Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WoT] Bot do WoT'a

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

K***a skąd Wy bierzecie te wszystkie informacje że wyjeżdża na środek i strzela raz na kilka bitew?! Japierdolę, naskoczyliście na chłopaka jak na zwierze bo ma słabe staty... I to wszystko sprowokowała moderacja, brak mi słów.

Jak tak bardzo was wkurzają pomidorki to grajcie w klanach kompanie, CW, twierdze i drużyny. Tam sami sobie wybierzecie z kim gracie i nie będzie trzeba przejmować się WN8. Ba jak tacy wspaniali wszyscy są, bo krytykujecie jak najlepsi gracze w grze, to grajcie ESL. Tam to kaska i goldzik się sypie. Śmiało i nie pierdolcie tu jak to jest źle z pomidorami....

W inny sposób niż wyjeżdżanie na środek i robienie gówna nie da się "zdobyć" czerwonego koloru.

• Odpowiedzi 128
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skąd? No cóż, pewnie z własnego doświadczenia. Każdy tego doświadczył IV-V tiery a gość jedzie Shermanem przez środek mapy. 4k bitew i 10WN8 się z dupy nie bierze. 

Ja osobiście nic nie mam do pomidorków lecz do tych usprawiedliwień, "gram 4 fun" "nie patrzę na staty" " nie mam xvm, mam na to wyrąbane". TO jest już nudne i drażniące. 

Z drugiej strony mnie drażnią tacy którzy gapią się w tego xvm jak w obrazek... Ten system jest bardzo nie doskonały. A przede wszystkim  uśredniony, co daje nierzeczywisty wynik. Owszem jest jakimś wyznacznikiem poziomu grania ale to nie jest precyzyjne. Napatrzyłem się już wystarczająco na ludzi zielonych lub niebieskich kampiących w krzakach w HT za TD... 

Po co mi mUSK skoro mam dres... znaczy czołK

Opublikowano

Z drugiej strony mnie drażnią tacy którzy gapią się w tego xvm jak w obrazek... Ten system jest bardzo nie doskonały. A przede wszystkim  uśredniony, co daje nierzeczywisty wynik. Owszem jest jakimś wyznacznikiem poziomu grania ale to nie jest precyzyjne. Napatrzyłem się już wystarczająco na ludzi zielonych lub niebieskich kampiących w krzakach w HT za TD... 

Jak pisałem wcześniej nie mam nic do słabszych graczy bo sam takim jestem, ale te usprawiedliwienia... ile można ? 

Moim zdaniem dalsza dyskusja tutaj nie ma sensu, jakbyś chciał jeszcze podyskutować to zapraszam na PW.

• Biter. zmienił(a) tytuł na [WoT] Bot do WoT'a

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...