całe combo lux która strzelała Q z krzaczora - sidestep dokładnie w momencie wystrzelenia skillshota. mmr d5-p2 

Opublikowano

Jednym dobrym sposobem na tego bola było by zainstalowanie od strony RIOT hackshielda, takie coś mają popularne gry takie jak WOT,Dragon Nest, Metin2 itd.

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

Jednym dobrym sposobem na tego bola było by zainstalowanie od strony RIOT hackshielda, takie coś mają popularne gry takie jak WOT,Dragon Nest, Metin2 itd.

tysiac razy juz to pisalismy..

>rito wgrywa antycheata

>cheaterzy tworza bypass

b1zvsj.jpg

Opublikowano

Pff w silverze, goldzie, platynie rzadko co spotkacie dh lub BoL'a więc nie martwcie się userzy mpc :D 

Co do tematu to jaki koniec lola? Bo są do niego hacki? :D Śmieszne, że panika przez jakiś programik, który wyrzuca wam mecze nic przy tym nie tracicie no chyba, że ktoś BoL'a używa ale wtedy możecie go nagrać i nagranie do supportu wysłać więc w czym problem?:) Cheaterzy zawsze będą w każdej grze.

lucyfergif.gif

Opublikowano

Pff w silverze, goldzie, platynie rzadko co spotkacie dh lub BoL'a więc nie martwcie się userzy mpc :D

Co do tematu to jaki koniec lola? Bo są do niego hacki? :D Śmieszne, że panika przez jakiś programik, który wyrzuca wam mecze nic przy tym nie tracicie no chyba, że ktoś BoL'a używa ale wtedy możecie go nagrać i nagranie do supportu wysłać więc w czym problem? :) Cheaterzy zawsze będą w każdej grze.

Ale w tego typu grach ich być NIE powinno. ;)

Powiedzmy, że kiedyś już tu byłem <3/ Ryuozaki pozdrawia  :3

Opublikowano

ale wyjestescie zjebami dowiedzielsicie sie o tym bo fejmik sie zrobil zawsze to bylo i jakos nie zwracalsicie uwagi slepe kurwy

Akurat kurwami to są użytkownicy bola, ale smiesznie się czyta ''Diamond item'' A pod sygnaturką że używa bola. No ja pierdole XDDDD 

Opublikowano

Jak długo gram w lola NIGDY ,ALE TO NIGDY nie spotkałem żadnego cheatera ,żadnego DH.

Widziałem tylko raz lee sina z jump wardem i autosmitem ,ale to akurat był normal.

Przypadkiem nie wyolbrzymiacie faktów? Może jest to po prostu bol dupy ,że ktoś castuje combo b. szybko ,albo po prostu umie grać daną postacią!?

Jakoś nigdy ,ale to przenigdy żaden cheater nie popsuł mi gry. Z tym lee sinem ,to bardziej miałem fun ,ponieważ skakał jak małpa i mogłem się przetestować.

Prędzej myślę ,że grę zniszczą mi flamerzy (afki i feedery jakoś ujdą) ,ale po prostu nienawidzę flamerów. Zawsze znajdzie się jakiś któremu jak coś doradzić to zaraz jest "I fck ur mom ,i go afk bye" (nawet nie można powiedzieć junglerowi aby pilnował smoków 0.0)

Opublikowano

Oh, btw. Friendly reminder dla idiotów z tego forum.

Art. 49 Konstytucji RP: 

§ 1. Kto, nie będąc do tego uprawnionym, niszczy, uszkadza, usuwa lub zmienia zapis istotnej informacji albo w inny sposób udaremnia lub znacznie utrudnia osobie uprawnionej zapoznanie się z nią, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

§ 2. Jeżeli czyn określony w § 1 dotyczy zapisu na komputerowym nośniku informacji, sprawca podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.

§ 3. Kto, dopuszczając się czynu określonego w § 1 lub 2, wyrządza znaczną szkodę majątkową, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.

§ 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 1-3 następuje na wniosek pokrzywdzonego.

Opublikowano

http://46.29.19.99/

Tutaj macie listę bolowców ale nie wiem po co ta pizda to robiła skoro każdy może sobie wypisać listę od xPeke po jakiegoś Fakera i Rito i tak nie sprawdzi bo hajs wpływa normalnie więc po co mają reagować.

Ogólnie na tej liście mnie nie ma bo nie używałem w ostatnim czasie nic od Hondy.

Ale spójrzcie na tą małą listę co podałem xD.  Jeden z nich ma stuck w S5 xD

Opublikowano

ale wyjestescie zjebami dowiedzielsicie sie o tym bo fejmik sie zrobil zawsze to bylo i jakos nie zwracalsicie uwagi slepe kurwy

Zjebem może być ktoś pokroju takich ludzi jak ty, którzy używają tego śmiesznego programu. Niszczycie całą zabawę z gry, leczcie się.

@top Znudziła mi się gra kiedy 3 razy z rzędu trafiłem ryze'a i cassio z bolem, poczekam do jakiegoś anty-cheata a do tego czasu pogram sobie normale bez żadnego kretynizmu. :) Mam nadzieję, że gra nie upadnie tak jak np. CA

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Ale wy pierdolicie, wyjdzie antycheat, to w ten sam dzien wyjdzie bypass i siema. Rito jest za glupie, takimi faktami jak bol i drophack udowadniamy im ze nie potrafia jeszcze zbyt duzo, no ale niech sie ucza. Kto lepszy w druzynie afk/ troll czy uzytkownik bola?

Opublikowano

Szczerze, to po 600 rankedach w s4 nie spotkałem się z żadnym cheaterem, więc nawet jeśli jest jakikolwiek problem z cheatami to nie jest znaczący. A jeśli jest to Rito na pewno zajmie się tym prędzej czy później - mają za duże zyski z tej gry żeby olać jakikolwiek problem. 

Co innego jeśli chodzi o dropy, dcki i lagi ze strony samego Ritotu, bo te zdarzają się regularnie nawet codziennie, ale to jest z kolei podobno spowodowane przenoszeniem serverów na mocniejsze (nie wczytywałem się w to więc dokładnie nie wiem) więc właściwie niedługo powinno być o wiele lepiej. 

Opublikowano

Szczerze, to po 600 rankedach w s4 nie spotkałem się z żadnym cheaterem, więc nawet jeśli jest jakikolwiek problem z cheatami to nie jest znaczący. A jeśli jest to Rito na pewno zajmie się tym prędzej czy później - mają za duże zyski z tej gry żeby olać jakikolwiek problem. 

Co innego jeśli chodzi o dropy, dcki i lagi ze strony samego Ritotu, bo te zdarzają się regularnie nawet codziennie, ale to jest z kolei podobno spowodowane przenoszeniem serverów na mocniejsze (nie wczytywałem się w to więc dokładnie nie wiem) więc właściwie niedługo powinno być o wiele lepiej. 

Zdziwiłbyś się jak gra będąca źródłem niemałych pieniędzy może być olana przez twórców:D

Tutaj za przykład mogę podać Bigpoint - DarkOrbit, niby firma ta miała(i ma) więcej gier niż riot, ale zniszczyli grę(z 3,5k osób online do ~500).

@topic

Moim zdaniem Bóg ześle karę na osoby upośledzone(czytaj używające tych programów nagminnie) i spłoną żywym ogniem, przez co nie będzie problemu.

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Nie ma szans na zablokowanie BOL'a. Zablokują go teraz, to znajdą inny sposób na obejście. Takie są realia. Każdą grę da się w jakiś sposób oszukać i żaden producent tego nie uniknie. Cheaty/Hacki/Boty/etc. zawsze były, są i będą.

Ale wy pierdolicie, wyjdzie antycheat, to w ten sam dzien wyjdzie bypass i siema. Rito jest za glupie, takimi faktami jak bol i drophack udowadniamy im ze nie potrafia jeszcze zbyt duzo, no ale niech sie ucza. Kto lepszy w druzynie afk/ troll czy uzytkownik bola?

Uważasz że Riot Games "są głupie"? Stworzyli grę, która cieszy i wkurwia miliony ludzi. Zarobili jeszcze większe miliony. A Ty nadal uważasz, że "są głupie"?. 

Opublikowano

Zdziwiłbyś się jak gra będąca źródłem niemałych pieniędzy może być olana przez twórców:D

Tutaj za przykład mogę podać Bigpoint - DarkOrbit, niby firma ta miała(i ma) więcej gier niż riot, ale zniszczyli grę(z 3,5k osób online do ~500).

@topic

Moim zdaniem Bóg ześle karę na osoby upośledzone(czytaj używające tych programów nagminnie) i spłoną żywym ogniem, przez co nie będzie problemu.

Moim zdaniem umrzesz na raka

Enforcevip JEST BEZPIECZNE. NIE KUPOWAĆ, NIE JEST WARTE NAWET ZŁAMANEJ ĆWIARTKI GROSZA.

Drugi naczelny bolowiec mpcforum, tuż po Marcolym. Nie pisać po hasło do rara z enforcevip.

Opublikowano

Ja w sumie raz w życiu spotkałem się z tym drophackiem , myślę że rito powinien ogarnąć jakiegoś wykrywacza tego czita i banować osoby które tego używają (bola też) .

Opublikowano

Mniejsza o Bola, jak ktoś nie umie grać to i bol mu nie pomoże, a jak ktoś ma skilla to i tak by coś osiągnął. DH jeszcze nie spotkałem więc na pewno nie jest to problem na tak dużą skalę aby Riot się tym przejmował.

PS. skąd ludzie mają ten "Diamond Tier" pod nickami?

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

@up
to, że nie byłeś świadkiem drophacka nie znaczy, że nie jest on problemem
ja osobiście często się z tym spotykam i jest to poważny problem. dziś podczas gry ktoś zdosował Yasuo z mojego teamu i przegraliśmy, co jest jeszcze większym kurestwem niż samo wyjebanie gry

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...